レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De Heymommies kolf gekocht op aanraden van een vriendin. De aankoop doen was eenvoudig, helaas had het pakketje wat vertraging, contact opgenomen met heymommies en goede terugkoppeling gehad. De kolve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super happy met mijn kolf! Handig in gebruik en gemakkelijk af te wassen. Mooi design en handig dat je reserve-onderdelen krijgt in de set met 2 kolven. Ook apart nabestellen is gemakkelijk.

5つ星のうち5の評価

Super goed en lief geholpen, wij hebben de kolf in september met een gepersonaliseerde aanbiedingscode aangeschaft (na een winactie, niet gewonnen wel een mooie korting!) en zijn er zeer over te sp... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店

当該企業による記述

Slimme en betrouwbare babyproducten voor moeders die gemak, comfort en kwaliteit zoeken – exclusief ontwikkeld op basis van echte mama-behoeften.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik kan zeggen over de klanten service…

Ik kan zeggen over de klanten service dat het top is. Ik werd heel snel geholpen. Ik had een schrijffout in mijn email adres getypt en dus geen bevestiging mail ontvangen. Dit heb ik aan heymommies door gegeven. Binnen de 5 minuten een antwoord gehad. Het was simpel en duidelijk wat ze vragen. Ze proberen met meerdere manieren mijn bestelling terug te vinden. De bestelling hebben ze ook terug gevonden.
Heel erg bedankt aan de team van heymommies

2026年4月15日
5つ星のうち5の評価

Super happy met mijn kolf

Heymommies からの回答

Hey Anais, Super bedankt voor je review!

Mooi en handig apparaat

Mooi en handig apparaat, netjes en tijdig verstuurd zonder gedoe. Ik ben zeer tevreden.

Heymommies からの回答

Hey Lymardi, goed om te horen dat je ze handig vindt en de levering soepeltjes verliep!

5つ星のうち1の評価

Hele slechte service en onbetrouwbare producten..

Ik wil graag mijn ervaring delen met dit bedrijf, en helaas is die allesbehalve positief. Vanaf het begin heb ik hele slechte ervaringen gehad.
Ik had twee borstkolfapparaten aangeschaft, maar al na twee weken ging één van de kolven kapot. De motor werkte niet meer. Na meerdere e-mails te hebben gestuurd, kreeg ik uiteindelijk een reactie en ontving ik een nieuwe borstkolf. Helaas was dit geen oplossing, want ook deze nieuwe kolf werkte al na één week niet meer.
Uiteindelijk heb ik dus in totaal drie borstkolven van dit bedrijf gehad, en geen van alle werkte langer dan twee weken. Dat is natuurlijk compleet onacceptabel.
Daarnaast was het ontzettend moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice. Met heel veel moeite kreeg ik uiteindelijk iemand te pakken. Zij gaven aan dat dit probleem “nauwelijks voorkomt” en vroegen mij om de borstkolven terug te sturen voor onderzoek. Ik zou daarna mijn geld terugkrijgen.
We zijn nu bijna twee maanden verder, en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Op mijn e-mails krijg ik geen inhoudelijk antwoord meer. Het lijkt er zelfs op dat ze automatische reacties gebruiken (mogelijk via ChatGPT), want ik krijg binnen een minuut vage berichten terug zoals: “We gaan een oplossing proberen te vinden en jouw probleem doorsturen naar de juiste afdeling.” Maar echte oplossingen blijven uit.
Ondertussen zat ik dagen zonder werkende borstkolf en was ik genoodzaakt om bij een ander bedrijf een nieuw apparaat te kopen. Gelukkig werkte dat product wél goed.
Kortom: zeer slechte kwaliteit producten, onbetrouwbare service en geen terugbetaling zoals beloofd. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

Wacht al sinds 22 maart op mijn pakket

Wacht al sinds 22 maart op mijn pakket. Op mailtjes word er slecht tot heel laat terug gereageerd. En komen niet met een compensatie, nadat k mijn pakket ontvangen heb zal ik hier nooit meer bestellen en zeer zeker nooit aan andere aanraden.

2026年4月4日

Na 3 weken gebruik is 1 stuk al kapot

Na 3 weken gebruik is 1 stuk al kapot! Zuigt niet meer goed en pompt onregelmatig. Daar gaat mijn €160 euro.

Ik zou niemand wat aanraden hier wat te halen

2026年3月30日

Hey Anni,

Erg vervelend om te horen dat je borstkolf een defect ervaart, ik zie onder de naam Anni Wersr geen bestelling in ons systeem staan.

Ik heb meer informatie bij je aangevraagd via deze review en zie graag contact informatie tegemoet zodat we je hiermee kunnen helpen!

5つ星のうち5の評価

Super fijne borstkolf en goede service!

Super fijne borstkolf! Echt een aanrader!
Alles wat je nodig hebt zit er bij, super fijn.
Na een tijdje deed 1 motor van de borstkolf het niet goed meer omdat er een knopje lam was. Contact opgenomen en binnen een paar dagen had ik een nieuwe motor binnen gratis! Dus goede klantenservice

2026年1月2日

Heymommies からの回答

Hey Rachelle, wat fijn om te horen dat het kolven set goed bevalt en dat ons team je geholpen heeft met een vervangend onderdeel toen de vorige defect bleek te zijn!

5つ星のうち1の評価

Gevaarlijk! Laat plastic los in melk

Na 3 maanden gebruik begon de binnenzijde van de kolf en houder van de membraan plastic los te laten. Niet eens kleine beetjes maar ik kon het zo met een sateprikker eraf krabbelen. Tegen de tijd dat ik dit zag, is er al heel wat plastic in de melk terecht gekomen, wat mijn baby dus heeft binnen gekregen. Ben hier erg van geschrokken. Wel direct mijn geld terug gekregen. Het product is terug gestuurd voor onderzoek, maar niets op gehoord.
Niet kopen!

2026年3月28日

Hey Emma,

Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We willen hierbij wel aangeven dat wij dit in deze vorm niet eerder hebben gezien bij dit product. Op basis van wat wij tot nu toe weten, denken wij zelf eerder aan onbedoeld verkeerd of afwijkend gebruik, al kunnen wij daar pas definitief iets over zeggen na volledig onderzoek.

Zoals ook bij jou bekend is, hebben wij het volledige aankoopbedrag inmiddels terugbetaald. Daarnaast is het product teruggestuurd en ligt het momenteel voor verder onderzoek in de fabriek, zodat dit zorgvuldig beoordeeld kan worden.

Wij nemen zulke meldingen serieus en wachten daarom de uitkomst van dit onderzoek af.

Team Heymommies

Super

Heel snelle levering en super fijne kolf. Heel handig met het tasje en de vele verschillende opzetstukken. Een echte aanrader.

2025年12月1日

Heymommies からの回答

Hey Griet, super bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze kolf! Ook heel fijn dat de snelle levering, het tasje en de verschillende opzetstukken je zo goed bevallen 🙂

Hele fijne producten

Hele fijne producten! Als een moeder die al 4 jaartjes op en af borstvoeding geeft maar kolven vreselijk vind geeft de borstkolf van heymomies maximale comfort. En de prijs in verhouding met wat je krijgt is top!

2026年3月27日

Heymommies からの回答

Hey LD Samson, super bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn om te horen dat onze borstkolf je zoveel comfort geeft! Ook heel fijn dat je de prijs kwaliteitverhouding zo positief ervaart 🙂

Wat een super kolf

Wat een super kolf! Na goed zoeken en vergelijken heb ik voor deze kolf gekozen en ik ben er ontzettend blij mee.

Voordat onze kleine man er was, had ik al wat last van mijn borsten (rond de 40+ weken), dus besloot ik alvast wat te kolven. Nou dat was een succes want na mijn kolf sessie kwam die kleine man 6 uur later ter wereld.

Maar zonder gekheid: handsfree kolven is echt een uitkomst. Ik kan gewoon bezig zijn met mijn oudste terwijl ik melk kolf voor de jongste. Dat maakt het zoveel makkelijker in het dagelijks leven.
De kolf is comfortabel en het kolven voelt totaal niet ongemakkelijk. In vergelijking met mijn oude Medela-kolf, die ik bij mijn dochter gebruikte, voel ik me nu ook veel prettiger – toen voelde ik me echt een soort koe, en dat is nu helemaal niet zo.
Kortom: een fijne, praktische en comfortabele kolf die ik zeker zou aanraden!

2026年3月25日

Heymommies からの回答

Hey Laura, super bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring en wat fijn om te horen dat onze handsfree kolf jouw dagelijks leven zoveel makkelijker maakt! Ook heel fijn dat je de kolf als comfortabel, praktisch en prettig ervaart 🙂

5つ星のうち5の評価

Heel tevreden over mijn draadloze kolf

Heel tevreden over mijn draadloze kolf! Naast dat de prijs erg aantrekkelijk is, moet de kwaliteit ook nog eens goed zijn. Mijn opbrengst is erg hoog! De eerste dagen na de bevalling vond ik de kolf zelfs te krachtig, maar na een week ongeveer was het perfect voor mijn lijf. Het feit dat je er ook zo veel extra's bij krijgt (denk aan de verschillende borstschilden, de tas, de melkzakjes) is ook heel prettig!

Heymommies からの回答

Hey Robyn, super bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze draadloze kolf! Ook heel fijn dat de extra’s en de sterke opbrengst je zo goed beva

Aanrader!

De kolf gebruikt in de periode dat ik ons 2e kindje borstvoeding gaf. Heel tevreden over de werking en accu duur. In het begin was het even zoeken naar hoe je de melk het beste in een bakje/zakje krijgt, maar eenmaal de handigheid erin levert dit geen problemen meer op! Alleen jammer dat ik deze kolf bij ons eerste kindje nog niet had ontdekt.

Heymommies からの回答

Hey Pascalle, super bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de werking en accuduur van onze kolf! Ook heel fijn dat het gebruik na even wennen geen problemen meer opleverde 🙂

Received The breastpump very fast

Received The breastpump very fast. Love The colour and It Works amazing

Heymommies からの回答

Hey Boutaina, thank you so much for sharing your experience and we're so happy to hear your breast pump arrived quickly! Also lovely to hear that you love the colour and that it works amazing for you 🙂

5つ星のうち2の評価

Teleurstellende service

Zowel de borstkolf als flessenwarmer besteld. Zeer tevreden over de kolf. Flessenwarmer helaas niet te gebruiken zonder adapter en al weken aan het mailen om deze te ontvangen. Communicatie en service zijn helaas heel erg slecht, zonde.

Heymommies からの回答

Hey Imke, bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de adapter zo lang op zich laat wachten en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Soms komen we via de livechat helaas niet ver genoeg, dus je mag ons hiervoor altijd even mailen zodat we dit goed voor je kunnen oppakken.

slechte service

het begon bij een langere levertijd. eenmaal binnen was het apparaat eigenlijk echt heel goed. Maar helaas hij is nog geen 1 maand oud en er komen al problemen.. hij komt soms in een storing waardoor er geen zuigkracht is.. de knopjes raken langzaam al defect. en van klantenservice krijg ik niks te horen. of moet ik eerst 100 mails sturen.
helaas nog geen oplossing met hun of geen reactie op de mail waar een filmpje in toegevoegd moest worden.

2026年3月17日

Hey Michelle,

Erg vervelend om te horen dat je een probleem ervaart en blijkbaar niet doorgezet word door onze chatbot. Ik heb via deze review meer informatie aangevraagd om zo met je in contact te kunnen komen in de email om het netjes op te lossen. Ik hoor graag van je!

Liefs Jessica :)

Trustpilot エクスペリエンス