レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi pÃ¥ Engelbrektsboden bokade in grundlÀggande HLR för alla vÃ¥ra anstÀllda vid 3 olika tillfÀllen och upplevde att allt frÃ¥n bokning till genomförande var det 5⭐ rakt igenom. Johannes Àr extremt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En riktigt bra ledare som höll i det. Han var tydlig i bÃ¥de beskrivandet av olika scenarion, och Àven nÀr han visade HLR pÃ¥ dockor och hur man anvÀnder hjÀrtstartare. Han fick gruppen att bÃ¥de förstÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket lÀrorik kurs med en vÀldigt engagerad & pÃ¥lÀst instruktör. Positivt att vi alla fick varsin docka att öva pÃ¥. Intressant med beskrivandet av olika scenarion. KÀnner mig sÀker att vÃ¥ga age... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Genomförde instruktörsutbildningen. Avslappnad instruktör, trygg och vÀldigt kunnig och pedagogisk. Trevlig lokal, bra parkeringsmöjligheter. Kan starkt rekommendera.

䌁業情報

1. 教育センタヌ
  2. 䌁業間サヌビス
  3. 教宀
  4. コンサルタント
  5. 救急ステヌション
  6. 防犯グッズ店

圓該䌁業による蚘述

HLR Direkt utbildar i hjÀrt- och lungrÀddning (HLR) , första hjÀlpen och grundlÀggande brandskyddsutbildning för företag och andra verksamheter. Vi sÀljer Àven hjÀrtstartare (AED) och andra första hjÀlpen produkter.

4.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jag bokade in grundlÀggande HLR för
att alla kan göra en skillnad om man har kunskapen!

Vi på Engelbrektsboden bokade in grundlÀggande HLR för alla våra anstÀllda vid 3 olika tillfÀllen och upplevde att allt från bokning till genomförande var det 5⭐ rakt igenom.
Johannes Àr extremt pedagogisk och duktig och tar sig an sitt uppdrag på bÀsta sÀtt.
Kan verkligen rekommendera att boka in HLR Direkt för ert företag!

2026幎2月26日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Stort tack för de fina orden! Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket lÀrorik kurs med en vÀldigt

Mycket lÀrorik kurs med en vÀldigt engagerad & pålÀst instruktör. Positivt att vi alla fick varsin docka att öva på.
Intressant med beskrivandet av olika scenarion.
KÀnner mig sÀker att våga agera om något skulle hÀnda, både med HLR eller att anvÀnda en hjÀrtstartare.
5/5 stjÀrnor!"

2026幎2月25日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Fantastiskt, då har vi lyckats tillsammans! Tack för den fina återkopplingen.

En lÀrorik utbildning i HLR

En riktigt bra ledare som höll i det. Han var tydlig i både beskrivandet av olika scenarion, och Àven nÀr han visade HLR på dockor och hur man anvÀnder hjÀrtstartare. Han fick gruppen att både förstå allvaret med det var samtidigt många skratt. Fick med alla i diskussioner och ingen fråga var för liten för att bli besvarad. En riktigt rolig och lÀrorik dag helt enkelt. Rekommenderar starkt.

2026幎2月25日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Uppskattar återkopplingen på vår pedagogik och att du fick en vÀrdefull dag tillsammans med oss.

Toppen!!

Så så bra, bÀsta utbildningen vi haft!
/Angelica på Sebran

2026幎2月17日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Stort tack och kul att vi kunde göra ett så positivt intryck. Tillsammans gör vi skilnad!

Stark rekommendation

Gick instruktörsutbildning med Johannes. Konkret och pedagogiskt. Rekommenderar verkligen!

2026幎2月10日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Det tackar vi för. Viktigt att våra nya instruktörer får rÀtt förutsÀttningar för att sjÀlva kunna utbilda egna grupper. Bra jobbat och stort lycka till med din fortsatta resa!

Genomförde instruktörsutbildningen

2026幎2月5日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Kul att du uppskattade hela vårt utbildningsupplÀgg. Vi önskar dig ett stort lycka till med din egna verksamhet!

Trevlig utbildare.

Trevlig utbildare.
Bra omfång av de olika delarna inom L-ABCDE. Fick prova på olika förfarande på varandra.

2026幎2月3日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Tack för det fina omdömmet. Vi Àr glada för möjligheten att höja beredskapen i er verksamhet!

Bra och tydlig utbildare

Bra och tydlig dag med intressanta diskussioner. Kursledaren var pålÀst och kunde förmedla och peppa på helt rÀtt sÀtt.
Kan varmt rekommendera utbildaren.

2026幎1月29日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Stort tack för de fina orden och vi önskar dig lycka till i din roll som instruktör!

Supergivande barn-hlr med Johannes

Supergivande barn-hlr med Johannes! Har Àven gått vuxen-hlr med honom. Bra pedagogiska övningar samt bra med scenarion att öva på. En mycket givande dag!

2025幎12月18日

HLR Direkt i Sverige AB からの回答

Tusen tack och så glad att vi Àr fler som delar denna viktiga kunskap!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。