レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg jobbet som sjÃ¥fÞr i dette selskapet, og jeg fikk ikke lÞnn pÃ¥ tre mÃ¥neder.flere andre arbeidere fikk heller ikke lÞnnen sin i samme periode. Etter det jeg sÃ¥ mens jeg jobbet der,kommer veden fÞ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har bestilt ved av Hoggestaben ved flere anledninger og alltid fÃ¥tt levering til avtalt tid. Jeg bestilte ogsÃ¥ ved fÞr sommeren 2025 og fikk levert i oktober, som avtalt. God kvalitet til god pris... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UseriÞs. Jeg bestilte og betalte for ved i slutten av oktober 2025. I ettertid er det kommet mail pÃ¥ mail med utsettelser av levering, beklagelser for manglende ved osv osv. Sitter nÃ¥ her i februar o... もっず芋る

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. ゚ネルギヌ提䟛業者
  3. 物流業
  4. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Salg og hjemlevering av ved og relaterte produkter.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Flere er blitt lurt

Har snakket med flere tidligere ansatte som ikke har mottatt lÞnn fra dette selskapet. Jeg er også selv blitt svindlet for store summer uten å få noe ved både her og Kortreistved, fant heldigvis en nettside "nordiskved.no" som hadde blitt kontaktet av mange som har blitt lurt og dem var veldig behjelpige og ga meg til og med rabatt. Fra råder alle å handle fra Hoggestabben.no

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg jobbet som sjÃ¥fÞr i dette

Jeg jobbet som sjåfÞr i dette selskapet, og jeg fikk ikke lÞnn på tre måneder.flere andre arbeidere fikk heller ikke lÞnnen sin i samme periode.
Etter det jeg så mens jeg jobbet der,kommer veden fÞrst fra Estland og er billig.for det andre kan prisen vÊre lav fordi noen arbeidere ikke får lÞnnen sin.
Tidligere selskaper knyttet til samme person har også hatt Þkonomiske problemer, og arbeidere har sagt at de ikke fikk betalt.
Jeg deler min erfaring her slik at kunder kan vÊre oppmerksomme fÞr de velger å stÞtte det nye selskapet som samme person har startet.

2026幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Dette er min personlige erfaring.

Dette er min personlige erfaring.

Jeg jobbet tidligere for et selskap knyttet til Alen Alexander Jacob. Jeg har nå en pågående rettssak fordi jeg mener at jeg ikke har fått betalt for arbeid som er utfÞrt.

Etter det jeg kjenner til, har også flere andre personer lignende krav, og flere saker behandles i retten.

Den tidligere virksomheten gikk konkurs, og det har nå blitt startet et nytt selskap som heter V Inorga, som etter det jeg ser drives fra samme sted som tidligere.

Derfor vil jeg anbefale alle kunder og arbeidere å undersÞke historikken nÞye fÞr de inngår avtaler eller betaler penger.

Dette er min personlige erfaring, og saken er fortsatt under behandling i rettssystemet

2026幎3月5日

Styr unna

PrÞvde ved hotell. Fikk fÞrste levering men umulig å få de neste ut som jeg har betalt for. Ved levering av fÞrste så ville de ikke levere på siden av garasjen - kun forran.

2026幎2月16日

UseriÞs

UseriÞs. Jeg bestilte og betalte for ved i slutten av oktober 2025. I ettertid er det kommet mail på mail med utsettelser av levering, beklagelser for manglende ved osv osv. Sitter nå her i februar og fryser uten ved og uten refunderte penger. Det gjelder tydeligvis ganske mange av uheldige ved-kjÞpere!

2026幎2月10日

BestÀllt 50 sÀckar

BestÀllt 50 sÀckar, nÀr jag skulle ta ut 20 sÀckar i januari 2026, så går inte det att ta ut på hemsidan. Jag får inte heller svar från "kundeservice" nÀr jag skriver och klagar.
Super dåligt!

2026幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ren svindel - hold deg unna

Ved ble for mitt vedkommende levert OK iht bestilling 2013 og 2014. Fra 2015 forandret alt seg - med aggressiv markedsfÞring av "VEDBANK" ble det fortalt at man kunne kjÞpe vedsekker NÅ, la dem stÃ¥ i "banken" til avhenting eller utkjÞring ( kundens valg) pÃ¥ avtalt dato frem i tid. Jeg bestilte ved for levering hÞsten 2015 og vÃ¥r 2026 pÃ¥ "gode tilbud" hvor vedbanken ble markedsfÞrt pÃ¥ slik "betal- nÃ¥ - fÃ¥ levert senere" - basis . SÃ¥ viser det seg da med meg , som med mange andre, at "Vedbanken" ikke eksisterer, og at de pengene du betaler ikke avleires i vedsekker liggende reservert for deg pÃ¥ noe lager., men om den noen gang har vÊrt der , heller selges til noen andre slik at " lageret" gÃ¥r tomt og veden er solgt 2 ganger.

Til sammen har jeg betalt over kr 6000 uten å få noen leveranser . Heldigvis har jeg betalt via kredittkort og med ingen levering av betalt vare får jeg mitt belÞp tilbake herfra. FÞler sympati med de som pga annen betalingsform her er regelrett svindlet.

2025幎7月31日

Svindel Firma.

Hei! har kjÞpt ved 40 sekker og bestilt ved bank. I 2025 fått 10 sekker, rest skal leveres i 2026. BOM!! LeverandÞr hadde ikke min ved, Jeg har fult betalt!!! HELO!!! Svindel firma!? Folk har dere opplevd sånn?? Hvor er erstatning??? Hvor lenge kan det tar tid ???

2026幎1月25日

Received 20 bags of very good wood

Received 20 bags of very good wood, which we have been using to heat our apartment with. Wood is dry and has been cut into good-sized pieces, not too big or small. The only suggestion I would make to Hoggenstabben.no is to add those 10kg bags of Clean Flame vedbriketter (wood briques) for around NOK40-50 to their selection of products. If these were available at this price, I would have added 6 of them to my order and saved back-breaking trips to Obs.

2025幎9月23日

100 prosent Svindel

100 prosent Svindel
kjÞpte ved og fikk ikke mottatt veden de lovte å levere. har mest sannsynnlig tapt flere tusen kr.
de svarer ikke på mailer og hvis de nå står konkurs stikker de av med en stor pot av kundene sine penger som i god tro trodde de skulle få ved

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har ikke mottatt ved bestilt og betalt ikke fått pengene igjen.

Jeg har ikke mottatt ved bestilt og betalt i sommer. jeg har to ganger bedt om pengene i retur men ikke mottatt disse. Jeg ber nå igjen om å få refundert belÞp for vedbank og kjÞring som dere ikke utfÞrte men tok betalt for. Vibeke T. Dahle

2026幎1月12日
5぀星のうち1の評䟡

Det er ett dritt firma som tar opp

Det er ett dritt firma som tar opp bestillinger, uten å ha ved, forlanger betaling på forhånd, og jeg la inn bestilling 09/25 snart 4 mnd siden. SelvfÞlgelig svarer ikke Hoggestabben på mail eller telefon. Så styr unna. Dere får ikke varer eller oppfÞlging. Alt du ble lovet har ikke skjedd. Og ingen penger i retur. Burde vel politianmelde, men det hjelper sikkert ikke.

2026幎1月12日

Vedbank en blÞff?

KjÞpte 20 vedsekker for å ha i vedbanken tidlig i november. Når jeg nå Þnsker å ta det ut er det stengt og de er tomme for ved. Tar ikkw tlf. Svarer ikke på mail. Det må jo bety at de har solgt ut veden 2 ganger og at vedbank bare er en blÞff.

2026幎1月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス