レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Vedr. anmeldelse om lejlighed på Gothersgade 13, 2 sal i Fredericia. Hestia vil ikke snakke om varmvand problem som jeg har fortælle og skrive i over 2 år og om min høj forbrug af vand som Hestia v... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vi lejede en 3-værelses lejlighed af Hestia gennem lidt over 1 år. Hele leje forløbet var generelt fint. Vi måtte rykke for nogle enkelte ting, men tingene blev udbedret med tiden. Generelt fik vi hur... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Jeg har både ringet og skrevet mails til Hestia.as, men selvom jeg sad i røret i 20 minutter af gangen, som kom jeg aldrig igennem (selvom jeg hele tiden fik at vide at jeg var "nummer 1 i køen"). Jeg... もっと見る

企業情報

1. 不動産賃貸エージェンシー
  2. 家具店

当該企業による記述

Hestia Ejendomme er en udlejningsvirksomhed, som både har egne og administrer ejendomme i Randers, Aarhus, København, Viborg og Fredericia.

2.2

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Skimmelsvamp i flere afdelinger

Mine forældre bor til leje hos Hestia lige nu, de har skimmelsvamp i hele lejligheden. Der er blevet brugt en måske ulovlig super brændbar plade i soveværelset, og det er tydeligt at skimmelsvampen har været der i årevis, og Hestia blot har malet det over.

Når man snakker med dem er de super uhøflige, og siger at det er forventbar i en gammel lejlighed, på trods af, at det er vuderet sundshedskadelig af professional firma.

Kan absolut IKKE anbefales. Kommunen har mange sager med Hestia og skimmelsvamp, de er LIGEGLADE.

2026年3月11日

Hej Emma

Det har været en udfordring at besvare din anmeldelse, da vi ikke kan genkende det, du skriver, og dermed også har haft ved svært at finde frem til den sag, det vedrører. Ud fra dit efternavn må vi formode, at din henvendelse drejer sig om et lejemål på Rindsvej, og nedenstående svar handler derfor herom.

Vi har ikke modtaget henvendelser angående skimmel i lejemålet før vi modtager en rapport direkte fra Randers Kommune. Vi har derfor ikke selv haft muligheden for at gøre noget for at afhjælpe de problemer, der måtte være i lejemålet. I rapporten er nævnt defekte radiatorer, som vi heller ikke har hørt om før og ikke haft mulighed for at udbedre. Vi kender heller ikke noget til en brændbar plade i soveværelset, da der ikke er nævnt noget herom i den førnævnte rapport og vi som sagt ikke selv er blevet kontaktet herom eller har fået mulighed for at besigtige lejemålet.

Vi modtog e-mail om partshøring sammen med rapporten fra Randers Kommune. Vi har besvaret denne partshøring med en handlingsplan, som vi afventer svar på. I denne handlingsplan har vi oplyst, at vi netop ønsker at tage hånd om den skimmelvækst, der er konstateret, og at vi står til rådighed for yderligere oplysninger og dialog om den videre proces.

FAK jer hestia

Værste bolig selvskab nogensinde. Ik overvej at flyt ind i en lejlighed under deres selvskab nogensinde de snyder for penge.

2025年12月12日

Hej

Tak for at bruge din tid på at anmelde os.

Vi er kede af at høre, at du føler dig snydt. Vi kan hverken gøre til eller fra, når du skriver anonymt, så send os gerne en e-mail (administration@hestia.as) med flere oplysninger, så vi kan se på din sag.

5つ星のうち1の評価

Mangelfuld dokumentation og kritisabel forvaltningspraksis

Hestia udviser en gennemgående uprofessionel og uigennemsigtig administration. Fraflytningsopgørelser udformes uden tilstrækkelig udspecificering, og de opkrævede beløb stemmer ikke overens med det arbejde, der faktisk blev aftalt ved flyttesyn. Fejl registreret ved indflytning blev aldrig udbedret, men indgik alligevel i deres krav.

Kommunikationen fra Hestia er fraværende, og der gives ikke rettidig besvarelse på skriftlige henvendelser.
Det har ved begge lejeforhold været en betydelig økonomisk omkostning at fraflytte boliger administreret af Hestia – i et omfang, der ikke harmonerer med almindelig og rimelig praksis.

Sagen blev opgivet alene pga. manglende ressourcer – ikke fordi Hestias krav var rimelige eller dokumenterede.

På baggrund af gentagne erfaringer frarådes lejemål administreret af Hestia.

Mit råd: Hold jer LANGT væk fra Hestia.

