レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Boeken ging prima en op elke vraag kwam heel snel een net antwoord. Toen het hotel overboekt bleek hadden wij ruime keuze uit andere alternatieven en ook het ophalen en brengen van en naar het vliegv... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De tips en deals die we op deze website vinden zijn top! Leuke inspiratie en altijd voor aantrekkelijke prijzen. Dit jaar gaan we naar Sicilië en hebben we hele goedkope vluchten naar Zuid Amerik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig leuke, eerlijke site. Ik heb via holidayguru een vakantie gewonnen. Hiermee ben ik 4 dagen op een super leuke camping in Drenthe geweest. Erg bedankt hiervoor. Hele betrouwbare site. Alles wa... もっと見る

5つ星のうち2の評価

We proberen al meerdere malen via verschillende kanalen contact te leggen met holiday guru. Maar we krijgen steeds geen antwoord op onze vraag om onze vlucht te verzetten. We moesten achter de reis... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. 観光案内所

Holidayguru.nl について

当該企業による記述

Ontdek de wereld met Holidayguru: Jouw ultieme bestemming voor zonvakanties en stedentrips

Ben je klaar om de wereld te verkennen? Duik in het avontuur van je leven met Holidayguru. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in het vinden van de beste reisdeals online en delen we deze met ons betrokken online publiek. Nu gaan we een stap verder door jou gepersonaliseerde zonvakanties en stedentrips wereldwijd aan te bieden.

Waarom jouw vakantie boeken bij Holidayguru?

✓ Groot aanbod in zonvakanties en stedentrips

✓ Betrouwbaar boeken met garantie

✓ Wij zoeken voor jou de beste prijs, je betaalt nooit te veel

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Heel tevreden …goede service

Heel tevreden …goede service ! Heel mooi hotel …precies tegenover het treinstation…zo makkelijk …ik ga hier zeker nog eens terug …Leeuwarden is een prachtige bezienswaardige stad …ook hele vriendelijke mensen …van mij een dikke voldoende

2023年5月12日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je review, heel fijn om te lezen!

5つ星のうち5の評価

Alles van excursie tot transfer was in…

Alles van excursie tot transfer was in de puntjes geregeld. Ze zijn echt een stapje verder gegaan! Top service vooraf. Duidelijk informatie, goede communicatie, goed bereikbaar en denken met je mee.

2023年3月22日

Holidayguru.nl からの回答

Hi Jannike, heel fijn om te lezen, bedankt voor je review!

5つ星のうち4の評価

Vanaf het eerste moment zijn wij zeer…

Vanaf het eerste moment zijn wij zeer goed geholpen, zowel via WhatsApp als telefonisch. Er was iets mis gegaan met het boeken van ontbijt, dit hebben ze direct gecomposeerd en alsnog gezorgd dat we ontbijt hadden. Verblijf was prima niks op aan te merken, locatie minder dit konden we niet terug vinden, dat had beter omschreven kunnen worden, dan hadden we misschien andere locatie gezocht. Al met al prima vakantie gehad en holidayguru doet wat hij belooft, betrouwbare reisorganisatie.

2023年3月26日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je eerlijke review Samantha. We gaan aan de slag met je feedback over de weergave van de locatie. We horen graag als we je kunnen helpen met een nieuwe boeking :)

Onze reis naar Marrakech

Ik ben samen met mijn dochters via Holidayguru naar Marrakesh geweest. Het contact was heel goed, het hotel prima en op loopafstand van het centrum. Zeker een aanrader.

2023年3月23日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je review Agaat, heel fijn om te horen!

5つ星のうち4の評価

Boeking was snel en duidelijk

Boeking was snel en duidelijk. Hotel lag op goede locatie en was uitstekend. Boottrip viel tegen. Light festival was minder leuk dan voorgedaan.

2023年1月21日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je eerlijke reactie Edwin, hopelijk is het Light Festival van eind dit jaar beter dan de vorige editie.

Marrakesch aparte stad.

Vlucht zowel heen als terug exact op tijd.
Hotel (riad) ligt mooi centraal, netjes en behulpzaam.
Bijbehorende excursie was de moeite waard.

2023年1月21日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review Cor, fijn dat je een goede ervaring had!

Stedentrip Marrakech

Prima bedrijf die foutje van mij direct herstelde. Zijn ook goed bereikbaar als je vragen hebt. Goede ervaring!

