nejlepší podpora jakou jsem kdy viděl
nejlepší podpora jakou jsem kdy viděl. kluci to maj fakt vymakané a opravdu to znají. podpora byla rychlá a bezproblémová. ceny skvělé . Server jede plynule
Rychlé, spolehlivé a profesionální řešení pro vaše herní servery.
třída Tomáše Bati 955, 760 01, Zlín, チェコ共和国
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
This hosting is very bad, shared cpu without telling customer, poor performace, and obviously fake reviews

Hexado からの回答
Tento hosting je mega dobrý, žádné lagy, dobrý support – doporučuju.
Máme u Hexado.pro zakoupený minecraft server. Server je plynulý neseká se. Maximální spokojenost
Hexado.pro považuji za vysoce kvalitní a spolehlivý hosting, který splňuje i vyšší nároky na stabilitu a výkon. Servery jsou rychlé, služby fungují bez výpadků a celkově je znát důraz na kvalitní technické řešení. Hosting působí profesionálně a dobře škálovatelně i pro náročnější projekty.
Velkou předností je technická podpora, která reaguje rychle, srozumitelně a skutečně pomáhá řešit případné požadavky. Komunikace je na vysoké úrovni a celý přístup působí férově a transparentně. Poměr ceny a kvality hodnotím jako velmi dobrý. Hexado.pro mohu s plnou důvěrou doporučit každému, kdo hledá stabilní, seriózní a dlouhodobě udržitelné hostingové řešení.
Tento hosting silně doporučuji, protože podpora a jejich servery společně s AntiDD#sem, jsou prostě skvělé.
Podpora je vždy ochotná odepsat hned co mohou, takže taky paleček nahoru!
Servery bežia skvelo a tá cena je skvelá.
S Hexado Teamom mám skvelé zkúsenosti a podpora je rýchla a vždy sa problém vyrieší ak je nejaký. 10/10 odporúčam.
Tento hosting silně nedoporučuji. Zakoupil jsem server na základě slibu o vyšším výkonu a 6 GB RAM, ale realita je katastrofální. Server nestíhá načítat chunky i při minimálním zatížení, zatímco konkurence s poloviční RAM běží plynule. Podpora odmítá reklamaci s tím, že je chyba u mě, přestože používám identické nastavení jako jinde. Arogantní přístup a nedodržení inzerovaných parametrů. Pokud chcete funkční server, jděte jinam.
Aktualizace (8. 3. 2026):
Po mé negativní recenzi a následné reklamaci se potvrdilo, že jejich jednání je naprosto neprofesionální. Po předložení diagnostiky (nástroj Spark) se mě pokusili odbýt absurdními technickými výmluvami o "virtualizační vrstvě", která prý zkresluje data. Jako důkaz mi zaslali naprosto nečitelný a nicneříkající screenshot.
Pro srovnání jsem přiložil diagnostiku z jiného hostingu (Hicoria), kde stejný nástroj Spark ukazuje u mého tarifu procesor i RAM přesně tak, jak mají být. U Hexado mi přitom systém hlásil jen 1 GB RAM místo zaplacených 6 GB a úplně jiný procesor (AMD EPYC-Rome místo Ryzen 9 5950X), což přímo vysvětluje, proč server nefungoval.
Když vidím ty ostatní "pozitivní" recenze, ani bych se nedivil, kdyby byly od samotné firmy nebo jejích známých. Je totiž fyzicky nemožné být s takovým "výkonem" spokojený. Jejich argumenty jsou prokazatelně lživé a odmítají vrátit peníze za službu, kterou jsem nemohl ani využít. Důrazně varuji před jejich praktikami a klamáním spotřebitele. Celou věc předávám k prošetření České obchodní inspekci a živnostenskému úřadu.

Hexado からの回答
Skvělá cena a super výkon. Upřímně mají snad nejhezčí panel co jsem videl. Rychlá podpora a obecně to můžu jen doporučit!
Líbí se my styl hostingu a ze je to celkově levné, a taky se my líbí jak rychle odpovídají vedení hostingu, ale chybí my tu vip system a ze v hostingu si nemůžou uživatele posílat kredity/penize :)

Hexado からの回答
Mám zde několik měsíců svůj server a mohu maximálně doporučit
+ Support, s čímkoliv dokažou pomoci
+ Komunikace
+ Servery jedou bez jakýchkoliv problémů
+ Výkonné stroje
+ Pomohou vám ať se jedná o cokoliv
- Nemám co podotknout k hostingu Hexado.pro
Z mé zkušenosti mohu doopravdy, jen a jen doporučit
Tento hosting je nejlepší všichni jsou milí v podpoře a jsem spokojený mám pod nimi můj hosting a zatím my jede velí dobře.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。