OPDATERING efter “kommentar” fra HESTIA:
Tak for jeres kommentar.
Den bekræfter desværre præcist det mønster, jeg beskrev i min anmeldelse:
I giver et standardsvar om jeres generelle procedure, men forholder jer ikke til de faktiske forhold i den konkrete sag.

Jeres fraflytningsrapport og den efterfølgende opgørelse stemte ikke overens, flere af posterne var uden udspecificering, og visse beløb fremstod som “1 enhed” uden nogen form for forklaring eller sammenhæng med det aftalte arbejde.
Derudover blev fejl og mangler, som var dokumenteret ved indflytning, aldrig udbedret – men alligevel indregnet som krav mod os ved fraflytning.

At reducere dette til, at vi “havde forventet at få mere tilbage”, viser en manglende vilje til at adressere de konkrete og dokumenterbare problemer. Det handler ikke om forventninger, men om gennemsigtighed, korrekt opgørelse og god administrationsskik.

Jeg står derfor 100 % ved min anmeldelse og de erfaringer, den bygger på.

2025年10月15日

Hej Thomas

Tak for at du tager dig tiden til at anmelde os.

Ved fraflytningssynet laver vi en rapport hvori bekrives hvilke arbejder, der skal foretages i lejemålet for lejers regning. I flytteopgørelsen opgøres udgiften af disse arbejder samt eventuelle andre skyldige beløb, og der sker en afregning i forhold til lejers tilgodehavende i form af depositum samt eventuelle andre beløb.

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores flytteafregninger og havde forventet at få mere tilbage end du har. Vi håber dog, at du har været tilfreds med tiden som boende lejer hos os i begge dine lejeperioder.

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig og behagelig oplevelse at…

Lynhurtig og behagelig oplevelse at skulle leje igennem Hestia. Ringede op for status på vores henvendelse på bolig, og fik en rigtig god snak med Janne, som var både oplysende og forstående.
Kan varmt anbefales.

2025年5月1日

Hej Allan

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du vælger at bruge tiden på at anmelde os.

Vi ser frem til en godt samarbejde og håber, du bliver glad for lejemålet.

5つ星のうち3の評価

Larm. Larm og LARM.

Jeg syntes det er et rart sted at bo. Udover der er ekstrem meget larm om natten. Jeg har haft problemer med mine underbo i nu over 1 år med larm kl 01 om natten og frem til morgenen. Så jeg ville råde jer til at tjek efter om der meget larm hvor i overvejer at flytte ind INDEN I gør noget!

2025年3月23日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at der er problemer med larm i den ejendom, du bor i.

Skriv til os på administration@hestia.as med så mange detaljer om tidspunkt og type af larm som muligt samt din adresse, så vi har de bedste forudsætninger for hjælpe dig og få stoppet larmen.

Har boet i Skansebo i 5½ år

Har boet i Skansebo i 5½ år. Jeg har altid fået en god behandlig, bl.a. af de søde kontor damer Tina, Anita og Annette. Har jeg haft brug for at noget skulle udbedres, er det blevet gjort hurtigt. Tak til Thomas for behagelig og fair udflytningssyn. Jeg kan varmt anbefale Hestia :-)

2025年1月15日

Hej Judith

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord 🤩

Vi ønsker dig god vind fremover.

Efter 10 år som lejer i Skansebo

Efter 10 år som lejer i Skansebo, så frygtede jeg opgørelsen ved fraflytning.
Der skulle blot males og slibes gulve..så intet at frygte.

2024年8月4日

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩 Vi sætter stor pris på, at du tager dig tiden til at anmelde os.

5つ星のうち2の評価

Jeg har været tilfreds med at bo i mit…

Jeg har været tilfreds med at bo i mit lejemål i de 14 måneder, jeg havde dette. Hvis det ikke havde været for min oplevelse efter opsigelsen, ville de have fået 5 stjerner.

Lejemålet var i Randers, en fin 4 værelses på 90 kvm og havde før min indflytning stået tom i over 1 1/2 år.

Jeg havde tid til fraflytningssyn d. 4 marts kl 08, hvortil jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne deltage. Jeg havde i samme omfang haft malerfirma på, for at istandsætte lejemålet. Der blev anvendt 50 liter maling til stue, værelser mm, 10 liter vådrumsmaling og 1 liter træmaling.

Der kom desværre ikke nogen kl 08, og da kl blev 9 fik jeg kontakt til kontoret som beklagede fejlen, da der var sygdom og de havde glemt at melde dette. (Fejl kan forekomme og min utilfredshed ligger ikke her).

Fik en ny tid kl 14.

Kl 14 kom synsmanden. Han gav til start udtryk for, at hans dag nu var ødelagt..han var blevet påkrævet at tage til Randers og syne mit lejemål, selv om han kun kørte i Århus området. Han er uddannet maler, og havde medbragt en stor arbejdslampe til at inspicere alle vægge fra alle vinkler.

Synet tog 2 timer! Hvilket jeg synes er helt forrykt.

Han fandt selvfølgelig en masse fejl og mangler. Fejl som man ikke kunne se, medmindre man havde et spotlight og lyste fra en vinkel. Borehuller feks.

Dog var der to fejl jeg var enig i, hvor man kunne se tidligere malet skyer.

Han påstod flere gange at der diverse steder ikke var blevet malet og det ikke var det rigtige maling. Dette var jeg uenig i, dels fordi jeg var i lejemålet og flyttede ud og så dem igang samt hvilken maling der var anvendt var den som hestia ønskede og dels fordi lejemålet aldrig havde været så hvidt før. Selv ikke ved min indflytning.

Han hentede efterfølgende noget maling for at teste væggene af, og måtte konstatere at det var dem rigtige maling.

En anden væg påstod han at der ikke var malet igen, og at det kunne han som fagperson se. Dette er ikke korrekt..

Jeg følte hans irritation gik ud over mig.

Han blødte dog op og tillod at jeg fik malingen gratis til de vægge han ønskede malet igen. Tilbød dog også, at hestia kunne overtage resterne jeg havde modtaget.

Til slut var der mange fejl, dog kun få jeg skulle betale for, hvilket var nogle vægge der skulle males igen.

Jeg har boet der et år, og det kan vel ikke forventes at lejemålet skal være i bedre stand ift hvidtning end ved overtagelsen.

2 stjerner for de, for et forfærdeligt fraflytningssyn.

Jeg har billeder samt videoer af lejemålet som på nuværende tidspunkt ligger ved LLO til vurdering om evt sag.

2024年3月4日

Hej Mikah

Det glæder os at høre, at du har været glad for at bo i lejemålet.

Inden din indflytning havde lejemålet fået den helt store renoveringstur med nyt køkken og bad. Lejemålet blev færdigmeldt og kom til genudlejning ultimo oktober 2022, hvorefter vi laver kontrakt med dig, ligeledes ultimo oktober 2022 og med overtagelse medio november 2022.

Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke møder frem til aftalt syn kl. 8, hvilket vi igen vil benytte lejligheden til at undskylde for.

Vores synsmand har på synet desværre måttet konstatere, at malerarbejdet i lejemålet ikke har været udført korrekt og/eller tilstrækkeligt, men han har i flere tilfælde valgt ikke at lade dig betale herfor på grund af fejlen med synet, der skete tidligere på dagen. Vi opfordrer til, at du viser billederne fra synsrapporten til det pågældende malerfirma, som du hyrede til malerarbejdet, da vores synsmands vurdering var, at det ikke var et arbejde, man skal betale fuld pris for.

Vi ønsker dig god vind på din videre færden.

Et dejlig og reel

Et dejlig og reel, boligselskab.
Så fin at flytte ind i en flot og renoveret lejlighed, alt var helt ok, og der var lige til at flytte ind, da der var gjort rent.
Der var et par småting, såsom tilstoppet afløb i badeværelset, og nogle vinduer, der skulle justeres.....meeen det blev lavet før jeg næsten ringede....smiler.
Kan kun varmt anbefale Hestia.

2024年2月14日

Kære Lene

Mange tak for de fine ord 🤩

Det glæder os at høre, at du er kommet godt ind i lejemålet.

5つ星のうち2の評価

Min første oplevelse med hestia var…

Min første oplevelse med hestia var faktisk god da vi flyttede ind, vi fik udbedret de fleste ting på mangelliste. Men så gik det ned af bakke,vi fik stjålet tøj fra tørrerum og beskeden fra kontoret var at da døren ikke var brækket op kunne de ikke gøre noget, så det er helt ok at "naboen" tager dit tøj eller andre ting i kælderen.
Efter kun 8 Mdr blev det tid til at komme væk. Flyttesyn gik over alt forventning,da damen som kom startede med at sige at hun kunne se at lejligheden ikke var istandsat ved indflytning da det var helt umuligt den kunne blive så ringe på den korte tid. Vi bliver enige om at jeg skal betale på en gang maling på væggene og resten står hestia for. Og så får man en regning på 14500 kr. Der hopper kæden af. Efter nu gentagende gange har ringet og fik af vide at de vender tilbage, må jeg tilstå at min tiltro til dem kan ligge på et meget lille og mørkt sted. Venter stadigvæk.

