Hjulmand Hypnoseterapi レビュヌ 5

5件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Helle hjalp vores 13-Ã¥rige datter med

Helle hjalp vores 13-Ã¥rige datter med at finde ro, nÃ¥r hun skulle sove. Hun stressede ved tanken om ikke at kunne falde i sÞvn – og fandt ofte fÞrst ro, nÃ¥r hun kom ind og sove pÃ¥ en madras hos os. Allerede efter én behandling kunne hun slappe af og falde i sÞvn uden stress.Helle var super professionel og virkelig god til at finde ind til, hvad der egentlig var pÃ¥ spil.

2025幎8月28日

Hjulmand Hypnoseterapi からの回答

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, hvordan jeres datter allerede efter én session har kunnet finde mere ro og tryghed omkring sin sÞvn.

Tak fordi I delte jeres oplevelse - og for jeres tillid 🌞

De varmeste hilsner
Helle

En kÊmpe forskel for vores datter og familie

Vores datter, som er autist, udviklede blandet angst og socialangst i 2023, hvilket resulterede i at hun blev fuldtidssygemeldt fra skolen i et år og måtte tage 9 klasse om. Hun havde meget lavt selvvÊrd og selvtillid, og isolerede sig på sit vÊrelse, havde sÞvnproblemer og var trist og udkÞrt.

Vi havde tidligere forsÞgt med mentorordning, men vi kunne ikke mÊrke, at det havde den Þnskede effekt. Da der samtidig var lang ventetid på hjÊlp fra kommunen, fÞlte vi os nÞdt til selv at handle for at give hende en chance for at afslutte folkeskolen. Derfor kontaktede vi Helle i december 2024. Det har vi ikke fortrudt ét eneste Þjeblik.

Allerede efter de fÞrste session med Helle kunne vi mÊrke en forskel. Vores datter virkede mere afbalanceret, hvilede mere i sig selv og havde en ro, vi ikke havde set lÊnge. Selvom hun stadig kan få nedture, isÊr under pres, så er de sjÊldnere og mindre voldsomme end fÞr.

Hun er begyndt at finde overskud til at vÊre mere social, og fået troen på sig selv igen. Hun har fået det bedre fysisk og kan bedre sove. Hun bekymre sig mindre om, hvad andre tÊnker. Hendes hukommelse og koncentration er også blevet markant bedre.

Helle er rolig, omhyggelig og faglig dygtig. Hun har gjort en kÊmpe forskel – ikke kun for vores datter, men for hele vores familie. Vi giver hende vores varmeste anbefaling.

2025幎5月1日

Hjulmand Hypnoseterapi からの回答

Tusind tak for jeres rÞrende anmeldelse❀🙏
Jeg bliver virkelig berÞrt af at lÊse, hvilken forskel det har gjort - for jeres datter og for hele familien. Det krÊver både mod og kÊrlighed at handle selv, når systemet ikke kan hjÊlpe i tide, og jeg er dybt taknemmelig for, at I valgte at vise mig tillid❀

At se jeres datter få mere ro og styrke og begynde at åbne op igen - er prÊcis det, der gÞr mit arbejde meningsfuldt.

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Det betyder så meget - både for mig, og for andre, der står i samme situation🙏

De kÊrligste hilsner
Helle
Hjulmand-Hypnoseterapi

Hypnose mod neglebidning

Jeg kontaktede Helle for at få hjÊlp mod min trang for neglebidning. Helle tog sig god tid til at snakke og skabe sig et overblik over problemet og trangen. Hun har en behagelig stemme og snakker hÞjt og tydeligt gennem det hele.
Vil klart anbefale Helle.

2025幎3月13日

Hjulmand Hypnoseterapi からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse🙏😊

Online hypnose terapi mod sukkertrang

Jeg har vÊret igennem et online hypnose forlÞb med Hele. Hun er utrolig dygtig til at forklare hvad der skal ske, og hun tog sig god tid til at snakke med mig inden selve hypnosen gik igang, så hun kunne få et helt overblik over hvordan og hvornår min sukkertrang begyndte. Hun snakkede hÞjt og tydeligt, og det var alt i alt en meget behagelig oplevelse, selvom det var online. Helles hypnose terapi har Êndret mit liv markant, jeg har mere overskud i min hverdag, fordi jeg ikke krÊver sukker hele tiden. Jeg fÞler jeg har taget mit liv tilbage, og det nu er mig der bestemmer og ikke min afhÊngighed. Alberte Stegmann

2023幎9月27日

Hej Alberte.
Tusind tak for din pÊne anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du er sluppet af med sukkertrangen og har fÃ¥et mere overskud i hverdagen😊
Kh Helle

Super dygtig

Super dygtig, hun har fjernet mit grÊs allergi.

2024幎6月24日

Hej Mette.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du er sluppet af med din grÊsallergi😊
Kh Helle

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。