Een totaal kansloos casino! Ik speel vaker, maar ik nog nooit een casino meegemaakt waarbij je totaal geen enkele kans hebt. Van alle casino's waar ik speel (meerderen) is dit zonder enige twijfel de... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Je kunt me echt niet vertellen dat je gewoon in 5 minuten je balans kwijt bent omdat je helemaal niks in RTP terug wint. Het is inheems triest dat Hommerson crimineel gedrag vertoont in hun systeem. n... もっと見る
- Leuke welkomstbonus 2x stortingsbedrag tot maximaal 100€ - Tot nu toe weinig keus aan slots, maar voldoende om er mee door te komen. Ze zijn natuurlijk net live. Betsoft en habanero zijn ze... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Met Hommerson Online Casino bieden wij je een veilig en betrouwbaar platform voor een breed aanbod aan live casino en casino spellen. Wij bieden onze gasten een warm welkom en wensen je veel speelplezier.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima Casino
Prima Casino, groot aanbod. Uitbetalingen staan binnen 10 seconde op je rekening. Hommerson Casino is een aanrader!
Kan niet registreren bij dit flop…
Kan niet registreren bij dit flop casino. Ze zeggen dat mijn naam overeenkomst met de naam op mijn bankpas. Klopt daar staan letters op. Niet bij spelen bij dit flop casino, stelletje oplichters!
Slechte casino ooit .
Ik speelde al en tijdje bij hommerson eergisteren storte ik geld hoefde maar 10 euro te zijn als dank kreeg je dan 10 freespins ik storte 25 maar geen freespins. Ik custumor service vragen vertelde hij mij ik kan daar niets aandoen . Dus moest ik het maar vergeten . Nou ik dacht waar ik voor betaald heb wil ik ook .email sturen 2 dagen later vandaag dus kreeg ik antwoord en zeggen ze van je hebt zelf gezegt om het te laten zitten . Nou en dat om 10 armzalige spins . Ik heb account laten sluiten dat was teminste 1 ding wat ze wel konden doen .speler kwijt om 10 freespins ik heb dit nog nooit meegemaakt zo super ultra slechte service. Mensen echt ga hier niet spelen want je word opgelicht hier . Slecht slecht en nog en dubbele slecht . Goede casino uit eigen ervaring golden lion casino of slotrush .eigen mening mensen . En het was ook nog op mijn verjaardag.
In hun gokhallen ben ik al jaren…
In hun gokhallen ben ik al jaren genaaid.
Roulettetafels die in storing schieten op het moment dat ze in je nummer liggen tot automaten die zo dood als de neten waren. Gelukkig trekken ze die lijn online door.
Mensen wees gewaarschuwd en stop met het sponsoren van deze oplichters!!!
Moet verbannen worden
1 van de laagste der laagste der winkansen, dit is net geen oplichting!
Diep triest online casino
Diep triest online casino! Heb er velen gespeeld maar wat ze hier doen dat is onvoorstelbaar. Meest waardeloze casino ooit gespeeld! Winkans minimaal. Speel hier niet!! Ga voor andere opties! Kansino of betnation zijn echt betere opties! Alsjeblieft blijf hier weg!
Meest trieste casino dat ik ooit heb…
Meest trieste casino dat ik ooit heb gespeeld eens maar nooit meer wat een grap
Not my first casino
I'vebeen through quite some casinos, both on- and offline, and I can say with confidence this one is the worst so far. The RTP is low, but it feels even lower than the shown 94.x%. If you finally get lucky enough to hit a bonus you'll quickly notice it's only a x10 or at most a x30, no big wins. No wonder they have a 200% bonus when the odds are this skewed. It's 2025 so I'd recommend you try ANY other casino where you don't get ripped off (as much).
I wish I could say my experience with…
I wish I could say my experience with Hommersons Casino online was positive, but unfortunately it fell far short of expectations. Here are the key issues I encountered:
⚠️ RTP Manipulation & Unfair Odds
After depositing over €350 and receiving only a €10 bonus, I found that the return-to-player (RTP) rate was set at a mere 94.53%—well below the industry standard of ~96–98% It felt like the casino was deliberately favoring itself, making genuine wins nearly impossible.