2023年1月19日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor je review Cora!

5つ星のうち2の評価

Het begon goed, eindigde matig

Het eerste 3* hotel van onze trip voldeed aan onze verwachtingen. Het tweede hotel was scoorde beneden de maat, 4* maar de prijs-kwaliteitverhouding was buitenproportioneel. Koude kamers, onaangename geur en nogal gedateerd qua inrichting. We hebben Holidayguru op de hoogte gesteld. Vervolgens kregen we snel respons terug, dat ze contact zouden opnemen met het hotel. Hierna niets meer vernomen.

2022年12月22日

Holidayguru.nl からの回答

Bedankt voor jullie review en feedback. Fijn om te horen dat het eerste hotel in Dusseldorf voldeed aan de verwachtingen. Wat betreft het tweede hotel is het jammer om te lezen dat de prijs-kwaliteit niet voldeed. Het terugkoppelen is inderdaad niet goed overgekomen. Inmiddels hebben onze collega's contact met jullie opgenomen en komen we tot een oplossing. We zullen deze feedback meenemen om te kijken of we dit hotel in de toekomst nog willen aanbieden. Dank!

Proper hotel

Proper hotel, vriendelijk personeel, lekker ontbijt

2022年12月17日

Holidayguru.nl からの回答

Beste Katrien, bedankt voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat jullie een goed verblijf hebben gehad.

5つ星のうち5の評価

Goede locatie dicht bij de kerstmarkt…

Goede locatie dicht bij de kerstmarkt en winkels. 15 minuten van het centrum. Heerlijk genoten

2022年12月16日

Holidayguru.nl からの回答

Goedemorgen, bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad. Gelukkig 2023 en hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer helpen met mooie Trips!

Düsseldorf kerstmarkt

Via Holidayguru een overnachting geboekt van 24 december tot 25 december in Düsseldorf inclusief kerstmarkt. Onze enige reden voor de boeking was ook de kerstmarkt, om een gezellig dagje op de kerstmarkt door te brengen en niet helemaal terug hoeven te rijden in de nacht. Helaas, dit bleek toch anders te zijn. Op 24 december daar aangekomen bleek kerstmarkt gesloten te zijn. Op 24, 25 en 26 december zou er geen kerstmarkt zijn daar. Dit viel zwaar tegen! Nergens was dit aangegeven tijdens het boeken. Wij waren in veronderstelling dat op 24 december gewoon kerstmarkt zou zijn. Wij zijn toen weer terug gegaan naar het hotel en eigenlijk alleen in het hotel gezeten. Het was totaal niet zoals verwacht.
Daarnaast hadden wij een babybed voor onze baby van 11 maanden oud, maar het bed had geen fatsoenlijke matras en staken overal metalen dingen eruit. Onze baby heeft niet op het bed kunnen slapen en heeft hij op de grond op een deken moeten slapen. Volgens de receptie konden zij geen matras aanbieden omdat het gevaarlijk is voor een baby, wat een onzin we zijn vaker weg geweest en zo een bed hebben wij nog nooit meegemaakt. Het is te zielig voor woorden om een baby daarop te laten slapen.

2022年12月23日

Holidayguru.nl からの回答

Beste Nada, bedankt voor jullie review en feedback. Wat jammer om te horen dat het babybedje in het hotel tegenviel. Het is natuurlijk niet fijn om een babybed op de kamer te krijgen wat niet fatsoenlijk is. We zullen dit ook bij het hotel terugkoppelen. Wat betreft de kerstmarkt in Dusseldorf stond in de tekst bij de deal vermeld op welke dagen de kerstmarkt dicht was. Echter op basis van jullie review gaan we kijken of we ons systeem kunnen verbeteren en kunnen zorgen dat bepaalde data niet boekbaar zijn om dit in de toekomst te voorkomen.

Nogmaals dank voor de feedback en zodra we de verbeteringen hebben doorgevoerd nemen we contact met jullie op.

Weekendje Amsterdam tijdens Light Festival

We hebben een heerlijk weekend in Amsterdam beleefd met het Amsterdam Light Festival. We hebben gelogeerd in het Lancaster Hotel. Dit was zeer goed verzorgd, uitstekend ontbijt en een rustige locatie en een lekker bed! Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben de auto geparkeerd bij Zeeburg, voor 7.50 euro voor 2 dagen en 2 personen. Met de tram naar het centrum gegaan. (Dit was een voorwaarde voor het parkeren). De rondvaart moest je zelf inplannen met een tijdslot en dat ging prima. Amsterdam by Night is geweldig!. Vooral rond de kerstdagen. Al met al een geweldig leuk uitje, via Holidayguru!!!!

