レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Spa ophold med overnatning. Spaen er udemÊrket og levede op til forventningerne. VÊrelset er dejligt og udsigten ligesÃ¥. MEN Servicen pÃ¥ hul 19 (restaurant) var under middel. 4 retter tog 4 timer at f... もっず芋る

Vi fik en weekend ophold i julegave til Himmerland. Fra vi kom og til vi tog afsted, havde vi kun gode og positive oplevelser. Der var pÊnt, rent og ordenligt alle steder. Fik en god betjening al... もっず芋る

Selve hoteloplevelsen var fin med lÊkker aftensmad, dog noget sparsom morgenmad. Golfbanen Garia levede ikke op til vores forventninger. Det koster 450 kr pr. person for en runde golf og nÃ¥r banen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Spiste i Larsens sportsbar og bistro, og aldrig har jeg vÊret sÃ¥ skuffet over noget mad, havde bestilt kyllingebryst og bagekartofler med paprikasovs. Sovsen var tynd og pjasket og kyllinge brystet pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 高玚料理店
  5. ゎルフ コヌス
  6. スパ

圓該䌁業による蚘述

HimmerLand er en oplevelsesdestination for alle. I HimmerLand er der aktiviteter både ude og inde for alle aldre. Vi har hotel og feriehuse, golf, spa, bowling, svÞmmehal og meget meget mere.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

104件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Uvenligt og usmilende personale – elendig kundeservice

KÊre Himmerland-team,

Jeg vil gerne give en tilbagemelding på vores nylige ophold. DesvÊrre levede oplevelsen ikke op til forventningerne.

Ved ankomst oplevede vi, at receptionisten ikke var imÞdekommende. Vi modtog ingen informationer om hverken vÊrelset, hotellets faciliteter eller morgenmad, og måtte selv spÞrge ind til alt dette. Jeg har boet på mange hoteller, og det er fÞrste gang, jeg har manglet den helt basale orientering ved check-in. Senere på dagen blev vi mÞdt af en anden receptionist, som heller ikke hilste eller virkede gÊstfri, fÞr vi selv tog initiativet. Det påvirker desvÊrre helhedsindtrykket meget.

På restauranten fik vi serveret kylling, som ikke var gennemstegt. FÞrst efter vi selv bad om det, blev det rettet, men på det tidspunkt havde vi mistet appetitten.

Jeg vil dog fremhÊve den tjener, som betjente os. Han var yderst venlig, smilende og professionel – en stor kontrast til resten af oplevelsen. Det samme gÊlder personalet ved morgenmaden, som var varme og imÞdekommende.

Morgenmaden som helhed var dog under forventet niveau, og ikke på et niveau hvor jeg ville beskrive den som ”wow”.

Samlet set ville jeg ikke vÊlge at komme igen, primÊrt pÃ¥ grund af oplevelsen i receptionen. NÃ¥r man betaler for et ophold, forventer man ikke ekstra service – blot almindelig hÞflighed, imÞdekommenhed og information, som er helt grundlÊggende i hotelbranchen.

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

Madforgiftning af mad fra restaurant himmeriget

Min mand og jeg samt et vennepar bestilte et gourmet og spa ophold til 5000 kr pr. par. Vi havde set frem til en rigtig god aften i Himmerriget. DesvÊrre ender aftenen ud med madforgiftning og vi ligger syge hele natten. Dagen efter inden morgenmaden går vi i receptionen og fortÊller om hÊndelsen og får blot at vide at hun giver det videre til sin chef og at vi kan kontakte fÞdevarestyrelsen. Jeg er helt paf over at man ikke får kompenseret noget som helst når vi to par lige har lagt omkring 13.000 kr. på under et dÞgn, som bare er blevet brÊkket op og hele turen blev Þdelagt fordi vi får serveret dårlig mad som vi blev syge af. Da vi kom hjem skrev jeg en email til jer, hvor der kom et auto svar om at i svarer indenfor 24 timer. Det er nu 4 dage siden og jeg har intet hÞrt. Aldrig har jeg vÊret ude for noget lignende. Det bliver bestemt ikke en anbefaling herfra!

