Hobbii.pl レビュヌ

1,625
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zawsze zakupy włóczkowe robię u Was - Hobbii ma szeroki asortyment i dobrze opisane produkty. Ceny są moÅŒe wyÅŒsze niÅŒ u części konkurencji, ale przez częste zniÅŒki i promocje moÅŒna załapać się na fajn... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Przesyłka wysłana firmą DHL miała ogromny problem z dotarciem. Pani ze sklepu okazała współczucie i chęć pomocy w kontaktach z firmą kurierską. Niemniej doradzam zmianę firmy o ile się da. Wełna je... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam róŌne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. 手芞甚品店
  3. ホビヌショップ
  4. 線み物店

Hobbii.pl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezaleÅŒnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❀

Nie moÅŒemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

連絡先

(1,625)

過去12か月のレビュヌ数: 190ä»¶

レビュヌを曞く

Włóczki świetnej jakości

Włóczki świetnej jakości, fajne promki i szybka wysyłka z dostawą, super

2025幎10月21日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Nina Rozciecha 🌞, cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek oraz szybkości wysyłki. 😊 Twoja opinia jest dla nas bardzo waÅŒna! Szczęśliwego dziergania! Pozdrawia Maria z Hobbii 🧶

Szybka realizacja, włóczki piękne

Szybka realizacja zamówienia, strona działa sprawnie i łatwo znaleźć potrzebną włóczkę. Super rabaty przy większej ilości.
Włóczki są piękne i przyjemnie się je dzierga.

2025幎10月22日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Agnieszka! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Jesteśmy bardzo zadowoleni, ÅŒe cieszysz się z naszych pięknych włóczek i wygodnej strony. Zawsze staramy się zapewnić najlepszą jakość i szybką realizację. Do zobaczenia na kolejne zakupy! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 😊

5぀星のうち5の評䟡

Jakość artykułów jest bardzo dobra

Jakość artykułów jest bardzo dobra. Rzeczywite kolory nie róŌnią się od tych na zdjęciach. Zamawiałabym więcej, ale nadmiar obowiązków powoduje, ÅŒe brakuje czasu na robótki ręczne. Ale moÅŒe to zmieni się w okresie świątecznym.

2025幎10月18日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Beata S. Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z jakości naszych produktów. 🎉 Zawsze staramy się zapewnić jak najbardziej dokładne zdjęcia! 📞 Mamy nadzieję, ÅŒe znajdziesz więcej czasu na swoje piękne projekty podczas świąt. 🎄 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5 za super podejście do klienta

5 za super podejście do klienta. W moim przypadku była to sprawa zaginionej paczki. Nie czekając na wyjaśnienie sprawy, ponownie wysłaliście zamówiony produkt.

2025幎10月13日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Iwona, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 😊 Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy rozwiązać problem z zagubioną przesyłką. Zawsze staramy się o jak najlepsze doświadczenie dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Jakoś włóczek

Jakoś włóczek jest super. W miarę moÅŒliwości szybka wysyłka.

2025幎10月10日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Wiktoria 🌷 Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne słowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni, ÅŒe jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek i szybkości wysyłki. 🧶💖 Miłego dnia! Pozdrawia, Maria z Hobbii.

Super włóczki

Super włóczki, bardzo duÅŒy wybór. Dodatkowo jeśli korzysta się z darmowych wzorów hobbi, moÅŒna od ręki dobrać odpowiednie włóczki.
Polecam!

2025幎10月11日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Agnieszka! 💖 Dziękujemy za twoją pozytywną ocenę i polecenie naszych produktów. Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej oferty. Zawsze staramy się dawać naszym klientom jak najwięcej moÅŒliwości wyboru. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶🙂

Wszystko poszło swietnie

Cała transakcja poszła świetnie, szybka dostawa. Trzeba tylko mieć na uwadze ÅŒe kolory na stronie mogą się ciut róŌnić od oryginalnych kolorów - ale to wszystko zaleÅŒy od monitora/ekranu na którym się ogląda.

2025幎10月10日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Katarzyna! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię. Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy. Zgadzamy się, kolory mogą się nieznacznie róŌnić w zaleÅŒności od ustawień ekranu. W razie pytań, chętnie słuŌę pomocą. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🌌

Szybka obsługa

Szybka obsługa, fajny produkt, nie pierwsze zamówienie :)

2025幎10月8日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Ania🌷 Dziękuję za Twoją pozytywną opinię i ocenę 5 gwiazdek! ✹ Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej obsługi oraz produktów. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

5぀星のうち1の評䟡

PRZESYŁKA DO MNIE DOTARŁA

2025幎10月6日

Dzień dobry,

Bardzo przykro mi słyszeć, ÅŒe przesyłka do Pani nie dotarła 😔

Bardzo proszę skontaktować się z naszym działem obsługi klienta na kontakt@hobbii.pl aby mogli oni sprawdzić co się stało z zamówieniem i odpowiednio rozwiązać sprawę 🙏

Włóczkowe pozdrowienia,
Maria z Hobbii 🌈

Polecam gorąco

Polecam gorąco. Pięknie zapakowane i suer jakość włóczek.

2025幎10月6日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry ElÅŒbieta, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne opinie! 🎉 Cieszymy się, ÅŒe podoba Ci się nasze opakowanie i jakość włóczek. 😊 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Słabej jakości opakowanie.

Słabej jakości opakowanie, paczka dotarła uszkodzona, przecięta folia, zawartość była widoczna. Na szczęście nie przecięto zawartości.

2025幎9月30日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Lucyna Cichocka 🌞 Przykro nam, ÅŒe opakowanie nie spełniło Twoich oczekiwań. Cieszymy się, ÅŒe zawartość była w porządku 🙂 Zawsze staramy się poprawiać jakość naszych usług, więc dziękujemy za Twoją opinię! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5぀星のうち1の評䟡

Brak ludzkiej ręki w procesie

Dziwna polityka firmy, gdzie nie moÅŒna edytować adresu po wysyłce. Adres na zamówieniu w dziwny sposob nie miał ulicy, przez co paczka nie dotarła na czas, dhl kazali odezwać się do nadawcy, po napianiu maila odpowiedz przez chatbota. Szkoda ryzykować

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

Hobbii.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tą opinię.

Jest nam niezmiernie przykro z powodu komplikacji związanych z dostawą. Rozumiemy, ÅŒe utrudniło to terminowe dostarczenie przesyłki i przepraszamy za niedogodności. 💗

Pragniemy wyjaśnić, ÅŒe dane adresowe są automatycznie i bezzwłocznie przesyłane do firmy kurierskiej (np. DHL) w momencie potwierdzenia zamówienia. Jest to procedura mająca na celu maksymalne przyspieszenie logistyki. W związku z tym, nasz system uniemoÅŒliwia ręczną modyfikację adresu na tym etapie.

W przypadku błędów w adresie, zawsze staramy się wspierać klienta w bezpośrednim kontakcie z kurierem w celu przekierowania paczki, jeśli tylko system przewoźnika na to pozwala. Przepraszamy, jeśli nasza komunikacja w tej sprawie była niezadowalająca.

Analizujemy wewnętrznie, dlaczego błąd w adresie nie został wychwycony wcześniej oraz dlaczego system pomocy technicznej skierował Pana/Panią na automatyczną odpowiedź, co nie powinno mieć miejsca w przypadku pilnych spraw kurierskich.

Mamy nadzieję, ÅŒe kolejna transakcja przebiegnie bez zarzutu.

Z włóczkowymi pozdrowieniami,
Maria z Hobbii 🌈

Bardzo ładna włóczka

Bardzo ładna włóczka, kolor ładniejszy niÅŒ na zdjęciu, jestem zadowolona z zakupu.

2025幎9月29日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Krystyna🌻 Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej włóczki! 😊 Twoje pozytywne słowa są dla nas waÅŒne i motywują nas do dalszej pracy. 🔝 Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Pozdrawia, Maria z Hobbii.

Polecam Hobbii

Paczka dobrze spakowana, szybka przesyłka, włóczki przepiękne. Ogromny wybór, mnóstwo ciekawych promocji a kolory chciałoby się wszystkie. Polecam

2025幎9月30日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Ula! 🌌 Bardzo cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Dziękujemy za pięć gwiazdek i rekomendację! 🥇 Z przyjemnością będziemy dalej dostarczać Ci przepiękne włóczki. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawia, Maria z Hobbii. 🎈

5぀星のうち4の評䟡

No co

Co mogę ocenić po jednym zakupie
Jeszcze nie otrzymałem zakupionego towaru i nie wiem co się z nim dzieje. Żadnej informacji.
Pozdrawiam
Jerzy

2025幎9月19日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Jerzy Dumański, Dziękujemy za pozytywną ocenę! 😊 Cieszymy się, ÅŒe decydowałeś się na pierwszy zakup w naszym sklepie. Mamy nadzieję, ÅŒe zakupione produkty spełniają Twoje oczekiwania. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Piękna włóczka

Piękna włóczka, szybka wysyłka. Jakość i obsługa idą tu w parze!

2025幎9月15日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Katarzyna, 🌞 Bardzo nam się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej włóczki i usług. 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Do zobaczenia przy następnym zakupie. Maria z Hobbii.

sprawna wysyłka

sprawna wysyłka, dobra komunikacja z klientem

2025幎9月21日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Agata, wielkie dzięki za pięć gwiazdek i Twoją pozytywną opinię 🌟 Zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem, cieszymy się, ÅŒe spełniliśmy Twoje oczekiwania. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 💖🧶

Przyjemne zakupy

Przyjemne zakupy, szybka wysyłka i dostawa, rzetelna informacja o realizacji zamówienia i wysyłce. Włóczka świetnej jakości. Polecam serdecznie.

2025幎9月21日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Edyta, 🙋‍♀Dziękujemy za pięć gwiazdek i za gorące rekomendacje! 😁 Cieszymy się, ÅŒe spełniliśmy Twoje oczekiwania i ÅŒe jesteś zadowolona z szybkości dostawy oraz jakości naszej włóczki. 🎉 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

Dobra cena i świetna jakość

Ceny są naprawdę dobre, trafiłam na promocję i kupiłam bawełniane nici o świetnej jakości.
Jestem z tego zakupu bardzo zadowolona!

2025幎9月16日

Hobbii.pl からの回答

Dzień dobry Zofia M. 🌷 Wspaniale słyszeć, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych produktów i cen! 💕 Bardzo nam miło, ÅŒe dokonałaś zakupu u nas. Czekamy na Ciebie z kolejnymi ofertami 🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。