Virkelig fint og flot arbejde! Servicen er ligeledes i top og I vil kun blive glade for resultatet! HIGH END DETAILING får min varmeste anbefaling!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik en nyvognscoating kombineret med frontrude og fÊlge. Jeg er meget glad for resultatet og servicen. Jeg fik en nyttig vaskeanvisning med.
Niels er en fantastisk dygtig detailer(bilpleje ekspert). Han levere resultater pÃ¥ hÞjt niveau, uanset om det er en stor eller lille opgave. Som amatÞr detailer, nÊrer jeg stor respekt for Niels og... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte nyere bil. Sort - frÊk cabriolet kun kÞrt 20000 km. Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling. Jeg kÞbte tilhÞrende shampoo og efterbehandling. Min bil blive... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
HIGHEND DETAILING Bilpleje center i Skive er et professionelt bilplejecenter, som beskÊftiger sig med alt inden for bil polering og kosmetisk pleje af personbiler, varevogne, motorcykler, lastbiler og både til private og erhverv.
é£çµ¡å
Frisenborgvej 8K, 7800, Skive
- kontakt@highenddetailing.dk
- highenddetailing.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig fint og flot arbejde
Nyvogns keramisk coating med flot resultat
Jeg fik en nyvognscoating kombineret med frontrude og fÊlge.
Jeg er meget glad for resultatet og servicen.
Jeg fik en nyttig vaskeanvisning med.
NyvognsCoatning
NyvognsCoatning⊠nu er der gÃ¥et godt 2 Ã¥r og 55.000 km og min Mercedes-Benz E-klasse stÃ¥r stadig med perfekt lakoverfladeð Tusind tak!
Niels hjalp med en super fin pris paaâŠ
Niels hjalp med en super fin pris paa polering og voks coating af min 1994 Honda NSX. Jeg kommer snart med endnu en bil. Helt igennem top professionelt arbejde ð
Super service og perfekt håndvÊrk
Super god service og behandling,
Super god service og behandling,
omhyggeligt arbejde.
Kan helt klart anbefales.
Professionelt arbejde til mindsteâŠ
Professionelt arbejde til mindste detalje!
God rådgivning, flot stykke arbejde og en kundeservice i topklasse.. Har intet negativt at påpege! Endnu engang tak :-)
Fruen og mig kÞbte en sort Audi A4 afâŠ
Fruen og mig kÞbte en sort Audi A4 af et Êldre Êgtepar som nÊrmest havde brugt vaskehallen dagligt vil jeg skyde på den var nÊsten hvid
Lang histore kort
Fantastisk stykke arbejde
Og super kundeservice
Bestemt ikke sidste gang i ser ud
Hilsen et par glade Audi ejere.
Meget flot arbejde
Meget flot arbejde, bilen ser flottere ud end ny - og super service !
Kan klart anbefale, at få bilen behandlet her :D
Kanon kundeservice
Har handlet med dem igennem deres webshop. Alt var som ventet, gode priser samt hurtig behandling.
Og som en ekstra bonus er der altid hurtige svar på alle de spÞrgsmål man måtte have, angående bilpleje. Kan klart anbefales!
Ãn af Danmarks absolut bedste
Niels er en fantastisk dygtig detailer(bilpleje ekspert). Han levere resultater på hÞjt niveau, uanset om det er en stor eller lille opgave.
Som amatÞr detailer, nÊrer jeg stor respekt for Niels og hans evner til, at trylle skÞnhed frem fra alt han rÞrer.
Desuden er han en utroligt pålidelig og tillidsvÊkkende person, som skaber gode rammer om både sit arbejde og sine kunder.
Virkelig professionel arbejde
Hvis jeg ikke var glad for min bil skal jeg da lige garantere for at jeg blev det. :) her kan man da virkelig se hvordan et godt stykke arbejde udfÞres til mindste detalje hver en lille hjÞrne er pudset og poleret. De kan deres håndvÊrk må man sige og får mine varmeste anbefaling det var alle pengene vÊrd. Og flink fyr ham Niels.
Yderst professionel
Havde bilen til en polering, samt efterfÞlgende coating hos Highend Detailing. Lakken stod som ny igen og skinnende endnu mere end da bilen var ny - virkelig professionelt udfÞrt arbejde. Indehaveren Niels, er en rigtig flink fyr og tager sig tid til, at fortÊlle om hvad de forskellige produkter gÞr ved lakken. Jeg vil til enhver tid anbefale Highend Detailing, vildt god service, yderst fair priser og imponerende resultater (Billederne på siden taler jo også for sig selv)

Polering af ny BMW
Fik poleret en nÊsten ny bil med en 1 trins polering og efterfÞlgende påfÞrt en lakforsegling. Selve poleringsarbejdet er glimerende udfÞrt, hvor der har vÊret sans for detaljerne. Gyeon lakforseglingen er ligeledes påfÞrt grundigt og bilen fremstår sÊrdeles flot nu.

Polering og lakforsegling.
Jeg kÞbte nyere bil.
Sort - frÊk cabriolet kun kÞrt 20000 km.
Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling.
Jeg kÞbte tilhÞrende shampoo og efterbehandling.
Min bil bliver beskidt : JA
Men er super nem at fÃ¥ ren og vandet preller af. FÊlgene ligesÃ¥ ðð
Kan klart anbefales.
Flot arbejde. ð

Super service!
Fantastisk service, kÞbte produkter fra Gyeon og fik en super service og vejledning!

Polering af Ferrari F1 355
High end Detailing Skive har poleret min bil, og de fortjener alt den ros, de kan tilkomme. Det blev udfÞrt med hÞj professionalisme, der blev taget stor hensyn, og respekt over for den originale lak, selve poleringen er det flotteste jeg har set lÊnge, og de brugte en lakstift, til de smÃ¥ stenslag bilen havde, bilen fremstÃ¥r nu som en hel ny. Jeg kan klart anbefale dem ð

Komplet polering og kabinerengÞring
Jeg fik en flot polering med en langtidsholdbar lakforsegling, samt motorvask og kabinerengÞring hos Highend Detailing, Skive.
Servicen er i top og vejledningen er professionel og ikke mindst Êrlig og realistisk. Det er tydeligt at der er fokus på detaljen og håndvÊrket er udfÞrt i topklasse.
Jeg kan klart anbefale andre at få deres bil klargjort hos Highend Detailing, Skive.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