3.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Maden var vel nogenlunde..

Maden var vel nogenlunde... bortset fra helt tÞrre og overkrydrede lamme-sticks og tÞrstegte lakse-sticks.
Masser af ellers ok stykker sushi, hvoraf det meste dog ligner hinanden.
Noget, der er mÊrkeligt er, at man skal betale for dressing, ingefÊr og wasabi til maden. Det koster 10 - 15 kroner pr stk! Og så det oveni kÞbet kun portionsanrettet, hvilket kan lÞbe op i 60 - 70 kroner pr person. Til gengÊld er det ikke noget sÊrligt...
Den ene tjener - ejerinden, måske? - sad under hele vores besÞg og talte så hÞjlydt i mobilen endda på medhÞr, at vi knap nok kunne hÞre musikken i lokalet. Havde det vÊret andre gÊster i nÊrheden, der råbte så hÞjt, så ville jeg have bedt dem dÊmpe sig lidt. Det er ikke iorden.

2026幎4月6日
5぀星のうち2の評䟡

God mad men dårlig service

Spiste med veninde på Valentinsdag. Rigtig lÊkker mad og frisk fisk, men det var tydeligt at de ikke var forberedt og bygget til at tage sig af så mange gÊster og bestillinger på en gang. Vi ventede i 1 time og 15 min på vores anden portion efter vi fik vores fÞrste plate efter en 15 min, og de havde rent glemt os. Det er forståeligt at der bliver travlt og man skal vente, men så lÊnge er alt for galt. Derudover fik vi ingen rabat for at have ventet så lÊnge på maden og vi var nÞdt til at spise lidt hurtigere for ikke at gå over vores reservationstid, og vi var blevet meget sultne. Vi nÊvnte af flere omgange at vi havde ventet lÊnge i lÞbet af tiden, og det blev tydeligvis bare glemt selvom de sagde at de ville push bestillingen. Tjenerne var til gengÊld så sÞde og forstående, de kunne godt se at det ikke var i orden, og de gjorde deres bedste. Men ejeren og kÞkkenet havde en underlig indstilling og var tydeligvis underbemandet for fuldt hus.

2026幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Find et andet sted!

Jeg var der og spise frokost med min veninde. Vi var de eneste i restauranten, udover en anden familie.
Maden var der ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Friskt og lÊkkert. Servicen var derimod helt forfÊrdelig. Vi fik nÊrmest kastet en tablet i hÃ¥nden. VÊsken der blev helt over tÞrisen, blev nÊrmest ogsÃ¥ kastet over. Sodvanden jeg fik var uden brus, dette brokkede jeg mig over - fik et nyt glas af samme flaske, selvom hun viste mig en helt ny, den var ogsÃ¥ uden brus. Til sidst bedte jeg om et glas cola istedet for fanta. Hun var meget utilfreds. Under hele mÃ¥ltidet stod hun bag kassen og stirrede pÃ¥ mig. Jeg er ogsÃ¥ rimelig sikker pÃ¥ at jeg blev bagtalt og grint af.. Selvom det jo ikke var min skyld at den sodavand de servere er uden brus😅

2025幎11月15日

Ekstra betaling for dressinger

Det er aldrig godt når man ankommer til en sushi-restaurant, og de eneste mennesker der er tilstede er al personalet, der sidder og Êder og smasker, og at der i dette tilfÊlde sågar bliver slået en meget hÞjlydt bÞvs. Det er virkelig en skidt start på besÞget. Sushien var ok, men at jeg skulle betale lige omkring 50 kr ekstra, for i dette tilfÊlde kedelig industri-chilimayo, det går altså ikke når det er sushi ad libitum. 52 kr for et halv-literglas cola fra den store 2-liters flaske, og fyldt op med en tredjedel isterninger, som åbenbart alle kinesiske sushirestauranter kÞrer med, er vel egentlig også til den lidt dyre side. Det der glÊdede mig mest ved besÞget var, at jeg spiste i omegnen af 40 stykker udmÊrket sushi, de fleste nigiri. Regningen lÞd på 281 kr, og det havde jeg sjovt nok lige nÞjagtig i kontanter. Drikkepenge kÞres der ikke med, når stilen er lagt med hÞjlydt bÞvs, cola fra stor flaske, samt ekstrabetaling for dressingen. Jeg har intet imod kinesere, men en rigtig japansk sushirestaurant kunne jo aldrig drÞmme om at byde deres gÊster noget af ovenstående.

2025幎11月2日
5぀星のうち2の評䟡

en ret trist omgang sushi

enkelte ting var lÊkre og nylavede - men flere maki-ruller med "crispy reje" smagte som om det var med indbagte rejer fra dagen i forvejen - kolde, svampede og ikke i nÊrheden af "crispy" - det var ikke nogen fornÞjelse - og begrÊnsninger på 1 nigiri og 1 dessert virker lidt småligt - det kan ikke vÊre isen der koster.. bestilte også ris til et barn der slet ikke kunne lide maden og fik en hel skål kÞleskabs-kolde sushi-ris..

2025幎9月8日
5぀星のうち3の評䟡

MÊngden var skuffende

KÞbte en poke bowl og det smagte fint, men jeg har kÞbt en del poke bowl gennem de sidste par år og aldrig har jeg fået en med så lidt kÞd, der var 4 stykker laks ... og edamame bÞnner ... der var 5, ikke 5 bÊlge med bÞnner, 5 enkelte bÞnner, så ja det er en billig poke bowl og det smagte fint, men var desvÊrre stadig ikke pengene vÊrd.

2025幎7月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