Riktigt, riktigt dÃ¥liga produkter och det stÀmmer ej med beskrivning eller bilder. Pengarna i sjön! Reklamerar man till kundservice sÃ¥ sköts det mycket oprofessionellt och de försöker dra ut pÃ¥ det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Drherbals THCP oil is a joke, absolute zero effect. Feel so dumb taking drops of some random cooking oil
BÀsta cbd shop jag ha handlat pÃ¥. Trevlig personal med bÀsta kund bemötande och alltid snabba leveranser. Budsen Àr i vÀrldsklass och jag sjÀlv ha aldrig skÃ¥dat sÃ¥n hÀr kvalité tidigare och dÃ¥ ha jag... ãã£ãšèŠã
Varken fått min order eller svar från kundtjÀnst efter flera veckor. Tar betalt med swish så ingen återbetalning kan jag få heller.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Herbalist â Din Partner för Kvalitativa Cannabinoidprodukter PÃ¥ Herbalist Àr vi passionerade om att erbjuda högkvalitativa cannabinoidprodukter för alla som söker en unik och njutbar upplevelse. Vi specialiserar oss pÃ¥ ett brett sortiment av CBD-produkter, inklusive oljor, blommor, hash och vapes. Utöver CBD erbjuder vi Àven innovativa produkter som THC-H och THC-JD, noggrant utvalda för deras unika egenskaper och effekt. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att skapa en inkluderande och inspirerande livsstil genom vÃ¥ra produkter. Med vÃ¥r logga, "Herbalist - It's a Lifestyle", vill vi framhÀva att vÃ¥r livsstil Àr tillgÀnglig för alla, oavsett vem du Àr eller vad du gör. Vi erbjuder ocksÃ¥ ett utbud av livsstilsprodukter som rullpapper, bongs och grinders, samt exklusiv merch för att komplettera din Herbalist-upplevelse. Vi Àr dedikerade till att leverera produkter av högsta kvalitet och strÀvar efter att ge vÃ¥ra kunder en förstklassig service. Varje produkt i vÃ¥rt sortiment Àr noggrant testad och kontrollerad för att sÀkerstÀlla att du fÃ¥r det bÀsta. VÃ¥r kundservice Àr alltid tillgÀnglig för att hjÀlpa dig med frÃ¥gor och stöd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt dåliga produkter
Riktigt, riktigt dåliga produkter och det stÀmmer ej med beskrivning eller bilder. Pengarna i sjön!
Reklamerar man till kundservice så sköts det mycket oprofessionellt och de försöker dra ut på det så att man tröttnar. Uruselt!
They donât send you what you ordered
They donât send you what you ordered, itâs a scam
Torra och ingen bra kvalitet
Torra och ingen bra kvalitet
sen svarar dom inte nÀr det inte passar för dom
Oseriösa payaser
Scam
Varken fått min order eller svar från kundtjÀnst efter flera veckor.
Tar betalt med swish så ingen återbetalning kan jag få heller.
5 star CBD! Canât go wrong with the herbalist!
Ordered 2 CBD strains and one was half out of stock but got a call to replace it with another strain and shipped super quickly. 5 star CBD, sale prices are great and lightning fast shipping.
Bra kvalité pÃ¥ produkterna snabbâŠ
Bra kvalité på produkterna snabb leverans och mycket god service
Drherbals THCP oil is a joke
Drherbals THCP oil is a joke, absolute zero effect.
Feel so dumb taking drops of some random cooking oil
Riktigt bra produkter och snabbaâŠ
Riktigt bra produkter och snabba leveranser 5/5ð¯
Har bara rökt 1j nu men den var bra
BÀsta produkterna pÃ¥ marknaden tillâŠ
BÀsta produkterna på marknaden till dunder pris.. Har provat många olika, men ni har de bÀsta, oslagbara.. Rekommenderar starkt..
Första gÃ¥ngen jag testar att bestÀllaâŠ
Första gången jag testar att bestÀlla ifrån detta företaget, men jag skulle redan rekommendera dom till andra som letar efter en pålitlig leverantör av CBD-produkter. De har en mycket bra service, snabba leveranstider(paketet kom dagen efter jag bestÀllde) och buds av hög kvalitet. Jag var jÀtte nöjd med mitt köp!
Svin bra ðð»
Super!
Underbara produkter, bra kvalité och det har hjÀlpt mig mot min ångest och sömnlöshet. Supernöjd med min bestÀllning!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