2026幎1月23日

Spa ophold i topklasse

Bookede spaophold som en julegave til kÊrsten, 12,5 år sammen skal fejres.! Jeg fortryder ikke at vi bestilte på Himmerland resort. Alle forventninger blev indfriet til fulde. IsÊr Mette, som var tjenere på hul19, hvor vi både spiste frokost, aften og morgenmad. Mette var smilede og glad. Hun forstod faget, og vi blev tilbudt smagsprÞver af de forskellige vine og Þl vi bestilte. 5 stjerner til jeres personale både i front og kÞklen.

VÊrelser som er rene og pÊne, masser af plads og en lÊkker seng med udsigt til golfbanen.

Vi kommer helt sikkert igen 👍

2026幎1月24日

Spa ophold med overnatning

Spa ophold med overnatning. Spaen er udemÊrket og levede op til forventningerne. VÊrelset er dejligt og udsigten ligeså. MEN Servicen på hul 19 (restaurant) var under middel. 4 retter tog 4 timer at få serveret og selvom der var bestilt en gultenfri menu til den ene gÊst (1 måned i forvejen) blev der serveret flere ting med gluten. Kun efter selv at påpege det lykkedes det at servere en dessert uden. Skuffet og ÞdelÊggende for ellers et godt udgangspunkt.

2025幎10月18日

Misforståelse og forvirringer

Jeg havde bestilt et ophold til 2 med badning inkl. Det blev ca. 1200,- med morgenmad. (Der var ingen information omkring hvad badning var.). Jeg ringede endda til deres reception for at få det bekrÊftet, jeg fik besked på det var spa som var inkluderet i prisen.

Da jeg har betalt og der går lidt tid, får jeg pludselig en opkrÊvning på 345,- pr person for spa. Meget undren og ringer til receptionen igen, får lige pludselig af vide at spa kun er inkl. med i suiten til 2500,- ca. Derudover informere de mig, at til det hotelvÊrelse jeg har bestilt, så er det kun et indendÞrs badebassin som var inkl. i pakken.

Super forvirrende, og meget irritabel for at man har spildt sin tid sÃ¥dan. Fik heldigvis refundering, men synes ikke de fortjener at “slippe” fra den kÊmpe fejl de har lavet. Og jeg vil ikke kunne forstÃ¥ hvis jeg er den ENESTE som har oplevet denne misforstÃ¥else. Jeg ville have ment at firmaet skulle kompensere for spa, for sÃ¥ havde de kunne have beholdt 2 glade kunder, og ikke fÃ¥et en dÃ¥rlig anmeldelse.

2025幎7月7日

Dejlig weekend

Dejlig weekend med 2 overnatninger med 3 retters menu. VÊrelset har i top med skÞn udsigt og personalet meget serviceminded.
BÃ¥de 3 retters menu og morgenmad var i top.
Masser af aktiviteter at melde sig ind på. Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎4月15日

Fantastisk

Har nu vÊret her flere gange og der er ikke noget at sÊtte en finger på. Servicemindet personale, super fine vÊrelser og lÊkker morgenmad.

2024幎11月27日

HimmerLand からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre at du havde et fantastisk ophold.
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til forhåbentligt at have fornÞjelsen af at byde dig velkommen tilbage.
PÃ¥ gensyn i HimmerLand.
HimmerLand/Anette Janner

Vi var på spa ophold med en tur i

Vi var på spa ophold med en tur i Himmeriget. Kan kun sige det var dejligt og dejligt personale. Efter vi var tjekket ind på vores vÊrelse, tog vi i spa, hvor vi blev mÞdt at det sÞdeste personale og lÊkre faciliteter. Efter spa gjorde vi os klar og tog i Himmeriget, hvor vi også blev mÞdt med smil og venligt personale. Maden var rigtig god med vinmenu. Da vi var nået til fjerde sidste anretning (nu var vi nået til desserter) fik den ene af os det desvÊrre skidt - INTET med maden at gÞre. Spurgte personalet om det var muligt at vi kunne få de sidste dessertretter med os, da vi nok måtte slutte aftenen tidligere. De tilbyder at komme med det på vores vÊrelse om små ti minutter. Da vi åbner dÞren er det anrettet som sad vi på restauranten! Der manglede bestemt intet. Det var service i fÞrsteklasse da vi bare havde regnet med det kom i to-go stil, hvilket ville have vÊret mere end fint! Morgenmaden var også vÊldig fin med alt man kunne Þnske sig. Så stort tak for et dejligt ophold.

2024幎12月28日

HimmerLand からの回答

Tusind tak for jeres feedback og ikke mindst for at tage jer tid til at dele den.
Vi er utroligt glade for at hÞre at I havde et dejligt spaophold og vi håber at se jer igen en anden god gang her i HimmerLand.
På forhåbentligt gensyn.
HimmerLand/Anette Janner

Spa med overnatning

Spa med overnatning, 3 retters menu og morgenmad..

Rigtig fint vÊrelse med dejlig udsigt.
Spaen var skuffende.. havde kun udendÞrs pool, og ikke sÊrlig behageligt når det regner..
Vi har inde og få 3 retters menu som var ret skuffende. Vi kunne ikke lide halvdelen af maden. Den tjener vi havde til vores bord var alt for meget. Kom over 2-3 gange til hver ret. Alt for pågående.

Morgenmaden var dog helt fint, bare en skam, at vÊrelset og morgenmad var det bedste ved opholdet
 Þv.
Bestemt ikke pengene vÊrd.

Vil ikke anbefale opholdet til andre.

2024幎10月18日

KÊre Michelle.
Tak fordi du har delt din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at dit besÞg ikke levede op til forventningerne. Vi sÊtter stor pris på din feedback, da den hjÊlper os med at forbedre vores service og sikre, at alle vores gÊster får en god oplevelse. Vi kigger selvfÞlgelig på dine kommentarer.
Tusind tak for din tid og vi håber at vi en anden gang kan byde velkommen i HimmerLand og give dig en bedre oplevelse.
HimmerLand /Anette Janner

Alt spiller bare

Alt spiller bare! Lokation, faciliteter, mad, service, vÊrelset og så havde vi godt vejr. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
Eneste minus er at spaområdet er lidt klein og at dampbadet manglede damp og varme.

2024幎9月14日

KÊre Pernille
Tusind tak for din feedback.
Dejligt at I nÞd HimmerLand og vi håber at se jer en anden gang.
PÃ¥ gensyn.

Weekendophold i topklasse

Netop hjemkommet fra et weekend-golfophold på HimmerLand. Fantastisk oplevelse (igen). LÊkkert vÊrelse på hotellet, dejlig mad på Hul 19, Old Course i super god stand, Tour de France i Sportsbaren, god stemning overalt, og, ikke mindst, fantastisk service og super god betjening fra alle medarbejdere i alle områder!
PÃ¥ gensyn!

2024幎7月14日

KÊre Peter
Tusind tak for den flotte feedback på jeres ophold.
SkÞnt at hÞre at alt var som I Þnskede jer og at vores dygtige kolleger sÞrgede godt for jer.
Vi glÊder os til at kunne byde jer velkommen nÊste gang.
Rigtig god sommer.

Rigtig godt ophold! 10 ud af 10

Rigtig godt ophold!

Allerede fra start bliver vi mÞdt af venlig personale ved indtjekning, som gjorde det muligt at rykke en spa-tid til dagen efter uden problemer. Vi bliver derefter fuldt nÊsten helt hen til vores vÊrelse, og fik de rette informationer om stedet og aktiviteterne.

Vi valgte at bestille mad til vÊrelset, som sagtens kunne lade sig gÞre og var vildt lÊkkert! (Hul19).

Spaen var rigtigt luksus, rent og pÊnt. Da vi ankom fik vi af vide, at gus var aflyst og vi fik derfor en Þl og et snackbrÊt som kompensation - flot service.

Alt i alt afspejler personalets serviceniveau hotellets flotte omgivelser. 10 ud af 10 beliggenhed, personale, mad og hotel.

2024幎5月5日

Hej Niklas,
Mange tak for din flotte anmeldelse af jeres ophold i HimmerLand.
Dejligt at hÞre, at i oplevede god service hele vejen rundt trods aflysning af saunagus.
Vi ses forhåbentlig igen i HimmerLand!
Hilsen Pernille,
Front Desk Manager.

Fantastisk ophold

Sikke et ophold. Jeg har aldrig vÊret et sted hvor der har vÊret så stort et udvalg til morgenmaden. Helt fantastisk. LÊkker 3 retters aftenmenu med tilhÞrende vine. Super service.
LÞrdag gik vi 18 huller pÃ¥ Old Course. Super flot bane men hold nu op der mangler skiltning til de efterfÞlgende huller. Man aner jo ikke hvor man skal gÃ¥ hen. KÊmpe minus
! FÃ¥ lige styr pÃ¥ det venner.
Men alt i alt et fedt sted. Vi kommer igen 👍

2024幎4月13日

KÊre Christina,

Tusind tak for din fine feedback.
Det betyder rigtig meget for os, når vores gÊster har tid og lyst til at give os en feedback på deres ophold. Jeg har selvfÞlgelig videregivet din kommentar med skiltningen på Old Course.
Vi håber at kunne byde velkommen hos HimmerLand igen.
Tak for denne gang.

Anette Janner Mortensen
Guest Relation Coordinator

FuldstÊndig fantastisk ophold

FuldstÊndig fantastisk ophold!
Vi fik det dejligste vÊrelse, og havde de skÞnneste timer i spa med en helt igennem vidunderlig massage til sids og til aften fik vi den lÊkreste 3 retters middag med den bedste vinmenu, vi nogensinde har smagt og utroligt god service af det sÞde serveringspersonale!

Til morgenmad var der en overdådig morgenmadsbuffet med gode kvalitetsvarer!

Det er 5 kÊmpe store stjerner her fra og vi kommer 100% tilbage!

2024幎4月6日

KÊre Mette,

Tusind tak for din positive feedback.
Vi glÊder os til at byde velkommen hos HimmerLand igen.
Tak for denne gang.

Anette Janner Mortensen
Guest Relation Coordinator

HimmerLand
Lars Larsens Vej 1, Gatten, 9640 FarsÞ
Tlf: +45 9649 6100
himmerland@himmerland.eu
www.himmerland.eu

Spiste i Larsens sportsbar og bistro

Spiste i Larsens sportsbar og bistro, og aldrig har jeg vÊret så skuffet over noget mad, havde bestilt kyllingebryst og bagekartofler med paprikasovs. Sovsen var tynd og pjasket og kyllinge brystet på min tallerken var ik tÞrt og ik meget stÞrre end lille frikadelle. Og det lignede frost kyllingebryst. At man så kunne se over på bÞrnenes portion som var 3 gange en voksen tallerken, virker helt skÞrt bÞrnene kunne dårligt spise halvdelen, mens vi andre gik sulten derfra. Men servicen var trods alt god.

2024幎3月28日

Hej Martin,
Jeg beklager mange gange din dårlige madoplevelse hos Larsens Sportsbar. Vi tager helt sikkert din respons til os, så vi kan forbedre det til en anden gang. Dejligt i trods alt havde en god oplevelse med servicen, som forhåbentlig gÞr, at i har lyst til at give det et forsÞg mere en anden gang!
Hilsen Pernille,
Front Desk Manager.

Dejlig service, dog lang ventetid

Rigtig dejligt sted. Det er anden gang vi er der.
Vi havde booket tre retters inkl. Vin lÞrdag aften. Maden smagte super dejligt. Dog var oplevelsen preg af, at de havde alt for travlt i kÞkkenet. Hele måltidet tog ca 3,5 time. Og vi ventede lang tid på hovedretten og isÊr desserten - deraf den "dårlige" bedÞmmelse. Betjeningen var der ikke en finger at sÊtte på. Rigtig god service. En god og nÊrvÊrende tjener, der beklagede mange gange den lange ventetid.
Dog kan

2024幎3月9日

KÊre Katrine
Vi beklager rigtig meget at jeres oplevelse i restauranten lÞrdag aften ikke blev som forventet. Det er ikke vores normale hÞje niveau, som I jo ved, da I tidligere har besÞgt os.
Jeg håber I har mod på at give os et besÞg en anden, så vi kan sikre at I får den helt rigtige HimmerLand oplevelse.
Vi ses nÊste gang.
Mvh