KÊmpe fan. Det smager fantastisk: burgerne, fritterne og dippen er bare i top. Mangler kun at smage en af deres populÊre milkshakes. Det mÃ¥ gÞres snarest muligt. Desuden tog det kun et kvarter at la... ãã£ãšèŠã
Alt spiller ! Bedste burger og top kvalitet. Vi kommer der mindst 2 x om mÃ¥neden. Har vores favoritter i chili bandit og trÞffel burgere. Det er kÊlet for alt! Tak for altid god service â€ïž
UdemÊrkede burgere, men bÞfferne var stegt for lidt - to af bÞfferne var til den rÞde side men ok, men de andre to bÞffer var så rå at vi måtte tage dem ud af burgeren og stege dem fÊrdige selv...
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
NordsjÊllands labreste burgere, shakes & salater - Ordrupvej 78B, Charlottenlund.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Den bedste burger i byen
Den bedste burger i byen, vil også sige i kbh området!
Ham med den stramme t shirt som griller har virkelig styr pÃ¥ det hele! ðª
Alt spiller - hver gang !
TYSK KÃD SÃ DAN.........
KÊmpe fan
KÊmpe fan.
Det smager fantastisk: burgerne, fritterne og dippen er bare i top. Mangler kun at smage en af deres populÊre milkshakes. Det må gÞres snarest muligt. Desuden tog det kun et kvarter at lave hele menuen. Jeg er kÊmpe fan!
Kan klart anbefales!!!
Kan klart anbefales!!!
Virkelig gode nachos og fritter :D
Bedste burger nogensinde!!!
Bedste burger nogensinde!!!
Top kvalitet serviceâ
Kan klart anbefales
Vildeste buger
Vildeste buger - holy sh.. - den var god - prÞv den! Og pomfritter var sprÞde!
Elendig kvalitet
Det tog langt hurtigere at lave maden end vores drinks. Maden smagte som om det bare havde vÊret i mikro ovnen. Fritterne smagte som de var genopvarmet. Burgeren slasket. Pizzaens bund var uspiselig meget hård. Kommer der aldig igen. Ikke pengene vÊrd
Holy cow Aalborg
Bedste burger âïž
UseriÞst personale og dårlig mad
Sender rå mad ud - personalet formår ikke at rette op på fejlen, og er ikke engang korrekt oplÊrt.
Tegn på absurd dårlig ledelse - personale i kÞkken og på gulvet lider kraftigt under dette.
Dårlig mad- lang ventetid på maden
DÃ¥rlig mad- lang ventetid pÃ¥ maden. Utrolig trÊls at sidde ved de borde med bÊnke. Det var sidste gang vi kommer her. Det var Holycow Aalborg ð€¢
Mig og min datter var ude og spise hosâŠ
Mig og min datter var ude og spise hos jer i gÃ¥r d 6/2 2022 . Har aldrig frosset sÃ¥ meget ð¥²sÃ¥ vi spiste ikke engang vores mad op pga der var sÃ¥ mega koldt ð og selv om jeg sagde det til de ansatte, hun svarede nÊsten ikke pÃ¥ det . SÃ¥ jeg sÊtter aldrig mine ben hos jer igen. Det var i shoppen i à lborg . Tak for at jeg frys resten af aften og er blevet snottet igen . Mvh s og s
fremragende!
Elendig service
Elendig service - 100 år fÞr maden kom
Sidder her nu btw og kom for45 min siden
Urimelig lang ventetid
Ventede 1/2 time på at få selvom jeg havde booket. Ventede derefter 3/4 time på at blive betjent - der valgte vi så at gå igen!!!
Tjeneren var hurtig til at hjÊlpe bÃ¥deâŠ
Tjeneren var hurtig til at hjÊlpe både med at spÞrge hvad vi ville have, og til at finde sodavand... men maden var dÊlme ikke noget og råbe hurra for, bÞffen var så rÞd den stadig saftede rÞdt og var nÊrmest kun vendt på panden, hvordan kan det vÊre medium rar?? Da vi nÊvner det for tjeneren er hun nÊrmest ubehÞvlet og trÊls overfor os...
Hurtig service men dÃ¥rlig mad bÞffenâŠ
Hurtig service men dårlig mad bÞffen var så rå den stadig sagede muuh..
Jeg er imponeret over hvor hurtige i erâŠ
Jeg er imponeret over hvor hurtige i er til at få serveret den bestilte mad. Vi ventede i tre kvarter inden vores mad blev serveret og overhÞrte i den tid flere der var oppe ved disken og spÞrge efter hvornår maden kom. Da vores mad endelig ramte bordet var oplevelsen yderst delikat. Der er ikke noget der slår en halvlunken bÞfsandwich med kold ostesauce, men vores pommes friter var varme. Bestikket skulle vi selv rundt og finde ved de andre borde; alt i alt en god oplevelse som vi gerne vil sige tak for; men absolut ikke på gensyn.
Ps: Sarkasme kan forekomme.
UdemÊrkede burgere - men rå bÞffer...
Dyr og ringe burger i Ordrup
Dyr og ringe burger - halvrÃ¥ bÞf, nÊsten intet salat, tomat mv. og med kedelig bolle. Dertil âbelgiske fritterâ som var tynde tÊndstikker uden ringeste smag - havde ingen lighedspunkter med belgiske fritter.