Hobbytractor レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super! In deze coronatijd bleek Hobbytractor de enige die de juiste maat werktuigpennen kon leveren aan de particulier. Ik had inmiddels de hoop hier in Frankrijk opgegeven en was op zoek gegaan naar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik geef 5 sterren omdat de verkoper bijzonder snel reageert en de verzending netjes en snel verlopen is. Email werd binnen enkele uren beantwoord, zoeken bestellen via de webshop was logisch en een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zoek niet verder dit is het adres voor mini en compact tractorbanden. Reageert snel adviseert goed en heeft maten die andere niet hebben. Zelfs toen de banden niet bleken te passen zijn er zonder voor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar mijn tweede minitractor gekocht bij Henny,er waren wat kleine haperingen aan, maar met telefonisch overleg met Henny alles 100% opgelost .Ik ben er heel bij mee de Kubota aste a 175 doet z... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

In 2008 zijn we voor de hobby en zeer kleinschalig begonnen met het importeren en verkopen van tweedehands minitractoren. Vanwege de enorme groei zijn we in 2015 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Inmiddels zijn we de grootste importeur van minitractoren en werktuigen in de Benelux. Naast de nieuwe en tweedehandse minitractoren en werktuigen verkopen we ook veelgebruikte (nieuwe én tweedehandse) onderdelen welke we direct vanuit ons 2400m² grote magazijn aan onze klanten leveren.

連絡先

Direct response bij mailverkeer
Top dus!

2024年8月20日

Hobbytractor からの回答

Hoi Marcel bedankt voor de positieve reactie

5つ星のうち4の評価

Buitenbanden 5.00-12 besteld

Buitenbanden besteld, die volgens de site op voorraad waren. Een dag later een bericht dat ze niet op voorraad waren, met de optie om 2 maand te wachten of het geld retour. Voor het laatste gekozen en een dag later stond het geld weer terug op de rekening.

Kortom, vlotte communicatie, eerlijk bedrijf, helaas kloppen de voorraad indicatie op de site niet met de werkelijkheid. Puntje van aandacht. Daarom 4 sterren.

2024年6月24日

Perfect

Perfect, snelle levering en product goed verpakt.

2024年6月26日

Hobbytractor からの回答

altijd fijn om tevreden klanten te hebben en te houden

5つ星のうち5の評価

Het was geweldig om het product in de…

Het was geweldig om het product in de loods te mogen bekijken! Toen ik niet thuis was bij aflevering, belden ze voor een nieuwe afspraak. Goed afgeleverd. Nu monteren achter de tractor.

2024年4月10日

Hoi Ronald.
Fijn dat de tweede levering wel goed gegaan is.
Veel succes met uw Backhoe.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。