レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

dårlig kundeservice altså hvilke abonnementnummer man får jo ikke en skid aldrig kÞb her det en scammer side fik aldrig en bekrÊftelsesmail de scammer på maks

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte i sommers et tilbud der lÞd pÃ¥ 4 blade og en rygsÊk, hvoraf man betaler det fulde belÞb, nÃ¥r man bestiller. Til min undren sÃ¥ er leverancen fortsat og nu har jeg sÃ¥ modtaget en ny regni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har vÊret kunde fÞr, men mÃ¥tte droppe abonnementet pga Þkonomi sammen med andre ting. SÃ¥ r bare fantastisk at vÊre tilbage igen og fÃ¥ alle de goe historiske Þjeblikke...r helt vÊk nÃ¥r jeg lÊser bla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Et fantastisk spÊndende blad hvis man er Historie nÞrd som jeg er. Fyldig information, man har fornemmelsen af dybde borende historikere bag hvert indslag. Jeg kan varmt anbefale dette blad.

䌁業情報

1. メディア・出版

圓該䌁業による蚘述

Illustreret videnskab Historie er et populÊrhistorisk magasin for videbegÊrlige i alle aldre. Magasinet behandler hele verdenshistorien og en bred vifte af emner – fra intense krigsdramaer og opdagelsesrejser til tekniske triumfer og verdenskunstens vidundere. De velfortalte og fÊngende artikler bliver skrevet og redigeret af fÞrende historikere og fagjournalister. Histories hjemmeside er et dynamisk, dagligt opdateret web-univers med nyheder, temaer, gallerier, quiz, konkurrencer m.m. for de historisk interesserede.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

dårlig kun

2026幎2月5日

HISTORIE からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjÊlpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Joan, Bonnier Kundeservice.

Horribel kundepleje

Jeg bestilte i sommers et tilbud der lÞd på 4 blade og en rygsÊk, hvoraf man betaler det fulde belÞb, når man bestiller. Til min undren så er leverancen fortsat og nu har jeg så modtaget en ny regning og besked om, da de ikke har hÞrt fra mig, så har de opsagt min abonnement? Altså et abonnement som for lÊnge siden skulle vÊre udlÞbet, da jeg kun kÞbte 4 numre? Herefter får jeg den klassiske avis sÊlger besked om at abonnementet er fortlÞbende!? Jamen jeg har KUN bestilt det, netop fordi det lÞd på 4 blade.
Det er simpelt hen så jammerlig kundepleje, at de bliver ved med at sende blade afsted, på trods af at de godt ved de tager én godt og grundigt bagi.
så et godt råd, LAD VÆRE MED AT KØBE DET.

2026幎1月23日

5぀星のうち1の評䟡

I de emner jeg tilfÊldigvis ved noget

I de emner jeg tilfÊldigvis ved noget om finder jeg mange grimme faktuelle fejl som en simpel Google sÞgning kan forvisse om.

Ingen reaktion, når man påviser dette vedhenvendelse via mail - eller efterfÞlgende rettelse i diverse artikler.

PÃ¥ den positive side er websiden smukt sat op med flotte billeder og collager til alle artikler.

Kan se det er svÊrt at opsige abonnementet på de andre henvendelser, håber ikke jeg får lignende problemer.

2024幎10月8日

HISTORIE からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjÊlpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Heidi S., Bonnier Kundeservice.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har lige tilmeldt mig og modtaget

Jeg har lige tilmeldt mig og modtaget en bekrÊftelsesmail, men kan ikke logge ind - irriterende. Får at vide, at min mail ikke er i systemet. Jeg vil gerne opsige mit abonnement med det samme. PrÞvede at udfylde formularen på jeres hjemmeside, men kan ikke sende. vh Dorthe

2024幎10月1日

5぀星のうち1の評䟡

TrÊkker mine penge selvom at

TrÊkker mine penge selvom at abonnementet er opsagt. Jeg kan ikke logge ind men alligevel er der trukket for en måned. Den måned hvor betaling skulle have vÊret afsluttet. Det er virkelig dårligt og jeg har nu forsÞgt at opsige det igen. Jeg kommer ikke retur!

2024幎8月29日

Hej Henrik,

Thomas, Bonnier Kundeservice.

FÃ¥r ikke mine blade

Vi har fÃ¥et et abonnement i gave sidste Ã¥r, som vi var meget glade for indtil det stoppede med at komme til vores adresse. Vores gavekort var til 11 blade
 vi nÃ¥ede at fÃ¥ 6. DesvÊrre har det ikke hjulpet at vÊre i kontakt med kundeservice, eftersom bladene i deres system er blevet leveret og de derfor nÊgter at yde anden kundeservice. Efter yderligere 2 mails bliver vi nu bare ignoreret.

Super Êrgerligt at så dårlig kundeservice og manglen af leveringen af den vare der er betalt for, skal ÞdelÊgge at vi fremover ikke vil kÞbe et ellers rigtig godt blad.

2024幎7月11日

Med venlig hilsen,
Helle, Bonnier Kundeservice

5぀星のうち1の評䟡

Bonnier er gode til at holde på sine kunder

Bonnier er gode til at holde på sine kunder.

Det er helt umuligt at opsige sit abonnement.

PÃ¥ selvbetjening: "fejl", tag venligst telefonisk kontakt

Ringer op: "vi har ekstra travlt i dag, for hurtigere betjening kan du tage samtalen på engelsk tast 1".
Taster [1]! -> Duuuut... duuut... duuut... -> dut, dut, dut... Der blev lagt på!

Ingen kontakt. Det er en super stÊrk måde at holde på sine kunder.

2024幎3月10日

Med venlig hilsen,
Felicia, Bonnier Kundeservice

spÊndende blade

spÊndende blade, der kommer til tiden,

2024幎2月28日

Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner!😊

Felicia, Bonnier Kundeservice.

Et irritationsmoment

Et irritationsmoment, når I vil have ros for noget vi har betalt for og forventer ekspederet.
TÊnk hvis min lokale bager kontaktede mig pÃ¥ mail for at hÞre, om jeg var tilfreds med hendes ,,bag”

SÃ¥ STOP dog!

2024幎2月23日

Masser af interessante oplysninger

Jeg har fået rigtig mange super interessante oplysninger via mit abonnement på historie.dk

2024幎2月18日

Hej Preben.