2022年12月15日
自発的なレビュー

Holidayguru.nl からの回答

Goedemorgen Ans en Jos, bedankt voor deze mooi & positieve review. Fijn om te lezen dat jullie het hotel en het Amsterdam Light Festival als goed hebben ervaren! We wensen jullie een prettig 2023 en hopelijk kunnen we jullie volgend jaar weer helpen met een mooie Holidayguru Trip!

Super goed verzorgd hotel

Super goed verzorgd hotel, vriendelijk personeel.
Echt een aanrader !
We hebben genoten ☺️

2022年12月18日

Holidayguru.nl からの回答

Fijn om te horen dat jullie bij zijn met het hotel en de Trip!

5つ星のうち4の評価

In eerste instantie was ik wat huiverig met boeken, aangezien ik deze site niet kende. Maar alles is prima verlopen. Snelle reactie via de app en snelle acties vanuit de medewerkers die vriendelijk en behulpzaam zijn.

2022年10月11日

Holidayguru.nl からの回答

Goedemorgen Sandra, blij om te horen dat alles goed is verlopen dat dat jullie het contact met ons als prettig hebben ervaren. Fijne jaarwisseling!

5つ星のうち4の評価

Ik ben erg goed geholpen met de vragen…

Ik ben erg goed geholpen met de vragen die we hadden. Klantcontact was zeer vriendelijk

2022年12月18日

Holidayguru.nl からの回答

Hi Wendy, bedankt voor je feedback & positieve review. Fijne jaarwisseling en we hopen jullie ook in 2023 te kunnen helpen met mooie Tripjes!

Valkenburg met kerstmarkt

Leuke trip in Valkenburg gehad met een mooi en netjes hotel op loopafstand van het centrum. De kerstgrotten vielen wel enigszins tegen door de oubollige producten en weinig eetkraampjes. Daarentegen was de kerstmarkt in Maastricht wel een aanrader!

2022年12月11日

Holidayguru.nl からの回答

Goedemorgen, bedankt voor deze positieve review. Goed om te weten dat de kerstmarkt in de grotten een beetje tegenviel. Maastricht is inderdaad ook een hele leuke plek tijdens de kerstperiode. Hopelijk kunnen we jullie in 2023 ook voorzien van mooie Tripjes!

Boven verwachting!

Boeken ging prima en op elke vraag kwam heel snel een net antwoord.
Toen het hotel overboekt bleek hadden wij ruime keuze uit andere alternatieven en ook het ophalen en brengen van en naar het vliegveld verliep vlekkeloos! Wij waren erg positief verrast door zowel het hotel alsook de kleine extraatjes in de service. De taxichauffeur die meeloopt naar het hotel (wel zo fijn bij aankomst in het donker in al die steegjes) alsook het terugbrengen naar de taxi om 04.00 uur s'ochtends door iemand van het hotel.

2022年12月10日

Holidayguru.nl からの回答

Hi Lauschus, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het is altijd goed om te horen hoe de reis is gegaan en we zijn blij om te lezen dat zowel de chauffeurs als het personeel van het hotel behulpzaam zijn geweest. Hopelijk kunnen we jullie ook in 2023 weer verrassen met een mooie Trip!

Prima geregeld

Prima geregeld, al is het voor iemand die de 1ste maal via Holidayguru boekt wel even wennen aan de manier van reserveren. Zou ik het opnieuw doen, zeker en vast.

2022年12月14日

Holidayguru.nl からの回答

Hi Schotmans, bedankt voor je review en feedback. Het is, zeker nu we pas sinds augustus gestart zijn met zelf reizen aanbieden, goed om feedback te krijgen m.b.t. het boekingsproces. Graag nemen wij contact op om nog meer vragen hierover op te stellen indien dit oke is. Nogmaals dank en fijne jaarwisseling!

Zeer vlotte communicatie

Zeer vlotte communicatie. Wouden extra persoon bijboeken en dit ging zonder probleem. Heel duidelijke boeking en afhandeling!

2022年12月9日

Holidayguru.nl からの回答

Fijn dat dit allemaal goed is gegaan. Bedankt voor de positieve review!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。