企業が回答しました
Vedr. anmeldelse om lejlighed på Gothersgade 13, 2 sal i Fredericia. Hestia vil ikke snakke om varmvand problem som jeg har fortælle og skrive i over 2 år og om min høj forbrug af vand som Hestia v... もっと見る
Vi lejede en 3-værelses lejlighed af Hestia gennem lidt over 1 år. Hele leje forløbet var generelt fint. Vi måtte rykke for nogle enkelte ting, men tingene blev udbedret med tiden. Generelt fik vi hur... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har både ringet og skrevet mails til Hestia.as, men selvom jeg sad i røret i 20 minutter af gangen, som kom jeg aldrig igennem (selvom jeg hele tiden fik at vide at jeg var "nummer 1 i køen"). Jeg... もっと見る
Hestia Ejendomme er en udlejningsvirksomhed, som både har egne og administrer ejendomme i Randers, Aarhus, København, Viborg og Fredericia.
デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mine forældre bor til leje hos Hestia lige nu, de har skimmelsvamp i hele lejligheden. Der er blevet brugt en måske ulovlig super brændbar plade i soveværelset, og det er tydeligt at skimmelsvampen har været der i årevis, og Hestia blot har malet det over.
Når man snakker med dem er de super uhøflige, og siger at det er forventbar i en gammel lejlighed, på trods af, at det er vuderet sundshedskadelig af professional firma.
Kan absolut IKKE anbefales. Kommunen har mange sager med Hestia og skimmelsvamp, de er LIGEGLADE.

Hestia からの回答
Værste bolig selvskab nogensinde. Ik overvej at flyt ind i en lejlighed under deres selvskab nogensinde de snyder for penge.

Hestia からの回答
Hestia udviser en gennemgående uprofessionel og uigennemsigtig administration. Fraflytningsopgørelser udformes uden tilstrækkelig udspecificering, og de opkrævede beløb stemmer ikke overens med det arbejde, der faktisk blev aftalt ved flyttesyn. Fejl registreret ved indflytning blev aldrig udbedret, men indgik alligevel i deres krav.
Kommunikationen fra Hestia er fraværende, og der gives ikke rettidig besvarelse på skriftlige henvendelser.
Det har ved begge lejeforhold været en betydelig økonomisk omkostning at fraflytte boliger administreret af Hestia – i et omfang, der ikke harmonerer med almindelig og rimelig praksis.
Sagen blev opgivet alene pga. manglende ressourcer – ikke fordi Hestias krav var rimelige eller dokumenterede.
På baggrund af gentagne erfaringer frarådes lejemål administreret af Hestia.
Mit råd: Hold jer LANGT væk fra Hestia.
OPDATERING efter “kommentar” fra HESTIA:
Tak for jeres kommentar.
Den bekræfter desværre præcist det mønster, jeg beskrev i min anmeldelse:
I giver et standardsvar om jeres generelle procedure, men forholder jer ikke til de faktiske forhold i den konkrete sag.
Jeres fraflytningsrapport og den efterfølgende opgørelse stemte ikke overens, flere af posterne var uden udspecificering, og visse beløb fremstod som “1 enhed” uden nogen form for forklaring eller sammenhæng med det aftalte arbejde.
Derudover blev fejl og mangler, som var dokumenteret ved indflytning, aldrig udbedret – men alligevel indregnet som krav mod os ved fraflytning.
At reducere dette til, at vi “havde forventet at få mere tilbage”, viser en manglende vilje til at adressere de konkrete og dokumenterbare problemer. Det handler ikke om forventninger, men om gennemsigtighed, korrekt opgørelse og god administrationsskik.
Jeg står derfor 100 % ved min anmeldelse og de erfaringer, den bygger på.

Hestia からの回答
Lynhurtig og behagelig oplevelse at skulle leje igennem Hestia. Ringede op for status på vores henvendelse på bolig, og fik en rigtig god snak med Janne, som var både oplysende og forstående.
Kan varmt anbefales.

Hestia からの回答
Jeg syntes det er et rart sted at bo. Udover der er ekstrem meget larm om natten. Jeg har haft problemer med mine underbo i nu over 1 år med larm kl 01 om natten og frem til morgenen. Så jeg ville råde jer til at tjek efter om der meget larm hvor i overvejer at flytte ind INDEN I gør noget!