2023年8月25日

Hej Tom,

Vi er kede af at du føler at du har haft en dårlig oplevelse ved at bo til leje hos os. Vi har gjort hvad vi kunne indenfor lovens rammer med hensyn til din nabo, hvorfor vedkommende ikke længere bor i ejendommen, men vi forstår og deler din frustration i denne sag.

Min kollega har i går sendt dig en e-mail med svar på dine spørgsmål. Hvis du ikke har modtaget den, må du meget gerne vende retur.

Regningen i din flytteopgørelse som du nævner dækker 1 gang maling af væggene i din lejlighed på 99 kvm., herunder afdækning mv samt rengøring som aftalt med synspersonen.

Vi håber, at vores svar på dine spørgsmål i føromtalte e-mail kan være med at til genfinde din tiltro til os.

"Går den så går den".

"Går den så går den"..

Sådan en flok forbandede møntklippere.
I burde alle hives for retten. Hver eneste medarbejder.
Tænk at man driver forretning udelukkende med svindel og snyd for øje.

2023年7月1日

Hej Lars,

Jeg har desværre ikke nogen oplysninger på dig, så jeg har svært ved at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at sende os en mail på udlejning@hestia.as, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.

5つ星のうち5の評価

De bedste anbefalinger for reel og god…

Århus
De bedste anbefalinger for reel og god behandling fra Janne der sidder i udlejningen i Hestia ejendomme og deres håndværkere som er flinke og kommer til aftalt tid. Jeg er nu på nr 2 bolig som Hestia administrer og både ved indflytning og udflytning har dialogen været super god imellem Janne, håndværkere og jeg.
Der er desværre en afvisende dialog, når det drejer sig om slid og mangler ved indflytning, fra personalet i afdelingen for drift og vedligehold.
Ærgerligt da det ødelægger den ellers så fine kommunikation

2023年3月9日

Hej Birgitte,
Tak for din anmeldelse. Jeg vil tage din anmeldelse videre, så vi kan gøre kommunikationen bedre på tværs af alle vores afdelinger.

Umiddelbart kun gode oplevelser

Har haft lejlighed hos dem i 5 år og haft masser af gode oplevelser. Får altid hjælp til problemer i lejligheden, de svarer hurtigt, og har ordnet masser af ting gratis.

Derudover skulle jeg engang betale en 3000 kr´s regning til en blikkeslager, jeg havde haft ude til at hjælpe med noget om natten, fordi jeg ikke vidste, at Hestia selv havde en, jeg kunne have fået ud gratis. Da jeg fortalte Hestia om det, sagde de, at de nok skulle betale regningen.

2022年12月11日

Hej Martin,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at vi har kunne hjælpe dig.

Du må have en god dag.

5つ星のうち1の評価

Fik svar på første forspørgsel 9 dage…

Fik svar på første forspørgsel 9 dage efter afsendt mail. I modtagne mail spørger de om der stadig er interesse for at se et eventuelt lejemål. Ved interesse skal dette blot bekræftes pr mail, det bekræftes to dage efter. Det er +20 dage siden, og har stadig intet hørt.

2022年12月5日

Hej Mikkel,

Jeg beklager at du har denne opfattelse. Vi arbejder efter først til mølle princippet, og derfor sender vi et bestemt antal ud på fremvisning pr. gang. Herefter afventer vi svar fra dem, svarer de ikke eller afslår lejemålet, arbejder vi videre med de næste.

Du har været i dialog med Janne. Vi modtager din ansøgning d. 6/11 og hun besvarer din ansøgning d. 16/11, herefter får hun først svar fra dig d. 6/12, hvor du fortæller at I har fundet noget andet.

Vi er kede af, hvis din opfattelse er at vi ikke vil hjælpe dig og dine kammerater. Det vil vi meget gerne, og hvis du har nogle andre udfordringer, sidder vi klar på vores mail udlejning@hestia.as eller vores telefon 7026 9010.

5つ星のうち1の評価

Jeg har kun været glad for hestia

Jeg har kun været glad for hestia. Bor på gammel Hadsundvej.
Men nu taber de virkelig sutten.
Fra d 03/01-23 skal vi reg. Vores bil på deres hjemme side, fordi der vil komme p vagt på nu. Det er fair nok. Men vores gæster der kommer og besøger os, må eller kan ikke parkere på pladsen, fordi vi får ikke p billetter til vores besøgende. Så de skal holde ude på vejen, hvor det er fuldstændig umuligt at få en plads, da folk der bor der, parkere derude.
Vi siger i huslejen også. Selvom vi både er lovet fibernet. ( lige nu er det intet, da hestia har opsagt yousee ). Vores lejligheder er piv kolde og utætte. Men de kan ikke gøre noget ved det pga den måde blokken er bygget op på.
Så nu er det farvel.

