Bestillingen var helt fin, men opplevelsen med Klarna som betaler var slettes ikke bra. Ble godkjent med kreditt, men prosessen med Ã¥ betale med bilder etc var alt for komplisert. Valgte derfor Ã¥ beta... ãã£ãšèŠã
Hei. Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt, var et skap med kodelÃ¥s og godkjent for oppbevaring av vÃ¥pen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte en symaskin og fikk en bitte liten en som ser ut som til barn ð° Var ikke det jeg trodde jeg bestilte da det sto âstandardâ symaskin i annonsen. Tok kontakt og fikk heldigvis bÃ¥de ret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produktet jeg kjÞpte var ikke godkjent, mener det skulle stÃ¥tt at det ikke var det. Mener alt som selges i Norge skal vÊre godkjent, dette var et vÃ¥pen skap som nÃ¥ bare blir stÃ¥ende ubrukt. Skulle sel... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handle utstyr av hÞy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no
ElimÀenkatu 15, 00510 , Helsinki, ãã£ã³ã©ã³ã
- info@hobbybox.no
- hobbybox.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 15ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Pakken kom raskere enn forventet ( 2âŠ
Pakken kom raskere enn forventet ( 2 dager etter bestilling)
Den var også uskadd så tydeligvis var den behandlet forsvarlig.
Jeg er meget fornÞyd.
Poor quality and missing items
Etter 11 dager har de fremdeles ikkeâŠ
Etter 11 dager har de fremdeles ikke sendt produktet. Ingen tilbakemelding på henvendelser.
Kort sagt , totalbildet veldig dårlig!
Hold deg unna de.
Fann ikkje vipps!!!sjÞlv om det stÃ¥r atâŠ
Fann ikkje vipps!!!sjÞlv om det står at der er eit betalingsvalg!!

Hobbybox.no ããã®åç
Varen er ennå ikke mottatt
Varen er ennå ikke mottatt, så opplevelsen til nå har vÊrt dårlig

Hobbybox.no ããã®åç
Funderar varje dag om jag blivit lurad
Funderar varje dag om jag blivit lurad, saknar allt vad konversation o medelanden av leverans o det har tagit lång tid nu

Lett Ã¥ finne fram og enkelt Ã¥ bestilleâŠ
Lett å finne fram og enkelt å bestille med klarna . Billig også
Feil skap
Hei.
Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt,
var et skap med kodelås og godkjent for oppbevaring av våpen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisende markedsfÞring.

Hobbybox.no ããã®åç
Syns ikke dere skal spÞrre om man erâŠ
Syns ikke dere skal spÞrre om man er fornÞyd når produktet ikke blir sendt fÞr i mai. Lang leveringstid, så man vet ikke enda om man er fornÞyd. Men leveringstiden er ikke bra.

Bestillingen var helt fin
Bestillingen var helt fin, men opplevelsen med Klarna som betaler var slettes ikke bra. Ble godkjent med kreditt, men prosessen med å betale med bilder etc var alt for komplisert. Valgte derfor å betale direkte fra mitt eget kredittkort. Forstår at dette skal vÊre strengt, men det får vÊre grenser. Sier opp min kredittavtale med Klarna umiddelbart. Gjorde det slik fordi jeg ikke liker å betale fÞr jeg har sett varen.
Hobbybox opplever jeg som useriÞse

Har ikke kommet enda etter 5 ukerð¡

Hobbybox.no ããã®åç
Ryddig nettside med god innfo
Det var rask behandling av bestillingenâŠ
Det var rask behandling av bestillingen .
Enkelt å bestille!
Pakken ble levert til hentestedet
Pakken ble levert til hentestedet. Men sporinginformasjonen var mangelfull. Det stod bare at pakken var ventet innlevert helt til den kunne hentes en uke senere.
Pakken er ikke åpnet, da modellbåten som trallen skal benyttes til er ikke ferdig.
websiden er organizert bra
websiden er organizert bra, det er lett å handle.
Enkelt og oversiktlig