レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ikheb in sept capsules besteld Niks gekregen Bestelno IUAH9197 Is bevestigd maar niks gekregen 38€ weggegooid. Gmail maar geen antwoord Ik ben opgelicht.

5つ星のうち1の評価

Wat een vreselijk bedrijf! KOOP HIER NIETS! Ook het leuke robot hondje besteld, kwam na lang wachten aan maar rechtstreeks vanuit china verstuurd en lijkt werkelijk helemaal niet op de advertentie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was enorm geschrokken toen ik deze reviews zag. Maar ik heb mijn potje tandpoeder binnen twee weken ontvangen. Ik had geen bevestigingsmail ontvangen van hun en daarom gemaild, geen reactie maar... もっと見る

2.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

In februari al besteld

In februari al besteld, nooit wat ontvangen, op Facebook op elke reclame gereageerd, verdween steeds, geen reactie, weet niet hoeveel mailtjes al gestuurd, helemaal niks. Tegenwoordig komen zelfde reclames met artsen voorbij maar steeds andere sites, dus pas op!! Zal zelfde bedrijf met andere namen zijn, oplichters 😢weer een dure les

2025年5月1日

17-03 wat besteld al 2x gemaild

17-03 wat besteld al 2x gemaild, geen reactie of iets dergelijks, dus ook mails gestuurd naar Nederlandse voedsel en warenautoriteit alsmede ministerie van landbouw natuur en voedselkwaliteit met de mededeling dat hun naam door hollandmooi word gebruikt terwijl ze gewoon oplichters zijn...Afgelopen dinsdag eindelijk de flesjes binnen! het rare er van is dat niet van hollandmooikwam maar van hollandggd trek je plan en oja de druppels werken voor geen meter!!!!

2025年3月19日

Totale oplichterij

Totale oplichterij, bestellen en betalen maar er wordt niets geleverd!! We 2x per dag reclame mails in afschuwelijk Nederlands...Mails gestuurd met de vraag waar mijn levering blijft maar nooit een reactie gehad.

2025年3月1日
5つ星のうち1の評価

Ook een magnetische ring besteld

Ook een magnetische ring besteld. Krijg maat 10, terwijl ik een 6 ben. Materiaal is waardeloos. Ook de steen is gewoon geslepen glas. Hen tig keer gemaild voor het retouradres. Geen enkele reactie. Wel geld binnenhalen, maar niets aan customerservice geven. Ben gewoon opgelicht door die club. NIET BIJ KOPEN!!!!! Ik moest een vinkje zetten om HollandMooi te laten weten dat je een review hebt geschreven. Even kijken of ze gaan reageren. Zal wishful thinking zijn, dát ze gaan reageren.

2025年2月28日
5つ星のうち1の評価

Pure oplichting maar wel geld binnenhalen

In plaats van een magnetische ring gewoon een slap soort je kan het zo buigen en de ring is veels te groot kan hem bij wijze van om mijn grote teen doen
Helaas had ik al betaald en terug sturen is geen optie want ze maken de verpakking zo stevig dicht dat je het niet heel kan houden

2025年3月3日
5つ星のうち5の評価

Tandpoeder ontvangen binnen twee weken

Ik had geen bevestigingsmail ontvangen van hun en daarom gemaild, geen reactie maar wel mijn potje tandpoeder vandaag binnen. Dus het kan wel. Ik ben in ieder geval blij.

2025年2月21日

レビューの対象になっている企業の方へ