企業が回答しました
Der er nu noget ganske særligt over firma der ikke kun arbejder "kl. 8-16"... ❤️ Fik hjælp søndag aften.. Og faktisk flere dage frem indtil mit special design var HELT perfekt... Virkelig nem besti... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan varmt anbefale Hjemlux! Fra start til slut har servicen været helt i top – venlige, hjælpsomme og virkelig servicemindede. Det er sjældent, man møder så god kundeservice! Små specielle ønske... もっと見る
企業が回答しました
Hjemlux.dk er en familieejet dansk virksomhed med en vision om at personlige gaver & hjemlig hygge godt kan kombineres med dansk design & dansk håndværk så det skaber dansk kvalitet.
デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg modtog i dag et krus med mit navn på og hvor er det flot 🥰 er meget glad for mit krus og kan varmt anbefale firmaet
Jeg havde glemt at et navn på listen til bordkort, som jeg havde bestilt.. Da jeg kontaktede dem, skulle de til at lave min ordre og tilføjede derfor det sidste navn - de var virkelig hurtige til at svarer på mail og sikke en service.. Jeg er fuldt ud tilfreds, både med service og produkt🤗
Jeg bestilte en postkasse sticker. God service på mail, rart at man skal godkende og kan ændre str/skrift på stickers. Den ser smuk ud og god kvalitet på vores nye postkasse.
Bevares noget ekstra leveringstid da de har meget travlt og kæmper trods tragiske omstændigheder i deres lille familiefirma men hold nu op de 5 julekugler jeg har modtaget er smukke. Jeg lavede fejl da jeg bestilte kuglerne, da jeg kunne se efterfølgende de var bestilt i flere farver, skyndte mig og skrive til dem. Har i fået de flotte kugler i mat rød. Jeg ønsker jer og jeres familie alt det bedste i en meget svær tid - TAK fordi i valgte at dele det med os kunder i en opdatering via email. Jeg handler helt sikkert hos jer igen.

Hjemlux.dk からの回答
Bevares noget ekstra leveringstid da de har meget travlt og kæmper trods tragiske omstændigheder i deres lille familiefirma men hold nu op de 9 julekugler jeg har modtaget er smukke. Jeg ønsker jer og jeres familie alt det bedste i en meget svær tid - TAK fordi i valgte at dele det med os kunder i en opdatering via email. Har nemlig selv prøvet at stå med den "sygdom" tæt på livet.

Jeg bestilte 2 julekugler d. 26/11 og har først modtaget dem d. 20/12
Jeg har selv skulle følge op på min ordre da jeg ikke har modtaget nogen mail omkring forsinkelse eller lign.
Derudover var der ingen garanti for at de kunne leveres før jul til trods for at ordren næsten er lagt 1 måned før!!!!
Meget ringe service…
Desuden er farven på den ene kugle meget ulig billedet på hjemmesiden..
Alt i alt dårlig oplevelsen og bestemt ikke et sted jeg vil anbefale, eller ønsker at handle en anden gang..

Hjemlux.dk からの回答
Der var travlhed og det gav lidt ekstra behandlingstid på ordren, men det blev kommunikeret via mails så man ikke var i tvivl om at varen nok skulle komme.
Det var ikke muligt at lave teksten på mit julepynt helt som jeg havde bestilt. Blev kontaktet på mail og det blev løst.
Så alt i alt en rigtig fin oplevelse

Hjemlux.dk からの回答
KAN HELT KLART KUN ANBEFALE ANDRE AT HANDLE HOS JER.
WAU HVOR ER MIN VARE FLOT

Nemt at bestille
hurtig levering, og de glaskugler jeg havde bestilt var godt pakket ind,

Hjemlux.dk からの回答
Vil handle her til enhver tid. Super kundeservice og hurtig fremsendte ordre

Hjemlux.dk からの回答
Super fine krus med personlige navne. Har bestilt flere gange hos jer og gøre det gerne igen. Tak.

Hjemlux.dk からの回答
Fin levering, men mails om at rate jer, bør være op til den enkelte bruger, og ikke "pres" fra jer.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。