Hobbii.pl レビュヌ

1,625
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zawsze zakupy włóczkowe robię u Was - Hobbii ma szeroki asortyment i dobrze opisane produkty. Ceny są moÅŒe wyÅŒsze niÅŒ u części konkurencji, ale przez częste zniÅŒki i promocje moÅŒna załapać się na fajn... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Przesyłka wysłana firmą DHL miała ogromny problem z dotarciem. Pani ze sklepu okazała współczucie i chęć pomocy w kontaktach z firmą kurierską. Niemniej doradzam zmianę firmy o ile się da. Wełna je... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam róŌne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. 手芞甚品店
  3. ホビヌショップ
  4. 線み物店

Hobbii.pl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezaleÅŒnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❀

Nie moÅŒemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

連絡先

(1,625)

過去12か月のレビュヌ数: 190ä»¶

レビュヌを曞く

Szybka dostawa 🚚

Szybka dostawa 🚚. Bardzo ładna jakość wykonania beczułki na włóczki i akcesoria 👍

2025幎12月17日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Agnieszka, bardzo cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy oraz jakości produktów! 🌟 Twoje pozytywne doświadczenia są dla nas najwaÅŒniejsze. Dziękujemy Ci za 5-gwiazdkową recenzję i mamy nadzieję, ÅŒe znów do nas wrócisz! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem, wszystko w jednej przesyłce.Jestem bardzo zadowolona.

2025幎12月15日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Wiesławo, bardzo nas cieszy, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych produktów 😊 Twoja satysfakcja to nasz priorytet! Dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

błyskawiczna realizacja!

błyskawiczna realizacja, produkty świetnej jakości

2025幎12月16日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Agata, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 🌟Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkiej realizacji zamówienia 💚🎁. Dziękujemy za to, ÅŒe jesteś z nami. Pozdrawia, Maria z Hobbii💕.

5぀星のうち5の評䟡

Dobra jakość włóczki i koszyka na

Dobra jakość włóczki i koszyka na robótki. Szybki czas realizacji. ZdÄ…ÅŒyłam z prezentami. Super

2025幎12月15日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Ewa, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 🌟 Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i szybką realizacją zamówienia. Czekamy na Ciebie z kolejnymi projektami. Pozdrawia, Maria z Hobbii. 😊

5぀星のうち3の評䟡

Przesyłka wysłana firmą DHL miała

Wełna jest fajna, miła w dotyku. Trudno się z nią pracuje, bo włoski się zaciągają. Niestety cena jest wysoka, mimo promocji.
W znanym sklepie, moÅŒna kupić duÅŒo taniej, bez promocji, z darmową dostawą i z dostawą w ciągu dwóch dni. RównieÅŒ z certyfikatem i identycznym składem. Przykre ale niestety tak jest.

2025幎12月16日

Dzień dobry,

Przykro nam, ÅŒe przesyłka sprawiła trudności.
Bardzo dziękujemy za opinię o wełnie i uwagi dotyczące ceny oraz dostępności. To bardzo waÅŒne dla nas uwagi i będziemy przyjrzymy się bliÅŒej kwestii dostaw i jak moÅŒemy poprawić naszą ofertę, aby była bardziej konkurencyjna. 💕

Dziękujemy za poświęcony czas. ✹
Włóczkowe pozdrowienia, Maria z Hobbii 🌈

5぀星のうち4の評䟡

Fajne włóczki

Ładne kolory i dobry materiał

2025幎12月14日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Natalia Swiderska, dziękujemy za 4-gwiazdkową recenzję i miłe słowa na temat naszych włóczek ☺ Cieszymy się, ÅŒe podobają Ci się kolory i materiały. Pozdrawiamy serdecznie, Maria z Hobbii 🧶.

5぀星のうち4の評䟡

Brak przesyłki

Obsługa klienta bardzo szybko, kompetentnie i milo odpowiada. Czekam na przesyłkę

2025幎12月12日

Dzień dobry,

Przykro nam, ÅŒe przesyłka nie dotarła na czas.

