レビュアーのコメントを見てみましょう
Finns absolut inget dåligt att säga om Sonjas Apotek, produkterna är kanon, leveransen är helt fantastisk. Synd bara att man inte får säga vad örter/kosttillskott kan göra för en som människa i Sveri... もっと見る
Super! Älskar de fina påsarna och deras vilja att belysa miljötänket. De blandar inte ut grejerna heller vilket jag uppskattar mycket. Älskar Blue Lotus! Tips: Kolla deras andra internationella sida... もっと見る
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig behandling af ordre og perfekt kundeservice
Hurtig ordre behandling perfekt kundeservice
hurtigt og nemt
Ett riktigt bra hälsoapotek
Ett riktigt bra hälsoapotek utan tvekan! Deras produkter är rena, näringsrika, väldigt hälsosamma och du känner och ser skillnad med dessa! Det bästa från naturen hittar du hos Sonjas apotek/Herbs by Sonja!
Jag känner mig grymt nöjd som kund och kommer definitivt handla här igen!
Bästa hälsningar
/ Ilir
Opålitligt
Tidigare har jag lagt bra omdöme efter att kundtjänsten hade ringt upp mig och kom med problemlösning. MEN efter flera veckor så har jag inte fått varorna som skulle levereras. Problemet blev inte löst. Jag har redan betalat för allt och har tappat förtroendet om varorna kommer eller inte . Kommer att beställa från någon annan nu. Företaget har inte varorna i Sverige. Därför är det stort risk att ni får varorna försent eller ingen alls.

Herbsbysonja からの回答
Man kan lita på Herbs by Sonja och Sonjas Apotek. Deras produkter finns även hos Amazon.
Jag blev nöjd, först fick jag fel vara och kontaktade support, de sa att jag inte behövde skicka tillbaka något och de skickade rätt vara, trots att det tog tid och de inte hade det i lager så fick jag rätt vara till slut .
Det betyder att de håller det de lovar och är pålitliga.
Alla kan göra mänskliga misstag.
Inget krångel att skicka tillbaka något, jag kunde ge bort detta som var fel och få rätt.
Tack
Bra kundservice
Fick fel produkt. Men de var snabba att åtgärda felet och återbetala.
Så jag är jättenöjd ändå
Snabb och bra service/leverans
Bra leverans och bra varor.
Helt otroligt bra service
Helt otroligt bra service. Tillmötesgående, hjälpsamma och jätte trevliga.
Löser problem snabbt och effektivt.
Jag kommer garanterat att fortsätta att handla hos HerbsbySonja.
Tack ännu en gång.
Mvh
Susannah
Bra och snabb leverans av Ashwagandha
Bra och snabb leverans av Ashwagandha. Jag mår bra av ashwagandha och det funkar bra med min fysiska träning.
Än en gång ett trevligt köp!
Helemaal goed
Dis not receive my order is in the…
Dis not receive my order is in the Netherlands, bad customer service no reply
Snabbt frakt
Luotettavat toimitukset Suomeen
Olen tilannut eri tuotteita Suomeen useita kertoja ja olen ollut tyytyväinen. Toimitusaika Suomeen on tyypillisesti 5 arkipäivää vaikka tilatessa DHL:n kohdalla lupaillaan 3 päivää. Siitä yksi tähti pois vaikka se nyt ei varsinaisesti kauppiaan vika olekaan vaan puhtaasti logistinen asia. Tuotteet ainakin tuntuvat olevan sitä mitä luvataan ja saattavat jopa hieman vaikuttaakin.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。