レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fleksible tider. Gode priser. For det meste er det ogsÃ¥ et godt udfÞrt arbejde. Men nogle jabber ogsÃ¥ igennem det. Sidst tog det 45 minutter inkl den tid han tjekkede beskeder pÃ¥ telefonen. Resultat... もっず芋る

Jeg var derinde og fÃ¥ lavet konfirmationsnegle. For det fÞrste havde de aflyst min booking hvilket vil sige at jeg skulle vente 1 time imens folk der ikke havde booket tid kom foran mig. Da det sÃ¥ end... もっず芋る

Havde bestilt tid til fjernelse af Shellak . Ingen andre kunder i butikken og flere personaler var ledige. Ikke et ord , blev henvist til min plads . Behandleren virkede direkte sur og irritabel... もっず芋る

䌁業情報

1. ネむルサロン

圓該䌁業による蚘述

Et besÞg hos Nails Gallery vil du sent glemme. Vi har ikke bare fokus på at give dine negle sand forkÊlelse, men også på fÞlelsen af velvÊre i hele kroppen. Vi skaber med andre ord en helhedsoplevelse.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

24件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Dejlig oplevelse

Jeg fik en virkelig god pedicure-oplevelse! Personalet var utrolig sÞde og venlige, og man fÞlte sig godt taget imod fra start til slut. Massagen var helt fantastisk – virkelig afslappende og udfÞrt med stor omhu. Samtidig var prisen meget fair i forhold til den hÞje kvalitet. Jeg kan klart anbefale stedet og kommer helt sikkert igen! 👍🏻

2026幎3月19日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt tid til at få lavet

Jeg havde bestilt tid til at få lavet mine negle, men da jeg kom var der ingen ledige, alle sad fordybet i deres nuvÊrende kunder. Efter at have ventet i 20 min var den endelig en der spurgte mig, om jeg havde bestilt tid, hvilket jeg selvfÞlgelig svarede ja til, men intet skete. Der var kÞ og sad i forvejen 2 og ventede da jeg ankom. Efter 35 min måtte jeg forlade stedet uden service eller ordnet negle. Det er simpelthen for dårligt! HÞrte endda en kunde der kom ind og spurgte om de havde til til at lave hendes negle, hvor på de svarede ja og spurgte om havd hun ville have lavet. På trods af at der var kÞ, og jeg som havde booket en tid ikke engang var kommet til. Spild af tid!

2025幎12月19日
自発的なレビュヌ

Vil gerne rose jer for flotte negle og

Vil gerne rose jer for flotte negle og virkelig lang holdbarhed! Drengene er skÞnne og dygtige derinde!
Der mangler dog en der lige kan sige sÊt jer ned det, det blir snart jeres tur. Te og kaffe og vand ville gÞre en forskel når man venter. Men er meget tilfreds med negle.

2025幎8月16日

SÅ DÅRLIGT

SÅ DÅRLIGT! Jeg kom for en simpel opfyldning med en meget lys pink. De forstÃ¥r slet ikke dansk ikke engang engelsk! Ham der lavede pÃ¥ mig var sÃ¥ voldsom og han fik mig til at blÞde 3 steder. Min hud faldt ogsÃ¥ af under min hÃ¥nd, fordi han var sÃ¥ voldsom og han rev bare huden af?!? AltsÃ¥ HVAD?! Mine negle gjorde sÃ¥ ondt hele resten af dagen. Han lavede dem ogsÃ¥ alt for kort. Den farve han brugte var ogsÃ¥ lagt sÃ¥ ringe, det var slet ikke lagt ordentligt sÃ¥ nogle steder er der ikke farve. Slet ikke 580 kr vÊrd!

2025幎7月22日
自発的なレビュヌ

Falsk reklame og dårlig service

Jeg havde booket en times pedicure, men fik kun 30 min. Da jeg påpegede fejlen, fik jeg at vide, at jeg bare kunne sÊtte mig tilbage i stolen og vente den sidste halve time. Jeg fik lov at betale fuld pris, også selv om jeg kunne påvise via deres hjemmeside, at den behandling jeg havde booket skulle vare i 60 min.

2025幎7月12日
自発的なレビュヌ

Jeg var derinde og få lavet

Jeg var derinde og få lavet konfirmationsnegle. For det fÞrste havde de aflyst min booking hvilket vil sige at jeg skulle vente 1 time imens folk der ikke havde booket tid kom foran mig. Da det så endelig blev min tur spurgte hun hva jeg ville ha lavet. Jeg viste hende så et billede og lagde mine hÊnder på bordet, medarbejderen begynder dermed at grine da jeg har haft svÊrt med neglebidning, jeg fÞlte mig ydmyget og utilpas. Hun var meget aggressiv og kunne slet ikke forstå dansk, jeg var meget forvirret, pludselig slår hun mig på armen for at få min anden hånd op istedet for at sige noget. Neglene var også helt skÊve og lignede slet ikke hinanden

2025幎5月15日

DÃ¥rlig kundeservice

Jeg var derinde sammen med min Mor. Med det samme at vi trÊder ind i butikken, begynder en af medarbejdere nÊsten at råbe af os og siger, at vi ikke har meget tid og at vi skal skynde os, selvom at vi havde booket tid. Da vi prÞver at forklare, hvad jeg gerne vil have lavet, begynder de at blive sure på os og de kan ikke rigtigt tale et sprog, som vi forstår. Min mor ved ikke, hvad det er hun gerne vil have lavet, som hun også fortalte, da vi bookede. Hun viser et billede, men får ingen hjÊlp eller vejledning. Så hvis du ikke har forstand på negle og du ikke har lyst til at blive voksen skÊldt ud, ville jeg ikke anbefale dette sted.

2025幎5月25日

Smukke negle

Jeg er kommet hos Nails i 2 år nu. Altid fin service og tilfredsstillende resultat. Har endda fået en knÊkket negl lavet uden beregning flere gange. De har lidt en sprogbarriere, men det går fint med engelsk. Jeg bruger altid Thi, hun er super dygtig :-)

2025幎2月10日

Super ringe oplevelse

Super ringe oplevelse, fik lavet negle hos dem i sÞndags, fÞlte at jeg nÊsten var til besvÊr når jeg stilte spÞrgsmål, fik ikke rigtigt nogen svar, og når det kom til kommunikation omkring hvad jeg Þnskede firkantede med let rundede hjÞrner)fik jeg bare en "fy ha" pegefinger gestus det gik hverken vÊre eller bedre end at jeg kom der fra med en gang skÊve (måske?) mandel formede negle og nogle svindende fingerspidser rifter efter overdreven brug af neglefil, dog uden ad der var blevet slebet det mindste på undersiden, efter en times tid tog jeg mig mod til at få tilbage og i det mindste få slebet af på undersiden, så det ikke bare var klumper...
Det går hverken vÊre eller bedre end at flere af neglene begynder at lÞsne sig i siden allerede mandag, jeg ringer til dem og bliver bedt om at komme ind og få det rettet, så jeg har nu brugt min onsdag (hvad der ellers skulle have vÊret min hvile dag) på at kÞre til Herning, hvor jeg igen bliver mÞdt med en noget besvÊrlig kommunikation (grundet sprogbarrierer) og får lavet alle neglene igen i den nÊsten rigtige form ( Gik bagefter til en anden negle tekniker og fik lidt konstruktiv kritik omkring hvor der blandt andet ikke burde vÊre mellemrum imellem egen negl og tip, og linjer der burde fÞlges for at give en harmonisk udseende negl) og gudhjÊlpemig om ikke min pegefinger negl lÞsner sig her til aften

2024幎12月1日

Dirtiest nail spa

Dirtiest nail spa. 🀮They don’t sanitize their tools. 😷I tried two different technians and both work were trash. In the beginning you might think u get nice nails but later you will see that all your skin was cut all my cuticles were injured and burned as hell . And later you will see fungus on your nails 🀮

2024幎10月29日
自発的なレビュヌ

En helt igennem ligegyldig oplevelse

En helt igennem ligegyldig oplevelse, hvor deres eget selvskrevne fokus, som ikke kun er på skÞnne negle, men hele kroppens velvÊre er det mest opreklamerede vrÞvl.
Jeg havde booket tid i dag kl. 10.30 til mine to sÞstre og jeg. Ved ankomsten var det ikke med smil og imÞdekommenhed, men med ligegyldighed, og det skulle vise sig at ekspedienten, der ogsÃ¥ tog imod os, skulle lave sin allerfÞrste fodbehandling - det virkede i hvert fald sÃ¥dan. Hendes to dygtige og imÞdekommende unge kollegaer tog sig af mine sÞstre, og de blev nusset og forkÊlet med fokus pÃ¥ dem med Þjenkontakt og smil - og tÊndte massagestole. Jeg derimod blev hevet frem og tilbage i en stol og sad det meste af tiden pÃ¥ kanten af mit haleben, for at imÞdekomme ekspedientens Þnsker til egne arbejdsstillinger for hun skulle i hvert fald ikke sidde ubehageligt - sÃ¥ var det bedre jeg gjorde det, sÃ¥ mÃ¥tte af flere omgange og i lÊngerevarende periode sidde med lÞftede fÞdder op over knÊhÞjde, mens hun holdte i min storetÃ¥ og sagde: “kan du hjÊlpe?” Ingen af mine sÞstre var pÃ¥ noget tidspunkt udsat for dette. MÃ¥tte selv efterspÞrge om massagdestolen kunne tÊndes, og det er da et hÊndelig forglemmelse, men vidner om ekspedientens mangel pÃ¥ kundeservice. Flere gange sad hun og klappede pÃ¥ mine ben og fÞdder, for at dem derhen hvor hun ville, som var jeg en hund - igen blev ingen af mine sÞstre mÞdt af samme opfÞrsel fra de to andre behagelige og dygtige behandlere.
Flere gange sidder min behandler og råber op til disken, hvor der kommer kunder ind om hvad de vil, så ingen behagelig velkomst til dem heller. Alt imens går en fyr rundt med sin telefon i hånden konstant og ligner en, der ikke gider at vÊre der, mens man venter på den nÊste kunde skal melde sin ankomst.
Vores behandling skulle tage en time, og min ene sÞster er fÊrdig efter ca. 50 minutter, mens den anden er kort derefter. Min behandling ender med at vÊre fÊrdig 11.55 (altså 25 minutter senere end planlagt/35 minutter senere end min fÞrste sÞster), hvor jeg knapt når ud af stolen inden jeg skal skyndes videre, så jeg måtte ikke engang tage mine strÞmper og sko på efter at vÊre kommet ud af stolen, jeg skulle flytte mig, så de kunne få den nÊste i stolen - men med andres afklippede tånegle liggende på gulvet ved siden af stolene, skulle jeg altså ikke rende i bare tÊer på deres gulv. Måske man havde vÊret hurtigere fÊrdig med behandlingen, hvis man ikke undervejs havde haft mere travlt med at gÞre rent og tilsidesÊtte sin kunde, og vente med dette til sidst, så man som kunde ikke fÞlte sig i vejen.
Det skal siges at de havde booket nÊste hold kunder til 11.30, så de var bagud, men man kan godt sende folk godt afsted alligevel.
Så med en ligegyldig tilgang til kunder og kundeservice fra deres medarbejdere, bliver oplevelsen også ligegyldig, og det er i hvert fald ikke her vi vender tilbage til. Det er dog kun de 2 ud af 4 medarbejdere, men de tager til gengÊld også fÞrstepladsen for ligegyldighed og ligegyldig tilgang til deres arbejde.
Ved betaling nÊvner jeg det for min behandler, men der er ingen undskyldning herfor eller kompensation for en forfÊrdelig behandling.
Find et andet sted og få en god oplevelse i stedet :-)

2024幎6月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。