Klar anbefaling
Super kompetente medarbejdere som udfÞrte opgaven til punkt og prikke. MÞdte op til tiden og overholdte alle påbudte sikkerhedskrav. Klar anbefaling til Thomas og hans ansatte!
I forbindelse med nedrivning og oprydning efter en brand, stod hockerup for arbejdet.
Vi har vÊret meget tilfredse med hele forlÞbet, pÊnt arbejde og nydeligt ryddet op.
Der har vÊret fuld kontrol over miljÞ håndteringen herunder asbest.
Meget sÞde og kompetente folk.
Kan varmt anbefales.
Hockerup gjorde et fantastisk godt arbejde med nedrivning af vores sommerhus. Arbejdet gjort til tiden, nÊnsomt over for det, der ikke skulle rives ned og med perfekt oprydning så det er lige til at gå til.
Ud fra det, vi kunne se, så blev der lavet en meget grundig sortering af nedrivningsaffaldet så der blev taget stÞrst muligt hensyn til miljÞet.
Glimrende arbejde, god dialog i processen. Vi kan klart anbefale at hyre Hockerup i fald der skal rives ned.
Vi mÞdte kun kompetente og meget flinke arbejdere i forbindelse med nedrivningen af vores hus. Når der opstod udfordringer (ikke Hockerups skyld) så var de villige til at gÞre en ekstra indsats for at få nedrivning gjort til tiden. Jeg kan kun anbefale firmaet
Vi skulle have nedrevet et hus der har vÊret i familiens eje i 66 år, hvor mange minder lå gemt, men heldigvis ingen glemt. FÞlelsesmÊssigt var det en svÊr sag. Men heldigvis indgik vi en aftale med, viste det sig, en fantastisk virksomhed, der både skabte tryghed og klare rammer i vores samarbejde fra start til slutaflevering. Vi havde enkelte spÞrgsmål under samarbejdet omkring nedrivningen, som blev besvaret inden for 24 timer. At vi desuden var så heldige at få en stjernenedriver til at stå for processen, gjorde oplevelse lettere at komme igennem. Brian er både en loyal og varm reprÊsentant for den virksomhed han er ansat i. Han er faglig stolt og meget dygtig, ingen slinger i affaldssortering og intet tilbage ved afleveringen. Grunden var som stÞvsuget og jorden var så fint kÞrt ud. At Brian desuden er et meget empatisk mennesker, der udviser forståelse og respekt for kundens fÞlelser, kan vi kun vÊre taknemmelige for. Regningen kom hurtigt efter afsluttet opgave, så heller ikke her skulle vi gå og vente. Vi har kun haft en god oplevelse med virksomheden Arly Hockerup som vi varmt vil anbefale til andre, og vi ville aldrig vÊre i tvivl om hvem vi selv skulle kontakte hvis vi engang skulle stå i samme situation.