レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÊby : Vi fik den sÞdeste betjening af et par unge piger, og ikke mindst det skÞnneste mad! FÞrst en dejlig snackbar, derefter en kÊmpe tallerken med en sÃ¥ dejlig mÞr bÞf, let og tilpas stegte gr... もっず芋る

ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men sÃ¥ pakker man sÃ¥dan en gang F
.ng hakkelse op
.. 2 tÞre kylletter fra et eller andet... もっず芋る

bestilte en ribeye. bÞffen var af ringe kvalitet, smagen ligesÃ¥ledes. sovsen blev glem og mÃ¥tte bestille den efter maden var kommet, promfritterne var tÞrre og uden salt. garinituren var ikke noget ve... もっず芋る

Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... もっず芋る

䌁業情報

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

189件のレビュヌ

Harley Davidson boots are cheap knockoffs

Ordered Harley Davidson boots from Highway 66, spent almost $90 which we should have realized was too good to be true, but a lot for the vinyl knockoff they sent instead of what was pictured online. Another case of using a real product photo and screen printing on cheap materials. Then when we requested a refund and return, they replied, but let us know that's what they do, screen print on polyester. No option to refund or return the product. My email reply was BLOCKED by them, they seriously blocked me so they wouldn't hear from me again. I'm sure they don't post real reviews on their site either.

2025幎5月31日
自発的なレビュヌ

Sur tjener og mÊrkelig kaffe

5 juni 2025 var jeg og to andre på Highway 66 i Skagen.
Det regnede og vi stod under en parasol, en sur tjener kom ud og fjernede ting fra borderne. Vi besluttede at få en kop kaffe, så vi gik ind. Den sure tjener tog imod os. Jeg sagde vi gerne vil have kaffe. Tjeneren bad mig tale engelsk, da han ikke kan dansk. Min mand og jeg vil gerne bede om en Lumomba, men tjeneren sagde at det havde de ikke. Der blev i stedet bestil en sort kaffe og alm kaffe med mÊlk, jeg bestiller en café latte. Da kaffen kommer er min kaffe i et hÞjt glas - det ser flot ud. Da den står foran mig bliver jeg forvirret. Kaffen ligner café latte men der er flÞdeskum på toppen og en kandispind i min kaffe? Jeg smager - der er ikke whisky i, ergo er det ikke en irish coffee, hvad det var ved jeg ikke. Vi drak vores kaffe og kommer ikke igen.

2025幎6月5日
自発的なレビュヌ

Aldrig igen om jeg besÞger denne restaurant

Aldrig igen - medmindre jeg gerne vil betale ekstra for flabethed

Hvis du nogensinde har tÊnkt: “Hmm, gad vide hvordan det er at blive talt ned til og snydt for en tilbudspris pÃ¥ samme tid,” sÃ¥ har jeg fundet stedet for dig!

Jeg besÞgte highway 66 i HjÞrring i dag og blev mÞdt af en betjening, der tydeligvis havde glemt, hvad ordet service betyder. Flabet, uforskammet og komplet uimponeret af, at man som kunde faktisk forventer det, man bliver lovet – fx PRISEN som stÃ¥r sort pÃ¥ hvidt pÃ¥ deres egen hjemmeside.

Da jeg nÊvnte tilbudsprisen, ved betaling blev jeg mÞdt med ingen forklaring, ingen undskyldning. Bare fuld pris og dårlig attitude. Top professionelt! Og ovenikÞbet en flabet kommentar, om jeg ikke kunne lÊse det der stod på menukortet.

Hvis du elsker dÃ¥rlig stemning og at fÞle dig dum, nÃ¥r du stiller helt rimelige spÞrgsmÃ¥l – sÃ¥ er det her stedet for dig. Alle andre: spar bÃ¥de penge og tÃ¥lmodighed og find et sted, hvor man faktisk er glad for sine gÊster.

Aldrig om jeg nogensinde besÞger denne restaurant igen. Har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service!

2025幎6月3日

I placed an order 2 sweatshirts

I placed an order 2 sweatshirts. After 3 weeks, I received them. One was completely wrong. Have emailed the company 4 times and still no reply on making my order correct. I have now gone as far as asking for a refund and still nothing.

2025幎5月20日
自発的なレビュヌ

Minus stjerner- Aldrig igen!