Technical Disruptions & Game Interruptions
Several live-streamed sessions showed the site abruptly shutting down mid-game. Despite placing bets of just €0.20, there were multiple instances after wins displayed on screen didn't match.
Abrupt Account Closure, No Transparency
When I chose to close my account, it was shut without any effort from Hommersons to ask why or offer solutions. The lack of engagement suggested a dismissive attitude more fitting for a small family-running operation than a professional licensed entity, despite their KSA license .
Player Feedback & Ratings
Independent reviews of Hommersons show a low public reputation, with many users reporting missing bonuses, RTP complaints, and transactional issues . Even though the casino has limited game offerings (~300–1,700 titles) these technical and fairness concerns are far more troubling.
⸻
🔍 Final Verdict
Hommersons Casino left me with a bitter aftertaste. Between the lowered RTP, technical failures, and lack of customer care, I cannot in good faith recommend this casino. For anyone seeking a fair, professional, and transparent gambling experience, it’s better to explore other reputable operators in the Dutch market.
Account permanent sluiten
Waardeloos klantenservice, ze reageren nooit , heel slecht, speel hier niet !! Je bent gewaarschuwd
Compleet gestoord dit website echt niet…
Compleet gestoord dit website echt niet te geloven slechter dan dit kan niet mensen ga hier nooit spelen je verliest 100% oplichters mischien wel de aller slechtste maak niet de zelfde fout als ik een lachwekkende rtp je merkt gewoon dat als je draait aan de kasten dat ze heel lang achter elkaar niks betalen wel heel toevallig ook bij veel andere mensen hier ze hebben de slot games afgesteld op niks uitbetalen ik zal wel een berichtje krijgen van die schaamteloze viespeuken van random en sorry van je slechte ervaringen bij on blablabla je moet je schamen om zo geld te verdienen vieze vuile varkens.
Wie denkt deze casino wel niet dat zei…
Wie denkt deze casino wel niet dat zei is!
geen naam niks en dan op de markt komen met zulke lage RTP
is gewoon op de markt komen om ons te bestelen!
RTP 96.3 mijn reet 150 er door heen…
RTP 96.3 mijn reet 150 er door heen gejaagd en geen 1 win. Deze site vermijden dit is door gestoken kaart. Waardeloos dit
Superlage RTP
Superlage RTP. Nooit een aanrader. Met een deposit van 50euro was ik binnen 15 minuten klaar. Bijna regelrecht naar 0.
Geweldig platform had de maximum winst…
Geweldig platform had de maximum winst op een euro kom per direct uit cashen
Big bass Xtreme gespeeld
Big bass Xtreme gespeeld.
1,00 euro inzet vrijspel gekregen totale winst in dit vrijespel 4311,00 euro.
Nog nooit verloren op deze site.
Snelle uitbetaling ook de 4311,00 euro stond binnen 20 sec op mijn bankrekening nummer.
The worst casino in the world!!!Never…
The worst casino in the world!!!Never play it's useless!!!
Supersnelle uitbetaling op je rekening TOP!
Mooie duidelijke site en ruim voldoende aanbod. Het uitbetalen ging heel snel, verbazend snel zelfs en dat is naar mijn mening heel erg belangrijk. Jammer dat de winsten niet verrekend worden maar dat is de regelgeving, daar kan Hommerson denk ik niets aan doen.
Wat een slecht personeel bij Hommerson…
BLIJF WEG BIJ HOMMERSON!!!!!!!!!!!!!
Ik heb een telefonische klacht ingediend en zou teruggebeld worden, wat nog steeds niet gebeurd is. En weer gebeld.
Dus het hele bedrijf zit ongelooflijk slecht in elkaar, maar ja, we hebben er genoeg die wel netjes zijn. Denk eens aan Holland Casino, Queens, Fair Play en Jack’s casino’s.
Blijf weg bij dit oplichters zooitje.
Ik spreek uit ervaring en de waarheid.
Frans
Hommersonofabitch
Ik heb al heel wat casino’s gespeeld, maar wat hier gebeurt lusten de honden geen brood van. Voor het triggeren van de bonus gewoon elke keer meer dan 200 spins moeten spelen, welke stomtoevallig ook allemaal geen ruk uitbetalen om dan na het afronden van de bonus nog een schop in je ballen na te krijgen, 10 a 15x je inzet.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。