Dziękujemy za skontaktowanie się z naszą obsługą klienta, która juÅŒ pracuje nad rozwiązaniem. 💕

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria z Hobbii 🌈

Dobra jakość

Dobra jakość, szybka wysyłka, polecam

2025幎12月10日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Kinga Hryniewicka, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i zaufanie do naszej firmy. ☺ Bardzo się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i szybkości wysyłki! 🎉 Do zobaczenia wkrótce w Hobbii. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Dziękuję za przesłanie drugiej

Dziękuję za przesłanie drugiej przesyłki, kiedy pierwsza utknęła w DHL 🙌 szybki kontakt i gift na święta w postaci zaginionej paczki, którą, mimo wysyłki nowego zamówienia, mogłam zachować ❀😊

2025幎12月7日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Aleksandra Kreczmer 💕 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, ÅŒe udało nam się szybko rozwiązać problem z przesyłką. Doceniamy, ÅŒe jesteś naszym klientem 🎁 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5぀星のうち1の評䟡

Paczka nie dotarła

Paczka nie dotarła, zamówione 7 grudnia a 30 grudnia nadal nie ma

2025幎12月9日

Dzień dobry,

Przykro nam, ÅŒe przesyłka nie dotarła. Według informacji DHL została ona do nas odesłana. Bardzo prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta na adres kontakt@hobbii.pl aby mogli oni się tym zająć i znaleźć najlepsze rozwiązanie 🙏

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria z Hobbii 🌈

Wszystko bez zastrzeÅŒeń

2025幎12月2日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Krzysztof, Dziękujemy za pozytywną recenzję i pięć gwiazdek! 🌟 Cieszymy się, ÅŒe wszystko poszło bez zastrzeÅŒeń. 😊 Pozdrawiam serdecznie, Maria z zespołu Hobbii.

Polecam, szybka wysyłka

2025幎12月5日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Krystyna, bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek i Twoją pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej szybkiej wysyłki. Mamy nadzieję, ÅŒe do nas wrócisz! Pozdrowienia, Maria z Hobbii 🧶

Włóczka przyjemna w dotyku

Włóczka przyjemna w dotyku, bardzo dobra jakość. Efekt finalny rewelacyjny.

2025幎12月7日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Urszula, 👋 dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz! Cieszymy się, ÅŒe nasza włóczka spodobała Ci się pod względem jakości i efektu końcowego. 😊 Miłego dziergania! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

świetne włóczki i duÅŒo wzorów

Mają świetne włóczki i duÅŒo wzorów, bardzo przystępnie wytłumaczonych więc kaÅŒdy moÅŒe nauczyć się z nich korzystać. Polecam gorąco!

2025幎12月8日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Lidia, dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, ÅŒe lubisz nasze włóczki i wzory. Zawsze staramy się ułatwiać naszym klientom korzystanie z naszych produktów! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5぀星のうち2の評䟡

Raczej nie kupię drugi raz w tym sklepie

Kupiłam trzy róŌne włóczki, ale tylko jedna z nich kolorem była zbliÅŒona do tego, co zamówiłam, pozostałe dwie miały inny odcień niÅŒ na zdjęciach (tak, wiem, kolory mogą się róŌnić w zaleÅŒności od ustawień monitora, ale nie aÅŒ tak)

Dzień dobry,

Przykro nam, ÅŒe kolory włóczek nie spełniły Pani oczekiwań i dziękujemy za podzielenie się opinią.

JeÅŒeli kolory znacznie odbiegają od przedstawionych na stronie, jest to podstawa do reklamacji takÅŒe proszę się skontaktować z naszym działem obsługi klienta na kontakt@hobbii.pl ze zdjęciami otrzymanej włóczki aby mogli oni zbadać sprawę.

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz Hobbii 🌈

Oczywiście najwaÅŒniejsze jest to,ÅŒe

Oczywiście najwaÅŒniejsze jest to,ÅŒe mogę na bieŌąco śledzić szeroki wybór wlóczek, akcesoriów i wzorów!! Miło jest teÅŒ doczekać się częstych promocji! A potem juz jest tylko szybka dostawa bez zbędnych komplikacji!! Dziękuję!!

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Małgorzata! 😊 Cieszymy się, ÅŒe doceniasz naszą ofertę i szybkość dostawy 📊. Jesteśmy tu dla Ciebie, aby dostarczać Ci najlepsze włóczki i akcesoria. Dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Z serdecznymi pozdrowieniami, Maria z Hobbii.

Dobre produkty

Dobre produkty, sprawna obsługa i szybka dostawa

2025幎12月5日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Halina, dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową recenzję i pozytywne słowa! 😊 Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Super

Sprawnie, towar pierwsza klasa

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Włodzimierz Nowakowski! 🌞 Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolony z naszych produktów. Zapraszamy na kolejne zakupy! Pozdrawia, Maria z Hobbii 🧶

5぀星のうち5の評䟡

Super towar i dosc szybka przesyłka

Super towar i dosc szybka przesyłka dziekuje

2025幎12月4日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Urszula, Dziękujemy za wspaniałą recenzję i pięć gwiazdek! 😊 Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszego towaru i szybkiej przesyłki. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。