レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Niels er en fantastisk dygtig detailer(bilpleje ekspert). Han levere resultater pÃ¥ hÞjt niveau, uanset om det er en stor eller lille opgave. Som amatÞr detailer, nÊrer jeg stor respekt for Niels og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte nyere bil. Sort - frÊk cabriolet kun kÞrt 20000 km. Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling. Jeg kÞbte tilhÞrende shampoo og efterbehandling. Min bil blive... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ハむダヌ サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HIGHEND DETAILING Bilpleje center i Skive er et professionelt bilplejecenter, som beskÊftiger sig med alt inden for bil polering og kosmetisk pleje af personbiler, varevogne, motorcykler, lastbiler og både til private og erhverv.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kanon kundeservice

Har handlet med dem igennem deres webshop. Alt var som ventet, gode priser samt hurtig behandling.
Og som en ekstra bonus er der altid hurtige svar på alle de spÞrgsmål man måtte have, angående bilpleje. Kan klart anbefales!

2016幎11月30日

Én af Danmarks absolut bedste

Niels er en fantastisk dygtig detailer(bilpleje ekspert). Han levere resultater på hÞjt niveau, uanset om det er en stor eller lille opgave.
Som amatÞr detailer, nÊrer jeg stor respekt for Niels og hans evner til, at trylle skÞnhed frem fra alt han rÞrer.
Desuden er han en utroligt pålidelig og tillidsvÊkkende person, som skaber gode rammer om både sit arbejde og sine kunder.

2016幎11月3日

Virkelig professionel arbejde

Hvis jeg ikke var glad for min bil skal jeg da lige garantere for at jeg blev det. :) her kan man da virkelig se hvordan et godt stykke arbejde udfÞres til mindste detalje hver en lille hjÞrne er pudset og poleret. De kan deres håndvÊrk må man sige og får mine varmeste anbefaling det var alle pengene vÊrd. Og flink fyr ham Niels.

2016幎7月7日

Yderst professionel

Havde bilen til en polering, samt efterfÞlgende coating hos Highend Detailing. Lakken stod som ny igen og skinnende endnu mere end da bilen var ny - virkelig professionelt udfÞrt arbejde. Indehaveren Niels, er en rigtig flink fyr og tager sig tid til, at fortÊlle om hvad de forskellige produkter gÞr ved lakken. Jeg vil til enhver tid anbefale Highend Detailing, vildt god service, yderst fair priser og imponerende resultater (Billederne på siden taler jo også for sig selv)

2016幎4月1日

Tak Jesper :)

Polering af ny BMW

Fik poleret en nÊsten ny bil med en 1 trins polering og efterfÞlgende påfÞrt en lakforsegling. Selve poleringsarbejdet er glimerende udfÞrt, hvor der har vÊret sans for detaljerne. Gyeon lakforseglingen er ligeledes påfÞrt grundigt og bilen fremstår sÊrdeles flot nu.

2015幎7月22日

Polering og lakforsegling.

Jeg kÞbte nyere bil.
Sort - frÊk cabriolet kun kÞrt 20000 km.
Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling.
Jeg kÞbte tilhÞrende shampoo og efterbehandling.
Min bil bliver beskidt : JA
Men er super nem at fÃ¥ ren og vandet preller af. FÊlgene ligesÃ¥ 👍👍
Kan klart anbefales.
Flot arbejde. 🚗

2015幎7月17日

Super service!

Fantastisk service, kÞbte produkter fra Gyeon og fik en super service og vejledning!

2015幎7月17日

Polering af Ferrari F1 355

High end Detailing Skive har poleret min bil, og de fortjener alt den ros, de kan tilkomme. Det blev udfÞrt med hÞj professionalisme, der blev taget stor hensyn, og respekt over for den originale lak, selve poleringen er det flotteste jeg har set lÊnge, og de brugte en lakstift, til de smÃ¥ stenslag bilen havde, bilen fremstÃ¥r nu som en hel ny. Jeg kan klart anbefale dem 😀

2015幎4月10日

Komplet polering og kabinerengÞring

Jeg fik en flot polering med en langtidsholdbar lakforsegling, samt motorvask og kabinerengÞring hos Highend Detailing, Skive.
Servicen er i top og vejledningen er professionel og ikke mindst Êrlig og realistisk. Det er tydeligt at der er fokus på detaljen og håndvÊrket er udfÞrt i topklasse.
Jeg kan klart anbefale andre at få deres bil klargjort hos Highend Detailing, Skive.

2015幎4月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス