äŒæ¥ãåçããŸãã
Bevestiging van verzending door Holisan 1 juli. Berichten van DPD 3, 4 en tweemaal op 7 juli, maar geen levering. Ontgoocheld, vooral omdat DPD berichten stuurt maar niet levert. Update: Holisan... ãã£ãšèŠã
âSuper tevreden over mijn bestelling bij Holisanshop ðDe levertijd was echt snel ,ik had de vitamines al binnen No time in huis .De producten zelf zijn ook echt top , ik ben super tevreden over de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastische service. Er ontbrak een deel van mijn zending in het pakket. Envelop was tijdens het transport open gegaan. Holisan heeft dit meteen opgelost en zeer snel een nazending gedaan. Erg blij m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Holisanshop is de Ayurvedische webwinkel van Holisan Health Products BV waar wij u sinds 1985 een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gezondheidsproducten aanbieden.
Merwede 30, 8226 NA, Lelystad, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Het ayurvedisch product wat ik zocht vond ik meteen. De uitleg bij het product is helder en de levering erg snel. Helemaal goed.

Holisanshop ããã®åç
Zeer onbetrouwbaar!, Ik kreeg plots een herinneringsrekening van een " bestelling" van anderhalf jaar geleden. Die was toen reeds betaald, anderhalf jaar geleden. Ze beweren dat het om een ander, identieke bestelling gaat met enkele dagen tussen. Naar 5 keer vragen voor bewijs van deze geplaatste 2de bestelling, kunnen ze deze niet leveren! Ze verwijzen naar een bewijs bij dpd dat de pakket is aangeleverd, maar die het leveringsnummer waar ze naar verwijzen, laat zien dat dpd deze pakket nooit heeft ontvangen van Holisan. Holisan blijft desondanks dreigen. Ze verwijzen naar niet bestaande e-mail, niet bestaande bestellingen en niet bestaande bewijs van de dpd. Holisan verwijzen naar mijn plicht als ondernemer, ik ben echter particulier. De bestelling is nooit geplaatst en nooit ontvangen. Ik heb nu een incassobureau achter mij, die ook geen bewijs van bestelling of levering geven. Zeer vervelde ervaring. Nooit meer!
Het plaatsen van een bestelling is heel gemakkelijk en de bezorging is vlot. Helemaal goed!

Uitstekende producten.
En binnen zo korte tijd geleverd.
Zelfs naar het buitenland.
Dank U.

Holisanshop ããã®åç
Bestelling verliep zeer soepel en producten tijdig geleverd.

Holisanshop ããã®åç
Ik had vanwegen een technische fout niet mijn hele bestelling kunnen plaatsen. Gebeld en meteen nam iemad super aardig op die met mij mee dacht en binnen 5 minuten was het geregeld en kon ik mijn volledige bestelling plaatsen en ook nog in 2 dagen op de stoep!

Holisanshop ããã®åç
Sinds wij beiden ayurvedische massages zijn gaan verzorgen, betrekken we onze producten van Holisan.
Wij hebben nooit overwogen bij een ander bedrijf onze middelen in te kopen. Holisan levert kwaliteitsproducten, is snel in de verzending ervan, helpt indien nodig en brengt je op een heldere manier op de hoogte van nieuwe producten en interessante lezingen.

Holisanshop ããã®åç
âSuper tevreden over mijn bestelling bij
Holisanshop ðDe levertijd was echt snel ,ik had de vitamines al binnen No time in huis .De producten zelf zijn ook echt top , ik ben super tevreden over de kwaliteit. Zeker aan te raden!â

Holisanshop ããã®åç
Goede kwaliteit producten, snelle verzending en bezorging door DPD (in de sneeuw) was ook top.

Holisanshop ããã®åç
Niet alle Medicijnen en Packs waren aanwezig op jullie Site om gezamenlijke Bestelling te plaatsen!? Update uw Producten aub! Jullie zijn een bekende Ayurvedishe Aanbieder, dan hoor je de meest Voorraden te hebben?!
Ik kon de Ayurvedische Medicijnen niet declareren bij mijn Verzekering, want is vrij dure Medicijnen en als je minder hebt, moet je kiezen dit of dat?!
Hoop, dat jullie ook rekening daarmee kunnen houden, want lijkt alsof het voor bepaalde mensen met meer inkomen bedoeld is?!
Hebben minderbedeelden geen Recht om op Ayurvediche Basis hún Leven te verbeteren?!
Hoop aub, daar rekening mee gehouden zou worden? Hoe meer mensen kunnen bestellen voor minder kosten verkopen jullie meer, zo gaan niet op vooruit?!
Zeer snelle levering in de drukste periode van het jaar van een product waar ik al heel lang naar op zoek was ie. Bhumi amla

Holisanshop ããã®åç
Alles gewoon prima. Fijne producten, goed verpakt, keurig verzonden en snel in huis.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã