Super fin service!
Super fin service - både fra Honefixer og deres samarbejdspartner, som servicerede vores gasfyr. Der blev udskiftet et par dele, og gasfyret er nu fuldstÊndigt som nyt.

Homefixer ããã®åç
Hos Homefixer har vi samlet et netvÊrk af dygtige håndvÊrkere og servicepartnere det står klar til at hjÊlpe boligejere med enkeltstående håndvÊrksopgaver eller faste serviceaftaler til eksempelvis dit gasfyr. Alt du skal gÞre er at bestille en aftale eller oprette en opgave på hjemmesiden. Så sidder vi klar til at hjÊlpe dig med dygtige fagfolk. Hos Homefixer tager vi os af kommunikation, afregning og administration, så du kan bruge din energi på noget andet.
Ryvangs Allé 81, 2900, Hellerup, ãã³ããŒã¯

Homefixer ããã®åç
Nemt at bestille serviceaftalen og booke service. Alle aftaler holdt.

Homefixer ããã®åç
God kommunikation samt hurtig og god hjÊlp - intet af klage over.

Helt klart 5 store stjerner âïžâïžâïžâïžâïž
Homefixer gav mig en rigtig god kundeservice og hurtigt bestilling af service af mit gasfyr, kan varmt anbefale Homefixer!

Homefixer ããã®åç
Jeg brugte homefixer til at få flyttet en reol, TV og vÊghÊngte hylder. HåndvÊrkeren kom får tid og fik ordnet alle tingene hurtigt. Han kom pullifylla i alle mine gamle huller og gav tips til hvordan jeg kunne lave pÊn afslutning på dem. Han gav tips og tricks til håndvÊrkerarbejde og medbragte alt sit eget vÊrktÞj. Alt i alt en hurtig, effektiv og venlig service

Homefixer ããã®åç
Nemt at få tilbud, opgave udfÞrt til tiden og som aftalt

Homefixer ããã®åç
Hurtig respons af homefixer og håndvÊrker. Kompetence i hele kÊden - til en rimelig pris.

Homefixer ããã®åç
Super service! Hurtigt opfÞlgning på min henvendelse. Havde en stoppet håndvask og havde prÞvet alt, via video link kunne de hurtigt vurdere hvilken service jeg havde brug for.
Da jeg alligevel havde dem i tlf fik jeg også samtidig tilbud på malerarbejde som jeg lÊnge ikke har kunne få en maler ud til, da de jo nok synes var en for lille opgave. Var intet problem hos homefixer!
HåndvÊrkererne kommer forberedt og rydder pÊnt op efter sig.
Vil til hver en tid bruge dem igen! Endnu engang tak!

Homefixer ããã®åç
Det fungerer rigtig godt at bede Homefixer om at finde den rette person til opgaven.
En person fra JE EL Teknik kom forbi, og var meget behagelig og lÞsningsorienteret, selvom der var lidt svÊr tilgang til arbejdsstedet.

Homefixer ããã®åç
Behagelige og ikke mindst kompetente elektrikere. Jeg fik udfÞrt mit arbejde prÊcis som jeg Þnskede det hurtigt og der blev lÞbende gjort rent/ ryddet op efter hver opgave. Eneste ting man som kÞber, lÊs: ikke firma, skal vÊre opmÊrksom på er, at priserne opgives uden moms.

Homefixer ããã®åç
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med homefixer! God kommunikation hele vejen igennem. Kasper hjalp mig hurtigt med at finde de helt rette til opgaven. Og igår havde jeg så et par super dygtige elektrikere ude til at lave et virkelig godt stykke arbejde!
Jeg kan varmt anbefale Homefixer!
Jeg har brugt Homefixer flere gange nu, både privat og til erhverv. Jeg oplever altid super god og hurtig kommunikation. Priserne er fair og deres håndvÊrkere er dygtige og kompetente.
Det er nemt at benytte og jeg har sparet en masse tid på selv at sidde og hente tilbud ind.
Jeg vil klart anbefale Homefixer til alle med stÞrre eller mindre projekter - det spiller bare!
Dejlig nem platform. Rigtig god opfÞlgning og veludfÞrt arbejde.
Har prÞvet andre platforme og forsÞgt på egen hånd at booke en håndvÊrker - uden held.
Nu ca. 2œ år efter er opgaven lÞst via Homefixer, og tak for det.
Endelig fik jeg ordnet alle de der små fejl i vores spots. Og det var super nemt med en god og let kommunikation!
Jeg bestilte opgaven online, og ugen efter kom elektrikerne. Der var behov for at de kom tilbage med sÊrlige reservedele, og det klarede de et par dage efter.
Jeg vender helt sikkert tilbage.