Hurtig levering og meget hjÊlpsom chauffÞr ved levering. Vi kÞbte Barlinek som har vist sig at vÊre et super produkt. Efter 5 Ã¥r med et andet mÊrke vil vi helt sikkert kÞre videre med Barlinek fra He... ãã£ãšèŠã
alt spillede fra bestilling til levering ,flink og venlig chauffÞr. Jeg vil kÞbe mit brÊnde hos Hesselager Energi fremover
Absolut den bedste leverandÞr pÃ¥ alle mÃ¥der. Specielt kommunikation omkring leverings dato og tidspunkt og det geniale at man fÃ¥r link til at fÞlge lastbilen lÞbende og man sÃ¥ kan gÃ¥ ud og Ã¥bne garag... ãã£ãšèŠã
Min beskrivelse om leveringen var ikke sÊrlig prÊcis, men 3 brÊndetårne leveret under halvtag. Jeg er stadig vildt imponeret. Super levering!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hesselager Energi er din fynske leverandÞr af fyringsolie, RUF briketter, brÊnde og trÊpiller på Fyn. Vi sÊlger udelukkende trÊpiller og andre varer, som vi selv benytter. Af samme årsag får du kun trÊpiller af den absolut hÞjeste kvalitet på markedet, når du handler hos os, men til gode priser.
Landevejen 202, 5874, Hesselager, ãã³ããŒã¯
- mail@hesselagerenergi.dk
- hesselagerenergi.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
gode priser hurtigt lev
Min beskrivelse om leveringen var ikkeâŠ
alt spillede fra bestilling tilâŠ
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering, samarbejds ville chauffÞr, tak for det
Fint brÊnde og supergod og hurtigâŠ
Fint brÊnde og supergod og hurtig leveringð
Super god chaufÞr
Hurtig levering smart man kan se hvor langt bilen er.Og en perfekt chaufÞr sÊtter pillerne det aftalte sted
Prima brÊndekvalitet og levering.
Ankom hurtigt og blev afleveret ligeâŠ
Ankom hurtigt og blev afleveret lige hvor det var aftalt.
Der kommer bare en rigtig kompetentâŠ
Der kommer bare en rigtig kompetent chauffÞr med briketter og man kan fÞlge hvornår de bliver leveret tilfreds
Hurtig levering og meget hjÊlpsomâŠ
Hurtig levering og meget hjÊlpsom chauffÞr ved levering.
Vi kÞbte Barlinek som har vist sig at vÊre et super produkt. Efter 5 år med et andet mÊrke vil vi helt sikkert kÞre videre med Barlinek fra Hesselager.
Hurtig og prÊcis levering
Perfekt ovntÞrret bÞg
BrÊndet blev leveret, så det var meget nemt at gå til. Stablet MEGET tÊt i tårnene. Rigtig god kvalitet og helt tÞrt.
Meget tilfreds.
Rigtigt god service
Rigtigt god service, og levering inde i carporten. Det var super.
Eneste lille malurt i bÊgeret var, at fra bestillingen var afgivet og til dagen for levering hÞrte man ikke rigtigt noget, så som fÞrstegangskÞber blev jeg lidt nervÞs.
Det viste sig at vÊre fuldstÊndigt grundlÞst.
God kvalitet, hurtig levering
God kvalitet, hurtig levering. Tracking af forsendelsen gÞr det nemt at vÊre hjemme når varen leveres.
Meget venlig og god levering
Meget venlig og god levering - men jeg kunne godt tÊnke mig at få besked dagen fÞr levering. Mogens.
Lige efter bogen!
Leveret få dage efter bestilling, pallen stod prÊcis som Þnsket. Pengene reserveret og fÞrst trukket efter levering.
very good.....