Efter gentagende forsÞg pÃ¥ at finde enâŠ
Efter gentagende forsÞg på at finde en kvalificeret fugemand i Horsens kontaktede jeg Hj fuger, og fik samme dag besÞg af en yderst velklÊdt ung mand der leverede et enestående stykke håndvÊrk!
Hej Hjfugeentreprise tusind tak for. at fuge mit hus, havede lige skrevet og i kom efter 10-20 minutter. Tusind tak for i har fuget for mig det er jeg taknemlig for. God service, og de bedste resultater jeg nogenesinde har set.
Rigtig god service, og endnu bedre resultat.
God service, og flinke folk, de snakket meget pÊnt, og har god service og mÞder altid op, selvom vi ikke er hjemme, deres fuger er så flotte, kom hjem og så det, fugerne skinnede nÊsten. God service 5 stjerner i min mening.
God virksomhed, de mÞder altid op til tiden, rigtig flinke mennesker, og deres service er pisse god. Vil rÃ¥de folk til ringe til dem, og de samarbejder ogsÃ¥ med gode tÞmmer firmaer som alle kender herfra 5 stjerner fra min vej.âïžâïžâïžâïžâïž