Vi havde bestilt pÃ¥ forhÃ¥nd. Da vi kom var maden slet ikke klar. Vi ventede 30 min lÊngere. Pizzaerne var ikke gode. Bundene var helt blÞde. Kartoffelskiverne var tykke og rÃ¥. Ved den indbagte pizza v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk oplevelse Essam gav os en sÃ¥ god service! Han var enormt imÞdekommende og rar!. Det er lang tid siden (hvis nogensinde) at et personale har vÊret sÃ¥ sÞd og orienteret mod vores opleve... ãã£ãšèŠã
Tjaa man skal jo ogsÃ¥ have noget at spise :o) Jeg mÃ¥ indrÞmme at jeg har prÞvet en del fastfood virksomheder :o) Men jeg mÃ¥ indrÞmme at de burger som jeg har fÃ¥et serveret her er absol... ãã£ãšèŠã
Katastrofe ift. deres udlevering. Vi lÃ¥ i en bÃ¥d i Svenborg havn og stedet kunne ikke finde Svendborg Maritime Erhvervspark eller padel city. Sendte en chauffÞr, der ike forstod et ord af dansk, engel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rligste mad nogensinde
Ãrgerligt man ikke kan give 0 stjerner - hold jer vÊk for jeres egen skyld . UbehÞvlet service , og mÃ¥ske den dÃ¥rligste pizza jeg nogensinde har fÃ¥et . Og jeg har virkelig spist mange pizzaer !
FuldstÊndig usmagelig pizza.
FuldstÊndig usmagelig pizza.. Mega dÃ¥rlig service, og de snyder folk for det restbelÞb, jeg er ligeglad med om det kun er 20 kr, eller om det er 5kr, de ligger pÃ¥ nÃ¥r man konfronteret dem med det rigtige resultat af regnskabet.. Og de snakker grimt og nedladende til folk.. ð€¬
Ãrgerligt at det mindste man kan giveâŠ
Ãrgerligt at det mindste man kan give er 1 stjerne, ellers havde jeg sku givet jer 0 ..
Jeg bestilte en pizza med Chili con Carne hos jer.
Ud over at den var knas tÞr, så var den også overhelt med chili kerner i en sådan grad at den var lige til at smide ud.. Spild af penge, Kan virkelig ikke anbefale jer til nogle andre..
ðð»ðð»ðð»ðð»ððððlÊkket mad
ðð»ðð»ðð»ðð»ððððlÊkket mad
Virkelig gode pizzaer!!
Virkelig gode pizzaer!!! Har aldrig fået så god en deep pÊn pizza fÞr, og som oven i kÞbet stadig er varm og lÊkker når vi kommer hjem.
Blev mÞdt af dårligt personale
Blev mÞdt af dårligt personale og fik dårlig mad. Anbefaler ikke. Drengen bag disken råbte af mig. Handler der aldrig igen.
Hindenburg Svendborg
Hindenburg Svendborg
Super lÊkker mad, hjemmebagt brÞd, venlig betjening
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad, hjemmebagt brÞd, venlig betjening, spiser ikke ofte fastfood, men når det står på menuen er det hos Hindenburg.. Svendborg Tak hindenburg
Svendborg
Svendborg: Den dårligste pizza jeg nogensinde har fået. Og det er endda efter en druktur.
Det vÊrste sted jeg har set
Det vÊrste sted jeg har set. Bruger ikke handsker mens hans hÊnder er beskidte. Hele restauranten er beskidt og lugter. Maden smagte også forfÊrdeligt. Jeg kommer aldrig tilbage igen.
Hindenburg Svendborg!
Hindenburg Svendborg!!
Aldrig om jeg gÞr det igen!
Bestiller to burgere og en salat med kylling.
Bestilte gennem Justeat.dk og skrev i bemÊrkningen til salaten, at jeg Þnskede salat med f.eks. majs, lÞg, agurk og tomat i salaten, i tilfÊlde af at deres salat indeholdt noget jeg ikke bryder mig om. På menukortet stod der, at der fyldte brÞd og smÞr med til salaten - mega lÊkkert!
Madden kom, men uden brÞd og smÞr.
Jeg ringede til restauranten og fik at vide, at han ville ringe tilbage til mig, når han havde snakket med chauffÞren.
10 min efter ringer han og siger, at han ikke ville give mig brÞd og smÞr, fordi jeg havde Þnsket grÞntsager i salaten.
Jeg spurgte forarget, hvad deres salat sÃ¥ indeholder, hvis ikke de mest gÊngse grÞntsager er med, hvortil manden svarer âsalat og kyllingââŠ
Jeg bestiller ALDRIG mad derfra igen⊠Virkelig glad for, at jeg skrev de grÞntsager på, så jeg ikke skulle spise ren iceberg og kylling
Elendig service
Den dårligste betjening nogensinde.
Fik ikke det jeg bestilte, men det nÊgtede manden bag disken..
Middelmådig
Ikke sÊrlig imÞdekommende, lang ventetid. Middel pizza, meget tynd bund, virker ikke som hjemmelavet.
Bruger heller ikke handsker, hygiejnen er ikke i top.
Hindenburg (SVENDBORG) 0 stjerner
Hindenburg (SVENDBORG) 0 stjerner
Tl;dr Har nu dårlig mave og ringer til levnedsmiddel kontrollen i morgen.
Historien:
Betalte nÊsten 200 for en Hindenburg xxl burger menu og en pizza.
Burgeren var utroligt dårlig med tÞrre salte bÞffer, grÞntsager som var fladmaste og en tÞr kedelig burgerbolle. Pizzaen var knastÞr og tomatsovsen var helt udtÞrret fordi den havde fået alt for langt tid i ovnen.
Min kÊreste og jeg skulle vÊre gået fÞr vi bestilte, da vi lagde mÊrke til at de ansatte havde mere travlt med at snakke og grine i kÞkkenet end at vÊre professionelle og kunde mindede.
Ringer til levnedsmiddel kontrollen i morgen så de kan tjekke op på "restauranten"
P.S ThurÞ afdelingen er derimod FANTASTISK! (Vil give dem mindst 5 stjerner) God hygiejne, lÊkker mad med ImÞdekommende serviceminded personale. Jeg er ked af hvis min anmeldelse går ud over ThurÞ afdelingen. Trist de bÊrer samme navn, for de har intet til fÊlles.
En frysepizza smager bedre!
Det ikke fÞrste gang vi oplever problemer med Hindenburg, og isÊr indenfor det sidste årstid kan vi virkelig mÊrke at det er gået ned ad bakke.
Der var engang hvor Hindenburg var det sted jeg altid ville vÊlge, endda anbefale til andre. Men efter flere dårlig oplevelser, hvor de laver rod i ens ordre, dalende kvalitet på maden, og endnu en ordre de hvor de atter en gang har lavet rod i den. Så er det fra dags dato slut.
Vi bestilte 3 pizzaer og en Ristet Hotdog med det hele.
Det eneste positive jeg har at sige, er at maden blev leveret 6 minutter fÞr tid, De tre pizzaer var direkte kedelige, de smagte som var de lavet i går, og kvaliteten er/var så ringe, at jeg mener det seriÞst når jeg siger at en billig frysepizza til 13 - 30 kr. smager bedre end det her!
Det var pizzaerne, nu til den ristet hotdog.
Jeg bestilte en ristet hotdog uden remoulade.
Hvad vi fik leveret var en blanding af en ristet pÞlse med brÞd, og en fransk hotdog. Bakken indeholdet en pÞlse, et fransk hotdog brÞd, dyppelse med ketchup og sennep. SeriÞst? Hvordan er det overhoved muligt at lave noget så forkert. Jeg ved ikke om jeg ramte en eller anden hemmelig menu, ved at vÊlge de ting til min ordre. Men jeg havde sgu vÊret mere glad for at få en ristet hotdog med remoulade, end det her!
Jeg hverken selv vil handle med dem igen fremadrettet, ikke fÞr der sker drastiske Êndringer.
Lige så vil jeg hellere ikke anbefale andre at handle hos dem.
Pizzaen blev smidt ud!
Der blev bestilt en pizza og pommes frites. Pizzaen var så dårlig at den blev smidt ud, da den smagte underligt og jeg ikke var tryg ved at spise den. Absolut sidste gang jeg bestiller der.
dårlig oplevelse igen.
Nu har jeg desvÊrre kommet til at spise her en del gange med online bestilling, og det er Det vÊrste pizzaria i byen, hvad der kommer til bestillinger.
Han har ingen kÊrlighed for maden eller sig selv lÊngere hvis man kan serverer sådan noget mad til kunder.
de får nul stjerner
Hvis jeg kunne fik de nul stjerner Jeg bestilte igennem Hungry For det fÞrst kom min mad 50 minutter for sent og manden der kommer min mad klasket mad nede i have bordet og sÃ¥ sur pÃ¥ mig fordi jeg havde ringet for at spÞrge hvor min mad blev af Jeg vil personligt selv aldrig bestiller derfra igen aldrig har jeg oplevet mage til dÃ¥rlig betjening ð€¬
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã