レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter, bra service och fina priser. Hade helt klart rekommenderat om man Àr intresserad. Ser en del arga förÀldrar som Àr sura för att deras barn har köpt varor so de ha vandaliserat med... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Handlat till och frÃ¥n hÀr i 15 Ã¥r ungefÀr. BÃ¥de pennor, sprayfÀrg och annat. Alltid lika snabba och trevliga om man behöver hjÀlp. TyvÀrr inte besökt butiken Ànnu, men det kommer det med. TrÃ¥kigt att... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. ホビヌショップ
  5. 絵画販売店
  6. ストリヌトりェア店

圓該䌁業による蚘述

Som Sveriges första och största lifestyle-butik med inriktning på graffiti har vi på Highlights lång erfarenhet av det vi sysslar med. Vi brinner för skapande och kreativitet och har alltid haft ett starkt fokus på gatukultur och konst. Oavsett vilken konstform du utövar så har vi något för dig. Vi har bred expertis och stort utbud inom våra kategorier: Airbrush: Allt ifrån airbrushfÀrg till sprutor, kompressorer och tillbehör. Sprayburkar: Alltid över 1000 kulörer av sprayfÀrg i lager online. Se utbudet av spraylack, primer och effektspray. Markers och Pennor: allt ifrån kalligrafipennor till de populÀra POSCA-pennorna. KonstnÀrsmaterial: AkrylfÀrg, akvarell och andra klassiska medium. Men Àven Sign Painting, Linoleumtryck och andra roliga kategorier. Streetwear: KlÀder och accessoarer från Carhartt, Eastpak och Herschel. Böcker och Tidningar: En blandning av biografier, DIY-böcker och Magazines med tema konst, graffiti och kultur. På Highlights hittar du både ett starkt basutbud av konstnÀrsmaterial och unika produkter för mer nischade konstformer. Du hittar oss i vår fysiska butik på Södermalm och online på hlstore.com. VÀlkommen!

4.0

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Köp inte på hl om ni vill ha hela pennor.

Grabben i kassan gick troligtvis pÃ¥ ngt, köpte en grog pointer och den lÀckte som in i bÀngen och allt var fel med pennan. Butikens svar var att jag skulle komma in med pennan sÃ¥ kunde dom kolla pÃ¥ den, men det blir vÀldigt svÃ¥rt nÀr man Àr i Stockholm en gÃ¥ng per Ã¥r och bor 4 timmar bort. Även fast killen i kassan nog var hög var det helt ok upplevelse, han försökte Àven sÀlja pÃ¥ mig grejer som jag inte ens var i nÀrheten av vad jag ville ha. Jag har inte heller fÃ¥tt svar pÃ¥ min reklamation sÃ¥ jag var tvungen att ringa ditt sjÀlv och deras svar var det jag skrev dÀr uppe, dÃ¥ligt! Kommer inte handla hÀr ifrÃ¥n igen dock. Nu blir det dom större sidorna som unfade osv.

2026幎2月7日

Rekommenderar verkligen!!

Riktigt bra personal som kan sin grej och Àr riktigt bra på graffiti. Var dÀr för några månader sen och de hjÀlpte mig med fÀrgen och alla olika typer av markers som jag köpte dÀr. Har Àven bestÀllt ifrån nÀtet och de gör mig lika lycklig varje gång.
Rekommenderar verkligen!!

2025幎7月20日

10/10. Bra Kundsupport, Prima Produkter

Levererar prima produkter till ett bra pris, får du problem mot förmodan med varan som vart mitt fall senast så Àr kundsupporten 10/10. Trevliga och snabba med att hjÀlpa och fixade problemet under samma dag!
Rekommenderar starkt HLStore alla dagar i veckan! :)

2025幎5月13日

Handlat till och frÃ¥n hÀr i 15 Ã¥r

Handlat till och från hÀr i 15 år ungefÀr. Både pennor, sprayfÀrg och annat. Alltid lika snabba och trevliga om man behöver hjÀlp. TyvÀrr inte besökt butiken Ànnu, men det kommer det med. Tråkigt att se att butiken får dåligt betyg för att något barn handlat "klotterpennor" kan tillÀgga att jag köpte mina "klotterpennor" som 12åring på min lokala bokhandel och på ica, dÀr nu Àven min 9åriga bonusson köper sina "klotterpennor" idag.

2025幎1月29日

Highlights からの回答

Tack! Hela internet Àr fullt av krigare och tyvÀrr passar inte vår butik alla men så Àr livet. Bra att du finns i alla fall och vÀlkommen till oss någon gång!

10/10 hade rekommenderat

Ser en del arga förÀldrar som Àr sura för att deras barn har köpt varor so de ha vandaliserat med. Det Àr ju endå på förÀldrarna att se till så att ungarna sköter sig, plus så Àr inte produkterna de sÀljer bara till "vandalisering" så man kan ju inte bara neka försÀljningen.

10/10 hade rekommenderat

2023幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

dom sålde fÀrg till en 12 åring!!

dom sålde fÀrg till min 12 åriga son så han åkte fast för klotter nu den 27.november han blev ochså erbjuden att köpa cannabis av en som jobba i kassan!!

2023幎11月27日

Highlights からの回答

Hej. Det hÀr Àr en fake review. Cannabis sÀljs på gatan eller internet, inte i vår butik. Jag Àr ledsen att din son klottrat, som förÀlder Àr ansvaret ditt.

Nöjd Hemma pysslare.

Jag skulle göra en bestÀllning frÃ¥n Hl men blev skeptisk nÀr jag sÃ¥g att de fÃ¥tt en dÃ¥lig resension. Men nÀr jag lÀst komentaren insÃ¥g jag att det inte var riktat mot butiken . SÃ¥ har nu bestÀllt pennor och fÀrg för mitt pyssel hÀr hemma. Bra priser och tydlig information om vad man kan anvÀnda pennor till för en ”Amatör” som mig. Tack för att ni finns och för att ni hjÀlper en vardags pysslare som mig hitta rÀtt. Kommer en updaterad resension nÀr jag fÃ¥tt produkterna .

2023幎5月21日

Highlights からの回答

Hej Jesper, vad kul att höra att du Àr nöjd med din upplevelse hittills. Vi vill såklart se till att du får en bra upplevelse både i vår fysiska butik oh online. Hör gÀrna av dig till oss om du vill dela med dig av vad du tycker att vi kan göra bÀttre. Lycka till med skapandet!

Riktigt bra kundservice

Riktigt bra kundservice, mitt paket levererades till fel postombud och leverantören förklarade att det skulle ta upp till 5 arbetsdagar för paketet att hamna rÀtt, men för mig fanns det tidspress till nÀr paketet skulle behöva komma fram, kunde alltså inte vÀnta så pass lÀnge. Jag kontaktade då hlstore.com och trots att det inte var företagets fel, vidtog de åtgÀrder och skickade ut paketet på nytt med expressleverans så det levererades till mig i tid. Det kallar jag kundservice, riktigt topp företag!

2023幎5月11日

Highlights からの回答

Tack Maja och hoppas du blev nöjd med varorna!

5぀星のうち1の評䟡

Kidsen var dÀr och köpte graffiti

Kidsen var dÀr och köpte graffiti pennor!😠 helt absurt att de sÀljer till smÃ¥ barn, nu har jag fÃ¥tt böter pga vandalisering.

2023幎4月20日

Highlights からの回答

Hej! Tråkigt det som hÀnt. Vi Àr en butik som sÀljer alla möjliga produkter inom konstnÀrsmaterial men med fokus på graffiti. Material att klottra med kan du hitta överallt och det finns både laglig och olaglig graffiti men det kan omöjligen bli vår uppgift att berÀtta vad man får och inte får göra för barn. Jag kan tipsa dig om SnösÀtra som Àr ett område dÀr man får måla som du kan ta dina barn till. Barn som vuxna får utlopp för sin kreativa sida dÀr så testa. Jag önskar er lycka till!

HL Store Àr lÀtt en av dom bÀsta

HL Store Àr lÀtt en av dom bÀsta graffiti hemsidorna, Àven om man rÀknar in dom största hemsidorna som BombingScience, GraffCity och ArtPrimo som Àr dom största internationella hemsidorna.
HL har snabb leverans, stort sortiment och snabb svarande kundtjÀnst på mejlen.

2022幎2月23日

VÀldigt stabila

Trogen kund sen många år tillbaka, vet inte vad jag ska sÀga mer Àn att jag i 99% fallen alltid varit vÀldigt nöjd med allt från leveranstider till support och utbud av produkter.

HL Àr riktigt stabila och har god erfarenhet, så kan varmt rekommendera dessa.

2021幎9月24日
5぀星のうち4の評䟡

Awesome price for the product I

Awesome price for the product I purchased. Shipping was pretty fast too, but there were some confusions regarding the shipping date ( i got it 2 days after the promised shipping date).
But it is understandable at this point in time, since the world is fighting the corona crisis so yeah.

Top!

2020幎4月20日