Firmaet er et fake firma. Jeg bestilte en vare 19. december men har ikke fÃ¥et den endnu. De har trukket 699 kr. pÃ¥ min konto. Jeg har skrevet til dem flere gange men hÞrer ikke noget fra dem. Sà ... ãã£ãšèŠã
Hold dig vÊk. SÃ¥ nemt kan det vel siges. Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterÃ¥rsferie. Da vi nÊrmede os tredjedagen, og jeg st... ãã£ãšèŠã
Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i hÞj grad! 5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!
fantastik oplevelse fik den bedste service og meget hurtig levering kommer 100% til at bestille der igen Tak for et fantastisk kÞb.ð€©
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Minimalistisk nordisk design til hjemmet og kontoret. GÞr din livsstil mere elegant og skab de perfekte rammer for dig selv ð€
à kjÊrsvej 36B, 8752, Ãstbirk, ãã³ããŒã¯
- team@homez.dk
- homez.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Firmaet er et fake firma
Firmaet er et fake firma. Jeg bestilte en vare 19. december men har ikke fået den endnu. De har trukket 699 kr. på min konto.
Jeg har skrevet til dem flere gange men hÞrer ikke noget fra dem.
SÃ
KÃB IKKE NOGET HOS DEM!
Svindel firma !!
Svindel firma !!
Min bestilling kom aldrig
Hold jer langt vÊk fra Homs
SNYD, SNYD, SNYD
SNYD, SNYD, SNYD
Sender ikke varen, og ingen respons!!! Hold jer vÊk!
Svindel, sender ikke varer og returnerer ikke på henvendelser
Har bestilt vare 04.11.2023. Denne er endnu ikke afsendt og virksomheden returnerer ikke på henvendelser. Eneste positive anmeldelse af virksomheden er foretaget af den, i henhold til cvr, registrerede ejer sf virksomheden.
Meget flot og fine produkter.
Hold dig vÊk
Hold dig vÊk. Så nemt kan det vel siges.
Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterårsferie. Da vi nÊrmede os tredjedagen, og jeg stadig intet havde hÞrt vedr. levering, rykkede jeg via deres hjemmeside - hÞrte intet. Jeg rykkede via mail og fÞrst dage senere, skrev butikken, at det var grundet efterårsferie (svaret kom efter min vare burde vÊre leveret). MÊrkelig måde at kommunikere på. Det burde jo vÊre oplyst ved bestilling at lÊngere ventetid kunne forekomme.
Jeg har herefter skrevet til butikken, at jeg har fortrudt mit kÞb og gerne vil gÞre brug af min fortrydelsesret og bedt dem bekrÊfte modtagelse af min mail. Jeg har her snart to uger efter denne mail intet hÞrt fra butikken og heller ikke modtaget information om leveringsdato (burde jeg jo have fået, hvis butikken ikke har modtaget min fortrydelse).
Nu må sagen kÞre gennem min bank, Êrgeligt det skal komme dertil. Heldigvis har jeg både overskud og ressourcer til at tage den så langt, som jeg godt kunne frygte den skal tages, om det så er advokat eller hvad der skal til. Jeg kan dog virkelig godt vÊre Êrgelig på andres vegne, der ikke nÞdvendigvis har energien til at tage kampen med en butik, der svindler.
Tak for det
God oplevelse - kan anbefales
Super god support og hurtig levering.
Fornem oplevelse :D
Helt super
Fin oplevelse med dem. Ser frem til vores nÊste behandling!
Mega fede produkter
Mega fede produkter, super lÊkker kvalitet. Kan klart anbefales, kommer helt sikkert tilbage :)
God oplevelse
Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i hÞj grad!
5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!
Super lÊkker hjemmeside med skÞnneâŠ
Super lÊkker hjemmeside med skÞnne produkter. Tak for god service!
HÞj kvalitet og hurtig levering :)
Sindsyg god service!
Super fin service
Super fin service. Varen var som forventet og leveret hurtigt. Kan godt anbefale at shoppe her.