レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Legit casino, nice website... but not a single decent win. The casino appears legitimate and trustworthy. The website is well designed, easy to navigate, and there is a good selection of ga... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Diep triest online casino! Heb er velen gespeeld maar wat ze hier doen dat is onvoorstelbaar. Meest waardeloze casino ooit gespeeld! Winkans minimaal. Speel hier niet!! Ga voor andere opties! Kansino... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Je kunt me echt niet vertellen dat je gewoon in 5 minuten je balans kwijt bent omdat je helemaal niks in RTP terug wint. Het is inheems triest dat Hommerson crimineel gedrag vertoont in hun systeem. n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

In het begin even gespeeld ik dacht dat ik de site hommerson niks vond. Uiteindelijk wilde ik toch weer spelen op hommerson dus account wilden ik weer openen appje gestuurd via de life chat helemaal p... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オンラむン カゞノたたは胎元
  2. カゞノ

圓該䌁業による蚘述

Met Hommerson Online Casino bieden wij je een veilig en betrouwbaar platform voor een breed aanbod aan live casino en casino spellen. Wij bieden onze gasten een warm welkom en wensen je veel speelplezier.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Slechtste casino dat er online te

Slechtste casino dat er online te vinden is. Ik deel de mening van Karina. De slots geven in het gewone spel niets. om de 20 spins win je eens wat. en bonusrondes blijken hier niet te bestaan. De slots vreten geld maar geven niets terug. En soms zijn de winsten belachelijk laag Een inzet van50 cent en winsten van 2 cent. Dat is de speler uitlachen. Blijf hier weg. En het betreft hier geen spelersgeluk. Velen ervaren dit.

2024幎2月9日

Hi,

We vinden het spijtig dat je ervaring bij ons casino niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar om een positieve en opwindende speelervaring te bieden aan al onze spelers. Het is natuurlijk teleurstellend wanneer iemand niet het gewenste resultaat behaalt tijdens het spelen, maar dit is nu eenmaal inherent aan het karakter van kansspelen. Soms win je, soms verlies je, en we begrijpen dat dit deel uitmaakt van de spanning van het spel.

Hoewel we begrijpen dat je teleurgesteld bent over het verloop van je spelervaring, willen we benadrukken dat alle resultaten willekeurig worden gegenereerd en dat we geen invloed hebben op de uitkomst van de spellen. We waarderen echter je feedback.

We hopen dat je ons in de toekomst nogmaals een kans wilt geven en dat je dan een betere ervaring zult hebben. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Vriendelijke groet,

Blijf weg van Hommerson!

Als casino-liefhebber kon ik natuurlijk niet achterblijven om ook Hommerson.nl uit te testen. Het aanmaken van een account was al een uitdaging, na meerdere pogingen had ik het opgegeven. Ik kreeg toen een mail van de klantenservice dat het kwam dat ik mijn initialen niet correct had ingevoerd, echter heb ik deze optie totaal niet. Ik reageerde dan ook dat ik geen optie had om initialen te noteren of aan te passen en dat ik het heb opgegeven. Paar uur later krijg ik mail dat mijn account in ene wel weer is goedgekeurd, apart.

Afijn, het spelen kon beginnen. Ik heb 1.000 gestort en ben toen gaan roulette. Wat gelijk opviel was dat het scherm heel klein is. Je hebt wel de optie om het scherm te vergroter, maar dit is minimaal. Eerste draai 21 euro verloren, part of the job. Daar ik progressief speel, mijn inzet naar 50 euro verhoogd. Toen kreeg ik de melding "limiet speler bereikt" en alle inzetten kwamen terug en uiteraard, ik zou gewonnen hebben als de inzetten in stand waren gebleven. Ben gelijk gestopt met spelen en contact gezocht met de klantenservice.

Vergeleken met andere online casino's moet je bij Hommerson wel geduld hebben, ik denk dat zij heel druk zijn. Uiteindelijk iemand gesproken, maar mijn melding werd uitgezet bij de technische dienst.

Een bijzondere ervaring waarbij niets lijkt te gaan zoals het zou moeten gaan. Het voelt voor mij dan ook niet goed om verder te spelen en heb dus na letterlijk 1 inzet mijn geld weer terug laten storten en wacht uiteraard hun antwoord en eventuele oplossing af.

En uiteraard het belangrijkst: mijn terugstorting, daar wacht ik ook nog op, ook dit is bij sommige site binnen een paar minuten gepiept...

Mijn advies: blijf hier (voorlopig) weg. Ik vermoed dat zij veel opstartproblemen hebben, maar ik wil hier als speler geen last van hebben of het moet goed opgelost worden. Genoeg andere alternatieven die hun zaken goed en zeker beter op orde hebben.

Update 1: nog gen reactie op mijn claim en nog geen geld ontvangen. Wel een mail dat mijn betaling geslaagd is met de tekst: "Mooi om te zien dat je heel veel speelplezier beleeft bij Hommerson, bedankt en van harte gefeliciteerd met je winst!". Het is letterlijk mijn eigen gestorte geld en heb letterlijk maar 1 draai gespeeld. Ze slaan wel de plank volledig mis.

Update 2: na een dag eindelijk mijn gestorte geld terug op mijn rekening. Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten, bij Circus staat het binnen 10 seconde op je rekenen. Misschien een andere uiterste, maar een dag wachten is gewoon niet meer van deze tijd. Bovendien de mail ontvangen dat je maximaal 30 euro op roulette kunt inzetten. Sorry, maar dan kan je beter offline blijven. Helemaal omdat het nergens staat aangegeven bij het spel, sterker nog: je zou maximaal 10.000 euro moeten kunnen inzetten.

Update 3: gezien de reactie van Hommerson zijn zij ook niet bereid om je toe te komen. Met andere woorden, de tekortkomingen van Hommerson zijn voor rekening van de klant. Spelers, blijf hier weg, u bent bij dezen gewaarschuwd! genoeg alternatieven die hun zaakjes beter op orde hebben en met een betere service!

Sorry Hommerson, maar jullie score gaat echt niet meer dan 1 ster worden, wat een aanfluiting!

2024幎2月7日

Beste Sds,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je moeilijkheden hebt ondervonden bij het aanmaken van een account en tijdens het spelen van roulette op onze website. We begrijpen je frustratie en verontschuldigen ons voor de problemen die je hebt ondervonden.

Achter de schermen wordt gewerkt aan verbeteringen van onze processen en de spelervaring voor al onze gebruikers. We zullen jouw feedback hier uiteraard voor gebruiken.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je een betere ervaring te bieden. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

5぀星のうち3の評䟡

Geen gebruik gemaakt van welkomstbonus

Geen gebruik gemaakt van welkomstbonus (doe ik nooit) maar een hele mooie winst te pakken gehad na een uurtje op deze site. Ik wacht nog op uitbetaling (gisteravond verzoek gedaan) en dat vind ik wel erg lang duren in tegenstelling tot andere sites. Dat is voor mij wel een minpuntje.

2024幎2月5日

Beste Zasaa,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Tof dat je een mooie winst hebt behaald tijdens je sessie bij ons. Dat is altijd geweldig nieuws om te horen!

We begrijpen echter dat de uitbetaling sneller mag. We willen je laten weten dat we werken aan het verbeteren van onze systemen en processen, inclusief de snelheid van uitbetalingen.

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om jouw ervaring bij ons zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Nogmaals bedankt voor het delen van jouw feedback en we hopen je snel weer te verwelkomen op onze site.

5぀星のうち1の評䟡

Nieuw komer weinig aanbod slechte

Nieuw komer weinig aanbod slechte communicatie vragen worden niet beantwoord

2024幎2月2日

Beste Keed,

Bedankt voor het delen van je feedback. Onze excuses voor de ervaring die je hebt gehad vanwege het beperkte aanbod en de gebrekkige communicatie. We willen dat je weet dat we serieus werken aan verbeteringen. Hoewel het geen excuus mag zijn, kan het zijn dat de recente drukte ons vermogen om vragen snel te beantwoorden heeft beïnvloed.

5぀星のうち3の評䟡

Hoop op verbetering

Dingen die tegen vielen...De bonus is met beperkte aantal slots rond te spelen, uitbetaling duurde ruim 24 uur. Maar het is een nieuwe online casino, hopelijk komen er meer game aanbieders ( aantal slotmachines viel tegen ) en wordt de uitbetaling sneller verwerkt. Moet zeggen, zeer vriendelijke klantenservice.

2024幎2月4日

Hi,

Hartelijk dank voor het delen van jouw feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Achter de schermen werken we hard aan verbeteringen, zowel in ons spelaanbod als in de snelheid van uitbetalingen.

Het is fijn om te horen dat je onze klantenservice als zeer vriendelijk hebt ervaren. We streven ernaar om onze spelers de best mogelijke ervaring te bieden, inclusief uitstekende ondersteuning.

Nogmaals bedankt voor jouw feedback. Als je verdere opmerkingen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar.

5぀星のうち4の評䟡

Prima

Na de welkomstbonus van €50 -> €700 gemaakt. In tegenstelling tot anderen die hier schrijven prima bonusrondes gehad. In het weekend geen directe uitbetalingen, dat is jammer, maar verwacht dat het vandaag zal worden bijgeschreven. Spel aanbod is nog niet heel groot en geen live spellen te spelen met bonusgeld, hopelijk zijn dat nog mooie tips/verbeterpunten waar ze wat mee kunnen.

Update 05-02: geld keurig binnen!

2024幎2月2日

Beste DS,

Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je genoten hebt van de bonus en dat je een mooie winst hebt weten te behalen, van €50 naar €700 is zeker indrukwekkend!

We begrijpen dat directe uitbetalingen in het weekend een belangrijk aspect zijn voor spelers en we werken hard achter de schermen om onze betalingssystemen te verbeteren, zodat we snellere uitbetalingen kunnen garanderen.

Wat betreft het spelaanbod en de mogelijkheid om live spellen te spelen met bonusgeld, nemen we jouw feedback serieus. We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment en het verbeteren van de speelervaring voor onze spelers.

Nogmaals bedankt voor je review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen in ons casino.

5぀星のうち4の評䟡

Eerste indruk

- Leuke welkomstbonus 2x stortingsbedrag tot maximaal 100€

- Tot nu toe weinig keus aan slots, maar voldoende om er mee door te komen. Ze zijn natuurlijk net live. Betsoft en habanero zijn zeker een aanrader eens te proberen.

- Een fijne website voor mobiel en destkop.

- Helaas geen bonus progressie bar.

Zeker een leuke toevoeging tot onze markt. Ben benieuwd wat de toekomst brengt voor hommerson. :)

2024幎2月3日

Beste Melvin,

Bedankt voor je waardevolle feedback! Leuk om te horen dat je de welkomstbonus waardeert en we begrijpen dat het toevoegen van meer spelkeuzes van belang is. We zijn inderdaad achter de schermen bezig om nieuwe providers en spellen toe te voegen. We hopen dat deze toevoegingen je speelervaring zullen verbeteren.

Fijn om te horen dat je onze website zowel op mobiel als desktop fijn vindt om te gebruiken. We streven ernaar om een soepele en plezierige ervaring te bieden op alle apparaten.

Wat betreft je opmerking over de bonusprogressie bar, we hebben dit inmiddels toegevoegd!

We hopen dat je blijft genieten van onze spellen. Als je nog meer suggesties hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor je review en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen op Hommerson!

DISCRIMINATIE/ONRECHT

Als man met een geregistreerd partnerschap mag je hier niet spelen als je geen eigen bankrekening op jouw naam hebt. Heb alleen een en/of rekening op mijn naam samen met mijn vrouw. Bij alle casino's met licentie is dit het enige casino dat dit niet accepteert. Dus moet je om hier te kunnen spelen speciaal een bankrekening openen op alleen mijn naam. Bij elk casino en/of bedrijf kan ik betalen met onze gezamenlijke rekening. Behalve bij dit .....casino. Discriminatie van iemand met alleen een en/of rekening. Bij toto casino is dat niet. Bij Unibet niet. Bij jacks casino niet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit wordt dus een officiële klacht bij de KSA. Dit review zal wel verwijderd worden of een robot reactie krijgen. Antwoorden die bedrijven uit boekje geleerd hebben. Maar geen antwoord vanuit menselijk oogpunt.

2024幎2月3日

Beste Eddy,

Dank je wel voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Het spijt me ten zeerste te horen dat je ervaring niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en ik ben blij te horen dat je al contact hebt gehad met een van onze collega's om de kwestie te bespreken.

Ga hier niet spelen

Weinig keuze qua spellen
Site werkt traag en is onoverzichtelijk.
Paar keer geld gestort en geen één keer een bonus. Als je snel van je geld af wil moet je hier zijn.
Account meteen verwijderd

2024幎2月1日

Beste Karina,

Bedankt voor je eerlijke feedback, hoewel het jammer is dat je ervaring niet positief was. We begrijpen je teleurstelling. Maar zoals je weet is een kansspel op toeval gebaseerd en daar hebben wij als casino natuurlijk geen invloed op helaas.

Over het aanbod van de spelletje kan ik aangeven dat we achter de schermen hard bezig zijn om ons aanbod uit te breiden. Zo zullen er op korte termijn al nieuwe spellen en spelproviders aan ons casino worden toegevoegd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。