Virkelig god, effektiv og venlig betjening. Og super hurtig til at svare. Skrev endda til mig, som bor pÃ¥ Amager, at jeg lige skulle vÊre opmÊrksom pÃ¥, at Sorgenfri ikke var det omrÃ¥de, der ligger ved... ãã£ãšèŠã
Super god service, nem hjemmeside at bestille pÃ¥, kan bÃ¥de fÃ¥ sendt eller afhente vare selv. Og har du fÃ¥et kÞbt for mange nÞgler, kan du fÃ¥ pengene retur for de overskydende, mod selvfÞlgelig at fore... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ringede til HÃ¥ndlavet Sorgenfri, da jeg havde bestilt garn til afhentning, men opdagede at butikken lÃ¥ i en anden del af landet og sÃ¥ skulle have sendt varen i stedet. Jeg fik den bedste betjening... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der er altid god service og smil i butikken. Hvis jeg viser mine kreaprojekter, sÃ¥ hjÊlper hun altid gerne med at finde det mest optimale garn, nÃ¥r jeg handler i butikken. Da jeg bestilte online kl.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Håndlavet Sorgenfri hjÊlper med dit håndarbejde. Kontakt mig hvis du har problemer med valg af garn, garnalternativ til eksisterende opskrifter eller har brug for hjÊlp til dit håndarbejde. Jeg sÊlger garn fra Drops, Mayflower, Go Handmade, BC, Istex, Hjertegarn og Håndfarvet Sorgenfri. Jeg har mere end 40 års erfaring. Jeg har både webshop og fysisk forretning.
Sorgenfri 9, 8740, BrÊdstrup, ãã³ããŒã¯
- 24 63 74 25
- kontakt@hlsf.dk
- hlsf.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Omhyggelig betjening
Virkelig god, effektiv og venlig betjening. Og super hurtig til at svare. Skrev endda til mig, som bor på Amager, at jeg lige skulle vÊre opmÊrksom på, at Sorgenfri ikke var det område, der ligger ved KÞbenhavn, mere så jeg ikke kÞrte forgÊves, da jeg i ordren havde anfÞrt, at jeg selv ville hente garnet. Det kan man da kalde omhu.
Fuldt ud tilfreds med kÞbet ð derâŠ
Fuldt ud tilfreds med kÞbet ð der handler jeg gerne igen .
GlÊdelig Jul ð€¶
Alt forlÞb som forventet og hurtigt
Alt forlÞb som forventet og hurtigt. Ingen problemer, sÃ¥ tak for detâŠ.
Super hurtig levering
God oplevelse
Super hurtig og nemtð
God Og hurtig service/levering
Altid god service og smil
Der er altid god service og smil i butikken. Hvis jeg viser mine kreaprojekter, så hjÊlper hun altid gerne med at finde det mest optimale garn, når jeg handler i butikken.
Da jeg bestilte online kl. 7:30, så var det klar til afhentning kl. 8:00, så der var utrolig hurtig service. Jeg kÞber alt mit garn hos Håndlavet Sorgenfri.
Altid dejlig betjening
Altid dejlig betjening. NÃ¥r man bestiller click and collect kan man hurtigt hente sit garn.

Super hurtig levering
Handlen gik glat og meget hurtigt.
Jeg bestilte varerne, og nÊste dag var de klar til afhentning i pakkeshop

HÃ¥ndlavet Sorgenfri ããã®åç
Hurtig levering og god kommunikation
Jeg fik leveret mine varer virkelig hurtigt. Der var et produkt, som var udsolgt. Der reagerede hun hurtigt og skrev forslag til andre. Jeg var imponeret over service. Wauv!

Super service
Super service. Den ene farve garn, jeg havde bestilt, var desvÊrre udsolgt. Jeg modtog en mail om dette, og valget mellem en anden farve eller pengene retur.
Nemt at handle hos dem, og hurtig levering.
Kommer helt sikkert igen

God pris - hurtig levering
Var spÊndt på at se indholdet i pakken mht til farven (kun set på pc skÊrm), stor glÊde den var så fin. God pris og hurtig levering - handler gerne der igen.

Problemfri og hurtig levering
Problemfri og hurtig levering!
Garnet var lige som det skulle vÊre :-)
Det er slet ikke sidste gang jeg handler hos jer :-D