3.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en H70 I 2021 men desværre…

Jeg købte en H70 I 2021 men desværre knækkede der en lille tap i mundstykket, kontaktede support som som så ville have mit navn og adresse, så ville de finde ud af noget.
Jeg modtog derefter en ny H75. Som er en bedre og kraftigere model, uden beregning. En virkelig god og kraftig maskine som jeg stadig er glad for.

2025年3月7日

Fik min H75 ledningsfri støvsuger

Fik min H75 ledningsfri støvsuger. Mega imponeret den første uge. Så gik det skidt i stå og kan ikke komme i live.

Kan ikke komme i kontakt med hjemlii. De svare ikke på mail og der er intet nummer til dem. 1800 kostede en uge prøve med det skidt.

2022年12月25日

Har købt en ledningsfri støvsuger

Har købt en ledningsfri støvsuger
fra. Fa Hjemli i sep 2022 Fungerede indtil d 1 dec, så gik den i stå. Skrev til support som oplyst på fakturen. Mailen kan ikke afleveres.
Kan se ud til, at kr 1799, som jeg har betalt for støvsugeren, er tabt. Service fra dette firma ?
Jeg googlede et tlf nr 88743596. Ugyldigt nr, og websiden findes ikke

2022年12月3日
5つ星のうち1の評価

Jeg har sendt to mail til jer og får…

Jeg har sendt to mail til jer og får besked at de ikke kan afleveres!

Jeg har ANNULERET Ordren #.......-DK

Den blev bekræftet i mail fra jer kl. 15.23. Jeg sendte mail med ANNULLERING kl. 15.32 og igen kl. 15.41 til:

support@hjemli og igen support@hjemli
Kan IKKE være rigtigt at man ikke kan komme i kontakt med jer og annullere en orde under ½ time efter den er bekræftet!!

2022年11月29日
5つ星のうち1の評価

Åbenlys brud på dansk lov og forsøg på at snyde forbrugere

I forbindelse med en returnering af en H70 støvsuger ønsker hjemlig ikke at modtage varen retur medmindre man angiver en årsag, der enten kan være fejl på vare, deffekt eller ikke som beskrevet.
Det er i direkte strid med Forbrugeraftalelov nr 1457 af 17/12/2013 hvori der i paragraf 19 står:
"Der kan ikke stilles krav om, at årsagen til fortrydelsen angives".

De vil samtidigt gerne have man sender varen til et obskurt warehouse i spanien, hvilket er nævneværdigt dyrere end at sende den til hvor den kom fra.

Støvsugeren købes på et kinesisk website med dansk fragt, told og 7 dags levering til 890,- ved at søge på "ILIFE H70 Cordless Handheld Vacuum Cleaner". Det tog væsentligt længere at modtage den fra hjemli, så de bestiller nok en, og sender den videre til over dobbelt pris.

Ordre: Ordre#13986-dk

2022年11月4日

IKKE KØB FRA DETTE FIRMA

Nåede ikk engang at have støvsugeren i 14 dage før den holdte op med at virke. Har skrevet til firmaet af flere omgange men får intet svar. 1800 kr li ud af vinduet. Gør dig selv en tjeneste og lad vær med at køb fra dette fup firma..

2022年10月8日
5つ星のうち1の評価

Har købt en støvsuger hos Hjemli.dk

Har købt en støvsuger hos Hjemli.dk, en G80, som jeg fik leveret efter 10-12 dage efter bestilling. Men den virker absolut ikke og nu kan jeg ikke komme i kontakt med firmaet, trods adskillige forsøg både telefonisk og skriftligt. Hvis nogen tjekker via Google så tro ikke på den test man kan finde der, om at denne støvsuger skulle være den bedste. Kan næsten ikke holde ud at jeg hoppede på den! Men troede virkeligt at jeg var lidt smart ved at undersøge lidt inden bestilling…øv

2022年10月6日
5つ星のうち1の評価

Det værste l+++ jeg har købt

Det værste l+++ jeg har købt , hold jer fra det firma det er ikke seriøs når de kan reklamere og sælge det m++.
Har skrevet til ang.fortrydelsesretten men det forstå de ikke noget af så glem alt om at få pengene tilbage for det får i ikke

2022年5月5日

Rent fupfirma

Rent fupfirma. Efter jeg havde bestilt en støvsuger hos "hjemli", fandt jeg ud af.at det var fup. Jeg prøvede at afbestille ordren, men det lykkedes ikke. Efter lang tid, modtog jeg støvsugeren i en papkasse med russisk skrift. Jeg gad ikke engang at åbne den, men sendte den straks retur og bad om at få pengene retur. Og gæt engang - jeg har aldrig set en krone.

2022年3月25日
5つ星のうち1の評価

Vi bestilt en støvsuger for en uge…

Vi bestilt en støvsuger for en uge siden. Få minutter efter læser vi anmeldelserne om virksomheden og sender straks en mail om at de bedes annullere ordren. Vi får hverken en ordrebekræftelse eller en vare når pengene bliver trukket fra kortet få dage efter. Vi sender en ny mail og beder om at få pengerne retur, hvor de svarer at de nu sendt ordren og derfor kan de ikke gøre noget. Kan ikke anbefales!

2022年2月19日

レビューの対象になっている企業の方へ