Hestia からの回答
Har boet i Skansebo i 5½ år. Jeg har altid fået en god behandlig, bl.a. af de søde kontor damer Tina, Anita og Annette. Har jeg haft brug for at noget skulle udbedres, er det blevet gjort hurtigt. Tak til Thomas for behagelig og fair udflytningssyn. Jeg kan varmt anbefale Hestia :-)

Hestia からの回答
Efter 10 år som lejer i Skansebo, så frygtede jeg opgørelsen ved fraflytning.
Der skulle blot males og slibes gulve..så intet at frygte.

Hestia からの回答
Jeg har været tilfreds med at bo i mit lejemål i de 14 måneder, jeg havde dette. Hvis det ikke havde været for min oplevelse efter opsigelsen, ville de have fået 5 stjerner.
Lejemålet var i Randers, en fin 4 værelses på 90 kvm og havde før min indflytning stået tom i over 1 1/2 år.
Jeg havde tid til fraflytningssyn d. 4 marts kl 08, hvortil jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne deltage. Jeg havde i samme omfang haft malerfirma på, for at istandsætte lejemålet. Der blev anvendt 50 liter maling til stue, værelser mm, 10 liter vådrumsmaling og 1 liter træmaling.
Der kom desværre ikke nogen kl 08, og da kl blev 9 fik jeg kontakt til kontoret som beklagede fejlen, da der var sygdom og de havde glemt at melde dette. (Fejl kan forekomme og min utilfredshed ligger ikke her).
Fik en ny tid kl 14.
Kl 14 kom synsmanden. Han gav til start udtryk for, at hans dag nu var ødelagt..han var blevet påkrævet at tage til Randers og syne mit lejemål, selv om han kun kørte i Århus området. Han er uddannet maler, og havde medbragt en stor arbejdslampe til at inspicere alle vægge fra alle vinkler.
Synet tog 2 timer! Hvilket jeg synes er helt forrykt.
Han fandt selvfølgelig en masse fejl og mangler. Fejl som man ikke kunne se, medmindre man havde et spotlight og lyste fra en vinkel. Borehuller feks.
Dog var der to fejl jeg var enig i, hvor man kunne se tidligere malet skyer.
Han påstod flere gange at der diverse steder ikke var blevet malet og det ikke var det rigtige maling. Dette var jeg uenig i, dels fordi jeg var i lejemålet og flyttede ud og så dem igang samt hvilken maling der var anvendt var den som hestia ønskede og dels fordi lejemålet aldrig havde været så hvidt før. Selv ikke ved min indflytning.
Han hentede efterfølgende noget maling for at teste væggene af, og måtte konstatere at det var dem rigtige maling.
En anden væg påstod han at der ikke var malet igen, og at det kunne han som fagperson se. Dette er ikke korrekt..
Jeg følte hans irritation gik ud over mig.
Han blødte dog op og tillod at jeg fik malingen gratis til de vægge han ønskede malet igen. Tilbød dog også, at hestia kunne overtage resterne jeg havde modtaget.
Til slut var der mange fejl, dog kun få jeg skulle betale for, hvilket var nogle vægge der skulle males igen.
Jeg har boet der et år, og det kan vel ikke forventes at lejemålet skal være i bedre stand ift hvidtning end ved overtagelsen.
2 stjerner for de, for et forfærdeligt fraflytningssyn.
Jeg har billeder samt videoer af lejemålet som på nuværende tidspunkt ligger ved LLO til vurdering om evt sag.

Hestia からの回答
Et dejlig og reel, boligselskab.
Så fin at flytte ind i en flot og renoveret lejlighed, alt var helt ok, og der var lige til at flytte ind, da der var gjort rent.
Der var et par småting, såsom tilstoppet afløb i badeværelset, og nogle vinduer, der skulle justeres.....meeen det blev lavet før jeg næsten ringede....smiler.
Kan kun varmt anbefale Hestia.

Hestia からの回答
Min første oplevelse med hestia var faktisk god da vi flyttede ind, vi fik udbedret de fleste ting på mangelliste. Men så gik det ned af bakke,vi fik stjålet tøj fra tørrerum og beskeden fra kontoret var at da døren ikke var brækket op kunne de ikke gøre noget, så det er helt ok at "naboen" tager dit tøj eller andre ting i kælderen.
Efter kun 8 Mdr blev det tid til at komme væk. Flyttesyn gik over alt forventning,da damen som kom startede med at sige at hun kunne se at lejligheden ikke var istandsat ved indflytning da det var helt umuligt den kunne blive så ringe på den korte tid. Vi bliver enige om at jeg skal betale på en gang maling på væggene og resten står hestia for. Og så får man en regning på 14500 kr. Der hopper kæden af. Efter nu gentagende gange har ringet og fik af vide at de vender tilbage, må jeg tilstå at min tiltro til dem kan ligge på et meget lille og mørkt sted. Venter stadigvæk.

"Går den så går den"..
Sådan en flok forbandede møntklippere.
I burde alle hives for retten. Hver eneste medarbejder.
Tænk at man driver forretning udelukkende med svindel og snyd for øje.

Århus
De bedste anbefalinger for reel og god behandling fra Janne der sidder i udlejningen i Hestia ejendomme og deres håndværkere som er flinke og kommer til aftalt tid. Jeg er nu på nr 2 bolig som Hestia administrer og både ved indflytning og udflytning har dialogen været super god imellem Janne, håndværkere og jeg.
Der er desværre en afvisende dialog, når det drejer sig om slid og mangler ved indflytning, fra personalet i afdelingen for drift og vedligehold.
Ærgerligt da det ødelægger den ellers så fine kommunikation

Hestia からの回答
Har haft lejlighed hos dem i 5 år og haft masser af gode oplevelser. Får altid hjælp til problemer i lejligheden, de svarer hurtigt, og har ordnet masser af ting gratis.
Derudover skulle jeg engang betale en 3000 kr´s regning til en blikkeslager, jeg havde haft ude til at hjælpe med noget om natten, fordi jeg ikke vidste, at Hestia selv havde en, jeg kunne have fået ud gratis. Da jeg fortalte Hestia om det, sagde de, at de nok skulle betale regningen.

Hestia からの回答
Fik svar på første forspørgsel 9 dage efter afsendt mail. I modtagne mail spørger de om der stadig er interesse for at se et eventuelt lejemål. Ved interesse skal dette blot bekræftes pr mail, det bekræftes to dage efter. Det er +20 dage siden, og har stadig intet hørt.

Hestia からの回答
Jeg har kun været glad for hestia. Bor på gammel Hadsundvej.
Men nu taber de virkelig sutten.
Fra d 03/01-23 skal vi reg. Vores bil på deres hjemme side, fordi der vil komme p vagt på nu. Det er fair nok. Men vores gæster der kommer og besøger os, må eller kan ikke parkere på pladsen, fordi vi får ikke p billetter til vores besøgende. Så de skal holde ude på vejen, hvor det er fuldstændig umuligt at få en plads, da folk der bor der, parkere derude.
Vi siger i huslejen også. Selvom vi både er lovet fibernet. ( lige nu er det intet, da hestia har opsagt yousee ). Vores lejligheder er piv kolde og utætte. Men de kan ikke gøre noget ved det pga den måde blokken er bygget op på.
Så nu er det farvel.

Hestia からの回答
Håbløst boligselskab. Det ene stjerne står for de lave månedlige omkostninger i forbrug og husleje, alt andet ved Hestias er fuldstændig utilstrækkeligt. Hestias tager ikke ansvar for skimmel og mug, selvom det er ethvert boligselskabs ansvar. Desuden, er deres fraflytteomkostninger fuldstændig vanvittige. Hold nalderne langt væk fra dem!

Hestia からの回答
Vedr. anmeldelse om lejlighed på Gothersgade 13, 2 sal i Fredericia.
Hestia vil ikke snakke om varmvand problem som jeg har fortælle og skrive i over 2 år og om min høj forbrug af vand som Hestia vil ikke refundere. Jeg vil med denne anmeldelse fortaler jeres kunder og fremtide kunder om hvordan Hestia behandler problem. MEGET DÅRLIG… og Hestia skulle se sig selv i en spejl od skam sig.
Charles, jeres tidlig kunde
Hi
Jeg har kun mødt venlige personer hos Hestia , gælder både kontoret som de fagfolk der er ved/I lejligheds komplexet.
Og det er tillige billig husleje og Ja de er ikke nye lejligheder men bliver da renoveret med tiden og udskiftet hårde hvidevarer ligeså..
Mvh J Petersen

Hestia からの回答
I den dyre ende, men altid på pletten, hvis noget ikke fungerer. Og hvis man passer på sin lejlighed og selv gør en indsats for at aflevere den i ordentlig stand, så får man hele sit depositum tilbage. Det gjorde vi i hvert fald - efter 6 år i den skønneste lejlighed. Oven i købet på en “gammel” lejekontrakt…

Hestia からの回答
Det dårligste service ever , det snyder mennesker og er rigtig rigtig dårlig som personer aldrig hjealper med nogle , jeg har betaler depositum 23000 jeg har boet i 3måneder og det ta hele men depositum +jeg skal betaler til dem over 20000dkk f k e r s mafia pas på dem mennesker !

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。