2022年11月30日

Hej Jane,
Det ærgrer mig meget at dette er din opfattelse af vores nye tiltag med kontrol. Vi har modtaget en del klager over pladsen de seneste 6 mdr. angående at pladsen er fyldt med udefrakommende. Derfor har det været nødvendigt at vi gør noget ved problemet.

Som jeg også nævnte i vores tidligere dialog, så vil den første periode være en test, for at se hvor meget plads beboerne fylder, herefter vil det blive revurderet om der skal ændres i reglementet.

Huslejen stiger ligesom ved andre boligselskaber. Hos os stiger vores lejere enten pr. 01/01 eller 01/07, alle kontrakter som er udarbejdet af os efter 2015 bliver reguleret pr. 01/07.
Din kontrakt er udarbejdet af tidligere udlejer, derfor er de bestemmelser som er fastlagt i den udarbejdede kontrakt dem vi fortsat følger, og her har i aftalt at stigningen finder sted hvert år den 01/01.

Hvad angår YouSee, så er det korrekt at aftalen er opsagt med udløb pr. 31/12-2022. Der arbejdes på højtryk for at få etableret fibernet. På nuværende tidspunkt og tidligere har der ikke været nogen internetløsning i ejendommen, medmindre beboerne selv har købt et abonnement. Pr. 01/01-2023 vil det være muligt for beboerne frit at vælge hvilken udbyder de ønsker.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på udlejning@hestia.as, hvis du har yderligere spørgsmål eller andet.

Håbløst boligselskab

Håbløst boligselskab. Det ene stjerne står for de lave månedlige omkostninger i forbrug og husleje, alt andet ved Hestias er fuldstændig utilstrækkeligt. Hestias tager ikke ansvar for skimmel og mug, selvom det er ethvert boligselskabs ansvar. Desuden, er deres fraflytteomkostninger fuldstændig vanvittige. Hold nalderne langt væk fra dem!

2022年9月6日

Hej Anders,
Jeg kan forstå at du har været i dialog med min kollega, og at I har fundet en løsning.

Vedr. om svar på Trustpilot

Vedr. anmeldelse om lejlighed på Gothersgade 13, 2 sal i Fredericia.
Hestia vil ikke snakke om varmvand problem som jeg har fortælle og skrive i over 2 år og om min høj forbrug af vand som Hestia vil ikke refundere. Jeg vil med denne anmeldelse fortaler jeres kunder og fremtide kunder om hvordan Hestia behandler problem. MEGET DÅRLIG… og Hestia skulle se sig selv i en spejl od skam sig.
Charles, jeres tidlig kunde

2022年4月7日

Hi derude

Hi
Jeg har kun mødt venlige personer hos Hestia , gælder både kontoret som de fagfolk der er ved/I lejligheds komplexet.
Og det er tillige billig husleje og Ja de er ikke nye lejligheder men bliver da renoveret med tiden og udskiftet hårde hvidevarer ligeså..
Mvh J Petersen

2022年4月1日

Hej J Petersen,

Tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på.
Vi forsøger løbende at få renoveret vores lejligheder, så de fremstår tidssvarende.

Helt okay udlejer

I den dyre ende, men altid på pletten, hvis noget ikke fungerer. Og hvis man passer på sin lejlighed og selv gør en indsats for at aflevere den i ordentlig stand, så får man hele sit depositum tilbage. Det gjorde vi i hvert fald - efter 6 år i den skønneste lejlighed. Oven i købet på en “gammel” lejekontrakt…

2022年3月16日

Hej Janne,

Tak for de pæne ord, vi er meget glade for at du har været tilfreds med at være lejer os og har haft en god oplevelse.

Det dårligste service ever

Det dårligste service ever , det snyder mennesker og er rigtig rigtig dårlig som personer aldrig hjealper med nogle , jeg har betaler depositum 23000 jeg har boet i 3måneder og det ta hele men depositum +jeg skal betaler til dem over 20000dkk f k e r s mafia pas på dem mennesker !

2022年3月4日

Hej Martin,

Jeg kan ikke se at du tidligere har været lejer hos os.
Så jeg kan desværre ikke kommentere yderligere på det.

God dag.

Mvh.