䌁業情報

2. 矎容補品卞業者
  3. 健康・矎容補品店
  4. スポヌツ マッサヌゞ垫

圓該䌁業による蚘述

Upplev fördelarna med klassisk svensk massage med fokus på djupgående smÀrtlindring och stelhetsreducering. Med en bas i svensk massageteknik Àr mina behandlingar noggrant utformade för att lindra muskelspÀnningar, frÀmja cirkulation och förbÀttra rörlighet i hela kroppen. Genom att kombinera beprövade tekniker med en helhetssyn på din hÀlsa strÀvar jag efter att behandla både akuta och långvariga problemområden. Varje besök hos mig Àr anpassat efter dina specifika behov. Jag analyserar och lokaliserar triggande faktorer som orsakar obehag och spÀnningar, med målet att identifiera grundorsaken till dina problem. Dessutom får du praktiska råd och tips på övningar för styrka och rörlighet som kan hjÀlpa dig att sjÀlv underhålla och förebygga besvÀr hemma. Att stÀrka kroppen och förbÀttra rörligheten mellan behandlingstillfÀllena Àr en viktig del av en långsiktig smÀrtlindring. För din komfort och hÀlsa anvÀnds högkvalitativa ekologiska oljor från svenska c/o GERD, som bidrar till en skonsam och hållbar behandling. Om du föredrar kan vi också genomföra massagen med en helt doftfri olja, så att du får en personlig och behaglig upplevelse oavsett preferenser. Upplev skillnaden med en massage dÀr kvalitet, expertis och omsorg står i centrum, med fokus på att ge dig långvarig smÀrtlindring och ökad livskvalitet. Salongen Àr belÀgen mitt i centrala Kalmar på Kaggensgatan 11. VÀlkommen att boka din massage redan idag.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

LÀndryggen blev som ny

Bokade en massage för min krånglande lÀndrygg och lÀmnade besöket som en ny (om Àn duktigt hårt knådad) mÀnniska. Martin Àr oerhört kunnig, noggrann och pålÀst. Inget lÀmnas åt slumpen och det mÀrks att han vet vad han gör. Rekommenderas varmt!

2025幎5月21日

Hgmassage からの回答

Tackar ödmjukast! Ha nu en fantastiskt hÀrlig och smÀrtfri resa till Spanien.

Rekommenderas varmt!

Rekommenderar varmt att boka en tid hos HG! Martin Àr förtroendeingivande, professionell,lyhörd & högst Àrligt engagerad i det arbete han levererar i sina behandlingar.HÀr Àr kunden i fokus all time high!

2025幎4月7日

Hgmassage からの回答

Tackar ödmjukast för fina ord.

LPG/BindvÀvsmassage

Blev ordinerad LPG-behandling efter en operation och de va Martin på HG massage ensam om att erbjuda i mitt nÀrområde.
Han va Glad, Trevlig och mycket professionell.
Och han har en bred kunskap om kropp å hÀlsa och så.
Å nu har jag bytt ut cola mot light/zero 😁

2025幎4月3日

Tack för fina ord. 🙏🏌 Bra val med colan 👏🏌👏🏌👏🏌

BÀsta massören.

BÀsta massören.
Jag har aldrig tidigare trÀffa en massör som hjÀlpa mig så bra. Går alltid dÀrifrån med en bra kÀnsla i hela kroppen.
Jag har letat lÀnge för att hitta rÀtt massör, nu behöver jag inte leta lÀngre. Jag har hittat den bÀsta!

Hgmassage からの回答

Tackar ödmjukast för alla fina ord. HÀrligt att kunna hjÀlpa till.

Varje besök hos Hg Àr en energikick

Varje besök hos Hg Àr en energikick. Den ömma axeln, den stela ryggen eller hela-trötta-kroppen får en lyhörd, varsam och/eller tuff genomgång. Hg lyckas alltid hitta just den behandling som vi behöver, min gamla kropp och jag.

2025幎2月24日

Tack för fina ord.

Rekommenderar varmt

Jag kÀnde mig vÀl omhÀndertagen hos HG Massage, och Martin var en otroligt kunnig och professionell massör.
Andra massörer jag varit hos tidigare har inte lyckats gå på djupet som Martin gjorde idag, och för första gången kÀnde jag att jag fick hjÀlp med mina överbelastade muskler och knutor.
Jag rekommenderar honom bÃ¥de varmt och starkt, han Àr helt klart bÀst🏆

Hgmassage からの回答

Tack och varmt vÀlkommen åter.

BÀst i stan

Martin Àr otroligt bra på att hitta spÀnningar, knutar och lösa upp! Man kÀnner sig alltid som en ny mÀnniska nÀr man går dÀrifrån. BÀst i stan!

Hgmassage からの回答

Tack för fina och hedrande ord.

Proffesionell

Martin Àr proffesionell i sitt yrkesutövare och delar frikostigt med sig av sin visdom för att hjÀlpa att få en bÀttre hÀlsa. Rekommenderar varmt ett besök hos Martin

2025幎3月20日

Hgmassage からの回答

Tack för att du uppskattar att jag tar mig tid att förklara och hjÀlpa.

5぀星のうち5の評䟡

Var vÀldigt nöjd med rygg massagen jag

Var vÀldigt nöjd med rygg massagen jag fick. Kan bara rekommendera andra att gå hit. Lyssnar aktivt på de problem man har och utgår från det.

2025幎3月12日

Hgmassage からの回答

Tack. Att lyssna Àr viktigt och alla har olika förutsÀttningar och besvÀr.

5぀星のうち5の評䟡

Idag var mitt första besök och det blir

Idag var mitt första besök och det blir absolut inte det sista. Martin Àr kunnig, informativ och jag som kund kÀnde mig trygg och avslappnad. LPG-massagen var vÀldigt behaglig, så det blir det fler av.

Hgmassage からの回答

HÀrligt att du gillade behandlingen. VÀlkommen åter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。