FÞrst og fremmest var kvittering for bestilling hurtigt pÃ¥ plads, og nÃ¥r man tÊnker pÃ¥ stÞrrelsen pÃ¥ varen og transporten, gik det usÊdvanlig hurtigt. Den sidste meget positive ting jeg vil nÊvne var,... ãã£ãšèŠã
De tre stjerner kunne have vÊret meget mere , hvis man tager det til efterretning som jeg kommer med her. Det at man ikke fÃ¥ en faktura, nÃ¥r man har bestilt et produkt samt betale for det, er en chan... ãã£ãšèŠã
Stadig ikke hÞrt noget fra dem Ang. Levering. Penge blev trukket med det sammen, skrevet til dem 3 gange men intet svar. UseriÞst firma
Kommunikationen var i top, produktet ankom som lovet til tiden - og produktets kvalitet var en stor overraskelse. Tak for LYKKE tak for Hobbybox - Philip 77Ã¥r
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shop udstyr af hÞj kvalitet til fitness, sport og fritid fra kendte nordiske mÊrker til lave priser | GRATIS og hurtig forsendelse | Bedste priser | Shop nu på: hobbybox.dk
ElimÀenkatu 15, 00510, Helsinki, ãã£ã³ã©ã³ã
- info@hobbybox.dk
- hobbybox.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 31ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
En langsommelig affÊre :)
Da vi endnu ikke har modtaget varen som vi bestilte den 29. marts, er det svÊrt at lave en bedÞmmelse -
Kun at vi stadig venter
De tre stjerner kunne have vÊret 5âŠ
Det at man ikke få en faktura, når man har bestilt et produkt samt betale for det, er en chance at tage som kÞber. I sÊre når der er meget svindel på nettet. Udover det har det vÊret en stor fornÞjelse at modtage det produkt som jeg har kÞbt. Det har skabt stor glÊde er maga meget tilfreds med produktet. Super godt. Og tak for det.
Stadig ikke hÞrt noget fra dem
Stadig ikke hÞrt noget fra dem
min vare er stadig ikke leveret !
PrÊcis levering
PrÊcis levering og Poolbord, let at samle efter vejledningen, håber det bliver en god oplevelse at spille ved den
De har nu hÊvet belÞbet pÃ¥ 5290- krâŠ
De har nu hÊvet belÞbet på 5290- kr uden at varen er afsendt.
Det er jo fup og svindel , jeg vil gerne advare mod at handle med Hobbybox.
Bo Iversen
DÃ¥strup glas

Kommunikationen var i top
FÞrst og fremmest var kvittering forâŠ
FÞrst og fremmest var kvittering for bestilling hurtigt på plads, og når man tÊnker på stÞrrelsen på varen og transporten, gik det usÊdvanlig hurtigt. Den sidste meget positive ting jeg vil nÊvne var, at jeg meget kort tid efter jeg efterspurgte en ekstra samlevejledning til redskabsskuret jeg havde kÞbt, fik det tilsendt. En meget sjÊlden og positiv oplevelse.
Stolen var godt pakket ind og den erâŠ
Stolen var godt pakket ind og den er bare dejlig at sidde i ðð
alt..man fÃ¥r et tracking nr..som ikkeâŠ
alt..man får et tracking nr..som ikke eksistere ..

Bestilte et våbenskab for 2 uger siden
Bestilte et vÃ¥benskab for 2 uger siden, pengene blev trukket, men har ikke medtaget noget vÃ¥benskab endnu ð ð

Hobbybox.dk ããã®åç
Der mangler en dansk brugsanvisning
Der mangler en dansk brugsanvisning, hvilket gÞr salget ulovligt!

Hobbybox.dk ããã®åç
Regnede ikke med at skulle samle den
Regnede ikke med at skulle samle den .
Fik ikke info om modtagelsen dato eller ankomst tid

Hobbybox.dk ããã®åç
Super kvalitet pÃ¥ de produkter jegâŠ
Super kvalitet på de produkter jeg kÞbte. Og hurtig levering. Og hjemmesiden er super fin og kÊmpe udvalg
Lykke Fjordal minidrivhus en stor skuffelse
Jeg er meget skuffet over mit Lykke Fjordal vÊgdrivhus. Kvalitet og pris passer slet ikke sammen, selv nÃ¥r drivhuset er kÞbt med en betydelig 'flytte-udsalgs-rabat'! Et vÊgdrivhus fra Halls eller Vitavia havde givetvis vÊret en betydeligt bedre investering; men jeg faldt for de tre dÞre snarere end een skydedÞr. Ãv!
Jeg har flere klagepunkter. FÞrst og fremmest er alu-profilerne alt for spinkle og sårbare: De er lavet af et meget (MEGET) tyndt materiale, så allerede ved åbningen af pakken viste de sig at have havde utallige små buler og deformiteter i Þvrigt. Jeg tÞr knapt tÊnke på, hvordan huset kommer til at se ud efter nogle ugers/måneders brug.
Samlingen var ikke uproblematisk. 3 af de 8 'plastsamle-klodser' (mrk 33A, 34A of 34B) måtte have en tur med grovfilen, fÞr de kunne passe i profilet..
Dertil kommer, at der mangler en vigtig detalje i samlevejledningen til dÞrene. Ruderne har en lille udskÊring i to hjÞrner, og det er vigtigt, at de vender hhv op og ned i dÞren; men dette fremgår desvÊrre ikke af vejledningen/billederne. Hvis ikke man er opmÊrksom på dette, må man anvende unÞdvendig vold, og på dette punkt i samleprocessen bliver man ikke lÊngere overrasket over det, og så risikerer man at ÞdelÊgge ruden. Pas på!

Hobbybox.dk ããã®åç
Hurtig levering,og lige det bord
Hurtig levering,og lige det bord, vi har ledt efter.
De bedste hilsner
Elly BlÊsbjerg
Kvaliteten på produktet
Produktet desvÊrre var det en gave som jeg fik hjem i februar men fÞrst skulle give vÊk her i marts.
Men skuffet over kvaliteten af bord fodbold spillet.

Hobbybox.dk ããã®åç
Tooo long delivery time âŠ
It takes a month to have my raised beds delivered⊠I did not see that until after the payment..

Hobbybox.dk ããã®åç
Hurtig retur penge da jeg fortrÞd kÞbet.
Alt gik hurtigt og man kunne kommunikere med firmaet