Hobro City Camping Gattenborg.レビュー

企業情報

1. オートキャンプ場
  2. キャンプ用品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Velkommen til Hobro City Camping Gattenborg. Mariagerfjordcitycamping.dk Velkommen til Hobro City Camping Gattenborg ved Mariager fjord - Danmarks smukkeste fjord. bynær campingplads. Nordjylland - østkysten nær E 45 - 3 km fra motorvejen der er...

期待以下

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Hvis du vil have din ferie ødelagt så…

Hvis du vil have din ferie ødelagt så ta her hen. Damen i biksen gider ikke kigge på dig eller snakke med dig og så siger jeg detsom det er at jeg ikke føler mig velkommen. Hvilket gør at hun så jeg skal skride. På vej ud kommer hendes mand så og jeg spørger om han os styrer stedet hvor han så bare siger skrid. Min kone har sagt du ikke skal være her. Hvor jeg så prøver og forklarer ham hvad der sket fordi han intet har set da Intet er sket. Han prøver slet ikke. Og forstå. jeg har aldrig i mit liv følt mig så uvelkomne nogen steder før. Ikke engang i fængsel

2026年7月5日

Grillaften på Hobro City camping

Lørdag den 12 juli arrangerede Hobro City Camping en grillaften med livemusik😀 det var simpelthen en festlig og hyggelig aften, rigtig god mad og et par unge gutter der kom med nogle skønne jokes og musik man kunne skråle med på😂. Så mange tak for en dejlig aften til Hobro City camping

2025年7月12日

Gattenborg Camping

Jeg ligger fast på Gattenborg Camping og sjovt nok er der regler her på pladsen fuldstændig som på andre pladser og når voksne mennesker ikke kan finde ud af at overholde dem så kan jeg godt forstå at de får det afvide af ejerne.
Og de negative anmeldelser der ligger tja dem kan man så tænke lidt over. Husk der er altid 2 sider af en sag.
Vi har ALDRIG haft problemer tværtimod.

2025年6月20日

Den dejligste campingplads

Jeg har nu været fastligger på pladsen i 1 år. Den dejligste plads med gode køkken-,bad- og toiletforhold, altid pænt og rent. Hyggelig fredagshygge og gode arrangementer i løbet af sæsonen. 10 minutters gang til byen.
Ejerne værner om deres plads og det er der nogen, der ikke forstår/respekterer, der er jo altid nogen, der mener at regler er til for at brydes, den holder så ikke her og med god grund. De har min fulde opbakning, for det betyder, at der altid er roligt, trygt og ordentligt her..Jeg glæder mig altid til at komme herop og tager mange sæsoner endnu.

2025年6月21日

Hyggelig og rolig plads

Hyggelig og rolig plads. Pænt og rent. Dejligt værstpar, som vil pladsen det bedste.
Dejlig opvarmet pool, vildmarksbad og sauna. Gasgrill er og pizzaovn er tilgængelig.
Ja kan kun give de varmeste anbefalinger, hvis man ønsker en plads uden store fester, men ro for sjælen.

2022年8月14日

100% TILFREDS!!!

100% TILFREDS!!!

Super hyggelig plads.
Venligt og imødekommende værtspar.
Dejligt pool område med vildmarkbad.
Gode faciliteter
Rent og pænt
God beliggenhed tæt på hyggelig by med gode indkøbs muligheder (Hobro).

2022年7月27日

LOKALE INGEN ADGANG

Det er desværre kun muligt at give 1 stjerne.

Jeg vil IKKE anbefale pladsen til nogen overhovedet.
Med den Indstilling de har til campinglivet, burde de overhovedet ik eje en plads.

De vil KUN have turister til hobro.
Det er sku for dårligt, at de afviser en fordi man bor tæt på.

Camping er camping lige meget afstanden.

Kan se andre har lavet samme dårlige anmeldelse, fordi de os bor for tæt på.

Jeg vil ALDRIG sætte mine ben der, men vil helt sikkert undersøge om de har ret til at afvise kunder på den måde

2019年9月2日

Lokale ingen adgang

Det er desværre kun muligt at give 1 stjerne, da vi simpelthen ikke fik lov at købe sæsonplads på pladsen. Grunden var, at vi bor for tæt på......
Vi bor da også kun 20 minutter fra pladsen, men vil jo da give samme beløb for en sæsonplads som dem der kommer langvejs fra. Men må desværre konstatere at de lokale ikke er velkommen.

2019年4月1日

レビューの対象になっている企業の方へ