mensen ban geven voor 1 bericht is echt zever derkt ook half jaar dus ja mensen die geld geven krijgen minder straffen dan nieuwe spelers is corruptie kan echt niet vind ik dus ik zou maar ban nog is... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Speel al jaren dit spel tokdje uitgeweest en deze ronde weer gaan spelen en ja heb het zeker gemist ik durf wel te zegen dat diet spel beter is dan mafia spel omerta of welk ander mafia spel hoop nog... もっと見る
Ik speel het spel al een hele lange tijd, heb ook al meerdere spellen gespeeld maar 1 als bulletstar nog nooit. Je kan misdaded doen, mensen vermoorden, aansluiten bij een familie en proberen... もっと見る
Boef het misdaad spel waar de makers geen f*ck geven om de spelers alleen om de dames. Alles draait om geld zoals de meeste al zeggen enigste manier om gratis aan je koffers enzo te komen hebben ze we... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Explore with Ease: Discover the Finest Drones on the Market Today with 99drones!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Geweldig!
Na een lange tijd weer gaan spelen en nog steeds zo leuk als voorgaande jaren. Spelers zijn actief en vriendelijk. Al met al gewoon top!
Mee maken is oordelen, dus ik zou het aanraden!
MVG Carlos
ikzelf speel ook al enkele rondes.Kan…
ikzelf speel ook al enkele rondes.Kan ondertussen al een boek schrijven, Niet alle rondes waren even leuk, De eerste rondes vonden spelers het fijn me echt kapot te maken. Maar na alles sta ik er nog. Ben ook al boos geweest op het beheer omdat ik niet altijd gelooft werd,maar als puntje bij paaltje kwam kreeg ik gelijk en dan pas werd er ingegrepen. Wat ik wil zeggen aan toekomstige spelers: 1maal bs gespeeld wil je geen andere meer ook al speel ik ze alle 3. Aan het beheer blijf bs verder ontwikkelen goed spel
Slechte onsportieve spelers en corrupte crew leden !
Slechte onsportieve community daarbij zijn spelers en crew te nauw met elkaar verbonden waardoor er word gemeten met 2 maten en de regels dus niet correct worden nageleefd . Bij het contact opnemen met de crew om hier melding van te doen krijg je berichten terug met een ondertoon, had graag 5 sterren willen geven maar dat gaan we dus helaas niet doen !
Wil je dit spel dus wel gaan spelen , mij niet bellen !!
Dit is nu precies wat ik bedoel berichten krijgen met een onder toon hoe weet jij nou of ik een valse naam gebruik mijn naam is Erronautules Zwart aka Erronblack en hoe ik in game heet gaat jullie niks aan dit is een onafhankelijk vergelijkingssite waar jullie mensen in game hebben gevraagd om een review te schrijven en ze daar voor te belonen dat alleen al is corrupt ! Jullie deugen niet witte boorden criminelen . Nurds met een cyber strafblad !
bulletstar classic
ik speel vanaf het begin bulletstar nu is het bulletstar classic tis een aanrader voor ieder jong of oud er zijn nu nieuwe optie toegevoegd wat super is de actie wat er af en toe is ook werkelijk aantrekkelijk maar je bent niet verplicht om aan de actie mee tedoen
mvg lady-butterfly
Aanrader voor een goede inactieve game
Leuk spel! Speelde al andere soort gelijke spellen maar nu sinds 3 rondes Bulletstar! In een familie met inmiddels bekende van vorige rondes !
Zeker een aanrader.
LordFarseer.
Blijft een heerlijke game
Zelf speel ik alleen Bulletstar Classic. Dus zal ik mijn mening hier over schenken.
Nog steeds na 15 Jaar prettige game om te spelen. niet altijd eens met de nieuwe veranderingen maar dat kan aan mijn zware obesi...autisme liggen. Verder nog veel spelers dagelijks actief wat het mooi maak en geen dooie bende. Updates mogen van mij wat sneller qua verdiensten maar dat zal iedereen zeggen, verder ga zo door en misschien toch eens kijken naar het feit om de rondes wat langer te laten duren en ranken wat trager zodat het meer in verhouding staat.
al met al krijgt het nog steeds 5 sterren.
Vind het dan wel jammer dat de fam SuperSexMachine geen rondjes kan kiezen plaats van sterretjes XD
Gr Ghostrider
Bulletstar en HODL
Ik speel al meer dan 10 jaar Bulletstar en ik ben erg tevreden over Bulletstar en ook ben ik erg tevreden over HODL Games. Doe zo voort mannen goed bezig!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。