BestÀllde flera varor som studentpresenter. Fick varorna till bra priser och levererades efter 4 dagar. Inga problem mycket nöjd. Betalade med faktura efter leverans
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans frÃ¥n PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alter... ãã£ãšèŠã
Jag fick aldrig de varor jag bestÀllt, men blev ÀndÃ¥ fakturerad för bÃ¥de frakt och en hög avgift för returhantering. KundtjÀnstnumret som anges Àr felaktigt, och det finns ingen möjlighet att kontakta... ãã£ãšèŠã
Köpte en produkt som inte fungerade. NÀr jag reklamerade varan sÃ¥ fick jag till svar "vi har inte angett att denna funktion finns och dÀrmed godtas inte reklamationen". Kontaktade tillverkaren som upp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nordens nya kedja inom hemmiljö. Vi har varumÀrken som bl a Orrefors, Kosta Boda, KÀhler, Washologi, Alessi, Hinza, Carolina Gynning, Eva Solo, Shepherd, Morberg, Odd Molly, Kay Bojesen, Stelton, Watt & Veke, m fl.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀtte nöjd nöjd med varan och snabbâŠ
JÀtte nöjd nöjd med varan och snabb leverans.
Snabb leverans,bra pris och lÀtt attâŠ
Snabb leverans,bra pris och lÀtt att bestÀlla/ Anne
LÀtt att bestÀlla och snabb leverans
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle förâŠ
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans från PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alternativt på hemsidan via kollinummer.
Det vore mycket kundvÀnligare att vid bestÀllning sjÀlv få vÀlja utlÀmningsstÀlle av PostNords olika stÀllen.
Bra att jag info om att bestÀllda varorâŠ
Bra att jag info om att bestÀllda varor var försenade. Mindre bra var att bestÀllda varor var försenade. Bra att varorna kom i ungefÀrlig tid som meddelats i förseningsinformationen.
FICK INTE PRODUKTEN I TID
FICK INTE PRODUKTEN I TID: Det stod att leverans skulle ske inom 2-5 dagar, nu kommer produkten mycket senare Àn tÀnkt. Jag fick inget mail från början om denna sena leverans utan fick kontakta Home By Sweden. DÀrefter fick jag info om nÀr produkten skulle komma.
DÃ¥lig service
Dålig service, i gen information. Ringde inte nÀr de sa att de skulle höra det. Leveransen var i komplett och den kom 2 v senare
Allt till belåtenhet:-)
VÀl förpackat och rimlig leveranstid!
Helt ok snabb leverans
JÀttebra allting
JÀttebra allting. Bra priser på det jag bestÀllde. För att få en femma så Àr det att jag fått snabbare leverans från andra stÀllen. à tta dagar Àr dock inget att klaga på. Kommer att bestÀlla hÀrifrån igen.
Bra och snabb leverans
Hade det jag sökte med snabb leverans.
Allt gick smidigt och snabbt.
Ãr jÀttenöjd
Nöjd med produkten
Nöjd med produkten, överlÀgset bÀsta priset och snabb leverans!
Det var tvÃ¥ veckor sedan jag bestÀlldeâŠ
Det var två veckor sedan jag bestÀllde min produkt och har inte fått den Ànnu.
TyvÀrr sÃ¥ blev mitt köp inte vad jagâŠ
TyvÀrr så blev mitt köp inte vad jag tÀnkt mig. Produkten som jag köpt var försenad en hel månad från leverantören och det jag köpt skulle dessutom vara en present till en nÀra vÀn. Jag tycker det var dåligt att denna information inte framgick då jag handlade av Holme By Sweden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