レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig godt personale, som er gode til at rådgive og forklarer. God service og rigtig hurtig. Vi er super glade for vores bil

Min fader og jeg drÞnede en tur til Herning fra Kolding, for at kigge pÃ¥ en Kia Proceed GT. Det var aftalt, men da vi kom derop var bilen solgt... Jeg indrÞmmer gerne, at stemningen ligesom... もっず芋る

Blev mÞdt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjÊlpe med, og var hurtig til at flytte bilerne sÃ¥ vi kunne prÞve kÞre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... もっず芋る

Vi var meget tilfredse med handlen med HHbilsalg. Ved syn og service af bilen gjorde Hadeeb opmÊrksom pÃ¥ at der kun var 6000km tilbage inden gearkasseservice, sÃ¥ dette fik han ordnet inden vi hentede... もっず芋る

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

46件のレビュヌ

5/5!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos HHbilsalg. Fra start til slut var servicen i top – personalet var venlige, professionelle og tog sig god tid til at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele kÞbsprocessen, og der var fuld gennemsigtighed omkring bilen og handlen. Bilen lever helt op til forventningerne, og alt gik hurtigt og problemfrit.

Kan klart anbefale HHbilsalg til andre, der leder efter en pålidelig og god bilhandel!

2026幎3月29日
自発的なレビュヌ

Problemer vendt til positiv oplevelse.

Min fader og jeg drÞnede en tur til Herning fra Kolding, for at kigge på en Kia Proceed GT. Det var aftalt, men da vi kom derop var bilen solgt...
Jeg indrÞmmer gerne, at stemningen ligesom blev lidt lunken!

SÊlger var dog skarp, og kendte til en model nÊsten magen til, som stod i Gedved - Den var nyere, havde kÞrt fÊrre kilometer - Og noget dyrere ... Og så manglede den trÊk.

Lidt snak frem og tilbage, og en aftale om montering af trÊk og alt sammen til en fornuftig pris - Besluttede vi os at kÞre til Gedved... Det blev noget af en omvej!

Men bilen var rigtig fin, og handlen blev indgået - Min nye vogn blev leveret til mig, og med en lille "goodie bag" som undskyldning.

Det hele startede som noget skrammel, men alt i alt en go' oplevelse i sidste ende! Utroligt fleksible og behagelige sÊlger, som ikke gav mig indtryk af at de forsÞgte at sÊlge katten i sÊtten.

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Blev mÞdt med en smilene Hadeeb

Blev mÞdt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjÊlpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prÞve kÞre bilen, en kanon god service,
HHbilsalg er det bedste sted vi har kÞbt bil, kommer der igen og vil anbefale andre også at kÞbe bil der,
ringer man til Hadeeb, finder han en lÞsning med det samme.

2026幎2月10日

Vi kÞbte vores fÞrste elbil hos H H

Vi kÞbte vores fÞrste elbil hos H H Bilsalg, og har vÊret virkelig godt tilfredse. Vi har fået en grundig og gennemfÞrt gennemgang incl. hjÊlp til opsÊtning af mobilapp og fjernbetjente nÞgler.
Her kan man regne med at et ord er et ord.
Vi vil helt klart anbefale H H Bilsalg til andre.

2026幎2月10日

God behandling ved byttebil

Jeg kÞbte en fin VW id.4 til en god pris og gav min gamle Kia Picanto i bytte.
Jeg kÞrte fra Kbh, så det var lidt et sats.
Der viste sig et problem med min Kia, som jeg ikke havde vÊret opmÊrksom på.
Men jeg fik en rigtig god behandling af Hadeeb.
Det virker som et rigtigt godt sted at handle brugte biler.
Der er styr på tingene.

2026幎2月17日
自発的なレビュヌ

Vi var meget tilfredse med handlen med HHbilsalg. Ved syn og service af bilen gjorde Hadeeb opmÊrksom på at der kun var 6000km tilbage inden gearkasseservice, så dette fik han ordnet inden vi hentede bilen uden omkostninger.
Det var super service og vi var meget glade for at vi valgte HHbilsalg:

2026幎1月31日

Skjuler obligatoriske udgifter

HH bilsalg formår ikke at oplyse den samlede salgspris. I stedet maskere de prisen som mersalg og sikkerhedspakker til trods for at syn fÞr nummerplade samt garanti er obligatorisk.

Fra 1. april 2018 blev det et lovkrav for bilforhandlere at oplyse den samlede pris i annoncer, inklusiv obligatoriske omkostninger.

2026幎1月18日
自発的なレビュヌ

Har i dag hentet min nye brugte bil hos

Har i dag hentet min nye brugte bil hos HH bilsalg og må sige det har vÊret en ren fornÞjelse at handle med dem lige fra start, der har vÊret rigtig god hjÊlp fra dem med de spÞrgsmål jeg måtte have og en god trykhed i hele processen så stor tak herfra og en klar anbefaling

2025幎10月22日

SUPER Service

Jeg skrev til HH Bilsalg lÞrdag formiddag, da jeg var interesseret i en af deres biler. 10 min senere blev jeg ringet op, selvom de ikke havde åbent. 30 min senere var lån fixet. SÞndag kl 12.00 stod min "nye" bil, ny serviceret og klar til afhentning.
De 3 gutter er vanvittig serviceminded, imÞdekommende og så bare en rigtig god oplevelse.

2025幎9月14日

Super god service

Kom fredag eftermiddag med mistanke om, at et dÊk var utÊt. De undersÞgte det hurtigt, og gav mig sindsro til at kÞre videre. Der var heldigvis ikke noget galt.

2025幎7月4日
自発的なレビュヌ

Fin pris og lever op til garantien

Vi kÞbte en brugt Citroën C4 Grand Picasso til en fin pris (100.000 kroner), og solgte vores gamle Ford Focus som en del af handlen. Der var fin kommunikation og det gik problemfrit med at handle - og vi fik en rimelig pris i bytte for den gamle bil.

Den bil vi kÞbte fik i lÞbet af den fÞrste uge en omfattende fejl med generatoren, men vi fik den repareret uden brok eller problemer. Derefter kom der nogle elektroniske fejl i lÞbet af den efterfÞlgende uge, hvilket også blev fixet uden brok. Der var lidt ventetid på omtrent en uge på vÊrkstedet, men det tÊnker jeg ikke at forhandleren kan bebrejdes for.

Så forhandleren har i den grad levet op til den 100% autotjek forsikring vi kÞbte for 5000 kroner. De her reparationer ville ellers vÊre lÞbet op i omkring 20.000 kroner - så vi er glade og tilfredse kunder.

2025幎1月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