Fantastisk service. Ringede i gÃ¥r og fortalte jeg havde et problem, at det hastede for mig at fÃ¥ en bestemt vare. Intet problem sagde SÞren, skriv âhasterâ pÃ¥ ordren, sÃ¥ sÞrger vi for, at du har varen... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk betjening. Lavede en fejl ved bestilling, men et enkelt opkald, og fejlen var rettet. Hurtig ekspedition, varen sendt samme dag som lovet. Kan kun anbefales................ Mvh. Vag... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og personlig service. Jeg oplevede endda at få svar på spÞrgsmål sent om aftenen og opfÞlgning nÊste dag. Jeg vil bestemt handle her igen. Sophie
Deres leveringstid er blevet lÊngere end 1-2 dage (ikke altid, men indimellem). Det umuligt at fÃ¥ kontakt med dem. Hverken pÃ¥ mail eller telefon.. Dog. SÃ¥ fÃ¥r jeg altid de produkter jeg bestiller hj... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Helseogpleje.dk har fokus på dig og dine behov Vores mål er at hjÊlpe vores kunder med at dÊkke de plejebehov som vi alle oplever på vores vej gennem livet. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at finde den bedste lÞsning til lige netop dit behov. Helseogpleje.dk er en del af E-handels kompagniet.
Brandsbyvej 31, 5932, Humble, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@helseogpleje.dk
- helseogpleje.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
I Think your prducts are Good Got ThemâŠ
I Think your prducts are Good Got Them fo my little Nice ,, who was involed in a car accident in Zambia Africa.
Det fungerer altid godt ogsÃ¥ kan jegâŠ
Det fungerer altid godt også kan jeg godt lide den sorte plastikpose dr bliver pakket o nemt for mig at håndtere og komme af med igen.
Mvh
Juhlli kjÊr
Hurtig og diskret levering
Hurtig og diskret levering, absolut ikke en eneste ting at klage over herfra.
hurtig levering
ImÞdekommende og effektivâŠ
ImÞdekommende og effektiv âfejlrettelseâ, sÃ¥ det endte med de rigtige varer
Super hurtig levering uden problemmerâŠ
Super hurtig levering uden problemmer af nogen art
Et firma man 100% kan stole på
Et firma man 100% kan stole på, varerne bliver hurtig og diskret leveret, jeg har helt sikkert kun godt at sige! Kh. Marie
Prisen var den bedste og hurtigâŠ
Prisen var den bedste og hurtig service. SÃ¥ helt tilfreds
Dejligt nemt at bestille
Dejligt nemt at bestille
Kom hurtigt
God kvalitet og pris
Super hurtig levering
Hurtigt levering og rimelig pris
Hurtigt levering og rimelig pris, alt gÃ¥et prÊcis som forventet ð
Fin og hurtig service ð
Hurtig levering
Hurtig levering, nem hjemmeside at navigere i.
Overholder leverings tid og let atâŠ
Overholder leverings tid og let at bestille.
God service og meget hurtig levering.
Altid pålidelig
Altid pålidelig, hurtig og gode priser. KÞber kun mine bleer her nu, de har også de bedste. :)
Yderst tilfredsstillende og hurtig service