Homerebels レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

1 e contacten waren prima , helaas waren de 2 stoelen niet de kleur die mooi stonden in mijn interieur dus terug gestuurd . Vanuit bedrijf keurig geregeld dat ze werden opgehaald maar daarna werd het... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik had een vraag gesteld via de Whatsappbutton en er werd meteen gereageerd door Maxime. Ze zou de volgende dag al leveren (!!!!!!) en had zelfs een andere kleur meegenomen zodat ik kon kijken of ik d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via Facebook kwamen wij bij homerebels terecht, contact gekregen met Maxime. Ze was in het contact super vriendelijk en al snel besloten om een afspraak te maken om te gaan kijken. Onder het genot... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super vriendelijke verkoopster, denkt graag met je mee en is snel in contact. We hadden privé problemen en ze heeft ons fantastisch geholpen en was meteen bereid om mee te denken naar oplossingen.

企業情報

1. 家具店
  2. インテリア デザイン店
  3. 日用品店

当該企業による記述

Homerebels - Jouw bestemming voor stijlvol wonen tegen scherpe prijzen! Bij Homerebels vind je een uitgebreid assortiment aan trendy woonaccessoires en kwalitatieve eetkamerstoelen om jouw interieur compleet te maken. Dankzij onze eigen import kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zetten ons in voor een uitstekende en persoonlijke klantenservice, met snelle levertijden zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankopen. Heb je een vraag of klacht? Neem gerust contact met ons op en vermeld altijd je ordernummer, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Bij Homerebels staan we altijd voor je klaar!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 115件

レビューを書く

Mooie stoelen besteld

Mooie stoelen besteld en bij een probleem bij de levering was de communicatie super. Ook gelijk een oplossing gezocht en gevonden. Nu heel blij met onze stoelen.

2026年7月6日
5つ星のうち5の評価

Eetkamerstoelen en een eettafel…

Ik heb eetkamerstoelen en een eettafel besteld. De spullen waren binnen enkele dagen bezorgd. Bij de eetkamerstoelen miste ik enkele schroeven. Ik heb een bericht gestuurd en binnen no time zijn de schroeven nagezonden. Er werd heel vriendelijk via de app gecommuniceerd met mij. Wat ik ook zo leuk vond is dat zij/hij wist dat ik ook een eettafel had besteld (deze had ik wat later besteld) hij/zij was hier zo dankbaar voor. Ik ben dolgelukkig met mijn spullen en hopelijk gaan ze heel lang mee. Service was top! De bezorging super snel! Tot ziens!

2026年7月2日

Service ten top

Service ten top. In de ochtend geappt over de levertijd, gelijk reactie! Alles verloopt soepel en volgens planning. En blij met de stoelen.

2026年6月30日

Bio ethanol sfeerlicht

Ik had een bio ethanol sfeerlicht besteld, na een week stond deze nog steeds 'in afwachting van verzending'. Ik heb contact opgenomen en werd snel en zeer vriendelijk geholpen. Met excuses voor de vertraging, als compensatie zou ik een tweede sfeerlicht erbij krijgen. Ze zijn net binnen en ze zijn werkelijk geweldig. Super bedankt voor de hulp en de uiterst nette oplossing voor de vertraging!

2026年7月1日
5つ星のうち1の評価

Middels is dit email nr 6

Middels is dit email nr 6, of ik Home Rebels wil beoordelen, heb ik allang gedaan. Nog nemen ze mn feedback 'de code (het systeem) werkt niet helemaal naar behoren, niet serieus genoeg. Dus enkel daarop is deze review gebaseerd.
Verder, prima stoelen. Je komt enkel nooit van 'hun' / 'haar' af. Emails voor reviews blijven komen. Ik had er al een geplaatst.

2026年6月10日
Homerebels ロゴ

Homerebels からの回答

Hallo Rosalien,

We begrijpen dat de herhaalde uitnodigingen vervelend zijn, maar kunnen dit toelichten: in ons systeem zijn 4 bestellingen geregistreerd waarbij jouw e-mailadres is ingevoerd, maar waarbij je de betaling niet hebt afgerond. Elke afgebroken bestelling start automatisch een nieuwe flow — daar hebben wij geen handmatige controle over. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden door geen nieuwe bestellingen te starten zonder de betaling af te ronden. Daarnaast heb je meerdere e-mailadressen gebruikt, wat het proces verder bemoeilijkt.

Een review zou idealiter gaan over het product en de levering — de kern van de ervaring met een webshop. Dat jij de stoelen zelf als prima ervaart, laat zien dat we daar ons werk goed doen.

Tot slot valt het ons op dat je veelvuldig 1-sterren reviews achterlaat bij verschillende bedrijven. We hebben de dubbele review via dit schaduwaccount gemeld bij Trustpilot. Meerdere reviews over dezelfde ervaring via verschillende accounts is niet toegestaan volgens hun richtlijnen en onnodig schadelijk voor elk bedrijf.

5つ星のうち1の評価

Lastig geval

Allereerst problemen met de site. De knoppen werkte niet. Feedback en contact gehad, zodat dit opgelost kon worden. Toen besloot ik maar even met Klarna te betalen, voor de zekerheid. Mocht het toch nog mis gaan. Dit werkte niet. Enkele dagen nog getwijfelt. Toch maar besteld en direct betaald.

Prima mooie stoel, zit er middels al een paar dagen op.
Krijg ik vandaag een email dat ik 20€ korting krijg voor de eerste bestelling. Thanks joh. Die heb ik al gedaan.

2026年6月10日
Homerebels ロゴ

Homerebels からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de stoel bevalt, daar doen we het voor.

Kort de feiten (voor de mensen die dit lezen): de website functioneerde correct en is na jouw feedback direct gecontroleerd, zonder reproduceerbare problemen. Klarna werkt op basis van een eigen kredietbeoordeling waar ik geen invloed op heb. De €20 korting geldt voor bestellingen vanaf €250, dit is je netjes uitgelegd.

Dat je ondanks alle twijfels toch hebt besteld én tevreden bent met de stoel, zegt eigenlijk al genoeg.

5つ星のうち5の評価

Ik werd gelijk goed geholpen,en werd…

Ik werd gelijk goed geholpen,en werd uitgenodigd om de stoel wie ik wou kopen eerst te komen bezichtigen ,dame had 1 showmodel thuis staan,zo gezegt zo gedaan erg goed advies gekregen en heb een aankoop gedaan word goed op de hoogte gehouden,dmv waar de vracht zig bevind,en krijg eem mail als het zover is dat het naar mijn huis gebracht word,ik kan niet wachten om me stoelen te ontvangen mvg

2026年5月14日

Top bedrijf!

Top! Ik twijfelde of de stoelen bij onze tafel zouden staan en stuurde een foto van onze tafel.
Kreeg ik een foto terug met de aankomende stoelen aan onze tafel, wat een techniek. Ik was er zo blij mee dat ik ze gelijk besteld heb. En ook bij mijn andere vragen ben ik zo goed geholpen, top bedrijf. En nu nog even wachten op mijn stoelen, ik verheug me er nu al op!😍

2026年5月7日

Trustpilot エクスペリエンス