Hvis jeg kunne give minus stjerner, havde jeg gjort det. Aldrig har vi oplevet så dårlig service og mad på samme tid. Tjeneren virkede som om, at hun overhovedet ikke gad vÊre der, var langsom og blev meget stresset på trods af, at vi var det eneste bord, da vi ankom. Og det blev kun vÊrre. Vi bestilte blandt andet pulledpork burger og den var iskold, da vi modtog den. En anden ved bordet fik bÞf, som også var kold ved modtagelse. Der blev ringet på klokken fra kÞkkenet, men tjeneren kom ikke.. vi forsÞgte at finde tjeneren for at klage over maden, så de fik en chance for at gÞre noget ved problemet, men hun var stresset og var udenfor ved et andet bord. Der er simpelthen nÞdt til at vÊre en tjener, som har ansvaret, når chefen ikke er der. Jeg vil aldrig sÊtte mine ben der igen, og vil ikke anbefale det til nogen!
Dette er restauranten i Aalborg.

2025幎5月11日

SÊby, mÞre steaks

Helt igennem fantastisk oplevelse ved Highway 66 i SÊby her til aften. Super lÊkker mad og hurtig servering. Vi var 3 der fik deres American steak, med hver vores forskellige sovs og hold op nogen mÞre steaks. LÊkre grÞnsager der havde vÊret en tur pÃ¥ grillen og super lÊkre og sprÞde fritter der var varme igennem hele mÃ¥ltidet. Der var ogsÃ¥ en der fik en cheeseburger der virkelig ogsÃ¥ var lÊkker og stor! SÃ¥ stor at vi ikke kunne spise op. Helt fantastisk oplevelse og vi kommer gerne igen! 👍🏻

2025幎5月14日

Uprofessionel ledelse

SÞger ofte tjenere, dem der sÞger får en prÞvevagt uden lÞn, og så hÞrer de ikke mere, heller ikke når de skriver og spÞrger, om de kan bruges. Fair nok hvis man ikke synes de passede ind, men det mindste man kan gÞre, når man har haft gratis arbejdskraft, er da at melde tilbage, og måske endda et "tak for din tid"
Ualmindelig uprofessionelt!

2025幎3月3日
自発的なレビュヌ

I purchased a HD logo sweater with

I purchased a HD logo sweater with custom name. The HD logo has both ends cut off. I was initially informed that the issue was their fault and they would be sending me a replacement. Then the BS emails started coming saying "the current design is fixed, any replacement would have the same design as the original" That tells me they are NOT licensed to sell legit HD merchandise and have to modify the brand logo to get away with it. They did offer a 10% discount if I purchased something else from them - an outright insult. Will not buy anything from them again and will post this review everywhere I can. What a scam

2024幎12月22日
自発的なレビュヌ

Horrible product and a scam for sure

Horrible product and a scam for sure. My wife purchased a sweatshirt from them and it is absolute garbage screen printed with the Harley Davidson name and it should be an embarrassment to Harley Davidson to have their trademark name on such a piece of crap garment. We have sent several emails and absolutely no satisfaction moving forward to get a refund and the phone number that they post rings five times and goes dead. Nobody ever answers the phone. Do not spend any money on this crap from this horrible company. You will never get your money back and you will never be happy with the crap that they send you

2024幎12月26日
自発的なレビュヌ

PAS PÅ - det er tyveri - du bliver i den grad snydt - gå ikke ind på dette spisested, da du betaler kr. 69,- for en kande vand til tre personer - et glas til hver.

Vi mener der skulle gives 5 minus stjerner, men det kan desvÊrre ikke Êndres. Vi var 3 personer der besÞgte Highway 66 i Aalborg på C.W Obels Plads 3, den 3. januar 2025. Vi havde i forvejen bestilt 3* 2 retters deal menu, hvor hovedretten bestod af steak med tilbehÞr der ikke smagte af noget og hvor man kan tvivle på hvilket kÞd der anvendes (er det sammenpresset kÞd, eller hvad er det for noget!) og en dessert som skulle forestille at vÊre en Creme Brulé. Maden var ikke intet vÊrd og desserten har aldrig vÊret en Creme Brulé, men blot noget creme der var piske op uden et knasende sprÞdt lag sukker underlag, som de solgte dealen på, både visuelt og med den nÊvnte beskrivende tekst, som jeg skriver her. Vi kÞbte udover 3 Þl til maden også en kande vand til tre personer og vandet blev hentet direkte fra vandhanen (og hold nu fast) den kande vand betalte vi kr. 69 kr. for (sikke et tyveri), jeg gjorde overfor personalet opmÊrksom på, at det ville jeg gå videre med, så andre undgår at blive snydt, da jeg aldrig tidligere har betalt så meget for en kande vand fÞr. Simpelthen en dårlig måde at drive restaurant på. Jeg håber alle der har kÞbt en deal hos dem, afbestiller denne deal - maden er ikke pengene vÊrd og i Þvrigt en meget dårlig og slap betjening der heller ikke spurgte os om hvordan vi Þnskede kÞdet stegt! I annoncen reklameres der med Valgfri sauce, men vi blev ikke spurgt om hvilken sauce vi Þnskede, da hovedretten blot blev serveret med Bearnaise. Alt i alt den dårligste oplevelse vi har haft i mange år. Bliv vÊk.

2025幎1月3日
自発的なレビュヌ

KÞb en pizza i netto i stedet

Vi spiste på restauranten i Skagen.
Maden var ok, meeen mÞrbrad var nu ikke mÞrbrad, kokken indrÞmmede det ikke var🀷🏿‍♂🀷🏿‍♂
Betjeningen “ung pige” havde venner pÃ¥ besÞg, og brugte mere tid med dem, end pÃ¥ at servicere kunder. Ja de skulle jo ogsÃ¥ lige ryge, personale og venner gik bare ud af hoveddÞren, stod og rÞg pÃ¥ gaden. Ingen betjening i mens.
Ikke mulig at fÃ¥ dessert “det har vi ikke mere” lÞd svaret!! Det viste sig at de bare var lÞbet tÞr for is🀷🏿‍♂🀷🏿‍♂ kokken beklagede meget.

Spar jeres penge, en billig pizza havde vÊret bedre

Nååå ja, kunne ik fÃ¥ en kvittering, der virkede heller ik. Personalet formÃ¥ede ikke at lave en hÃ¥ndskrevet

2024幎12月6日

Highway 66 aalborg

Highway 66 aalborg

ekstrem lang ventetid på mad kunder der kom efter os fik mad fÞr, ikke nok med det var fritterne kolde, bestilt en Tuborg classic til en overpris selv for resturant branchen, for så at få en Þl der der dÞd og ikke smagte af noget efterfÞlgende kunne vibse at det var dåse Þl de havde bag baren der bare blev hÊldt i glas. maden smagte ringere end den lokale grillbar kunne lave så vil ikke anbefale dette sted, fÞrste og sidste gang vi besÞger highway 66

2024幎11月1日

Highway 66 HjÞrring

Var på besÞg hos Highway 66 HjÞrring.
2 personer bestiller 2 x Angus bÞf medium stegt, og med dessert som de har tilbud på til 179kr.- + 2 1/2L sodavand til 49kr.
Fik 2 stk. rå bÞffer hvor blodet lÞb ud. Vi klagede, men den unge pige der servede maden, trak blot på skulderne, og gik.
Vi betalte 456kr. og gik. Kommer ikke der igen.

2024幎10月17日

HIGHWAY66 IS A SCAM

Highway66 ships from China and they do not take returns. The short I purchased for $50 was way too small and the quality was a joke. They would not take the shirt back and they wouldn't replace it with the right size. DEFINETELY SCAMMERS

2024幎9月9日

En stjerne er hÞjt sat

En stjerne er hÞjt sat, kort fortalt så en tjener der skifter mellem engelsk og dansk, både Þl og vand var "flade" ingen brus og pulled pork burgeren vi bestilte var meget smattede, ingen smag og brÊndt. Udover det var bÞffen i min datters bÞrne burger så tynd at den mindede mere om to stykker blunt papir som var skåret til cirkler. Over 400kr senere med stor skuffelse.

Det prÞvet for fÞrste og sidste gang!

2024幎9月8日
自発的なレビュヌ

Jeg gider ikke betale for postevand!

Jeg syntes nu der var god service, men nÃ¥r man kÞber drikkevare til maden, sÃ¥ ryger kÊden nogle gange af for mig. Vi bestilte en Þl og et glas rÞdvin. SÃ¥ bad vi ogsÃ¥ om noget vand uden bobler, altsÃ¥ alm. postevand i en kande, som de havde vÊret sÞde at fylde op med et par isterninger. det koste 69 kr 🀚
Det står ikke under deres drikkevare at man skal betale for dette og vi blev heller ikke oplyst om at vi skulle. Det var nu heller ikke så nemt at forstå vores tjener, som tog imod bestillingen. Men maden var fin og der var proppet i restauranten.

2024幎8月10日

Totalt dårlig service

Hold-da-kÊft dårlig services vi ventede i en time ca og der kom ikke engang drikke vare.. tjenerne virkede ikke interesseret i os og da vi spurgte om maden var på vej sage tjerneren at de ikke var gået igang med det inu på trods en kun halv fyldt restaurant ..vi sÊtter aldrig vores ben i HIGHWAY 66 skagen igen

2024幎7月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