Ruim na het aflopen van de garantieperiode werkte de deksel van onze Homra afvalbak niet meer. Een e-mail met een filmpje van het euvel naar Horma gestuurd, met de vraag of misschien enkel een deksel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze producent biedt enkel problemen. De kwaliteit is beneden alle peil. De aankoopprijs zou eerder iets anders laten vermoeden. Dure prullenbak. De verschillende ingebouwde prullenbakjes vergaan gewo... ãã£ãšèŠã
Ik sluit mij aan bij wat vorige mensen al aangeven. De kwaliteit van deze prullenbakken is niet wat de prijs aangeeft. Het materiaal waarmee de automatische klep wordt aangestuurd is simpelweg niet st... ãã£ãšèŠã
Per mail gevraagd of er een los onderdeeltje van de Homra afvalbak verkrijgbaar was. Helaas was dat niet mogelijk. Op vertoon van de aankoopbon, wilde ze wel een gratis nieuwe deksel toesturen! Go... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Correct, zakelijk factureren onmogelijk voor Homra.nl
Op 24/07 bestelden wij als Belgisch bedrijf een vuilnisemmer bij Homra.nl (net zoals Zindoo.com een handelsnaam van DealTraders bv), order #32688.
Hoewel de bestelling via Homra.nl geplaatst werd, ontvangen we een orderbevestiging van Zindoo.com, een verzendbevestiging van DealTraders bv en een bericht van Homa.nl wanneer de verwerking van de bestelling afgerond werd. Drie handelsnamen worden door elkaar gebruikt, de algemene verkoopsvoorwaarden op Zindoo.com ontbrekenâŠamateurisme ten top.
De prijs vermeld op de website bedroeg 99 euro incl. btw, betaling gebeurde online bij het bestellen. Aangezien er niet automatisch een factuur bezorgd werd (enkel een orderbevestiging) en we deze als bedrijf nodig hebben, hebben we via de klantendienst een factuur aangevraagd. We ontvangen een bericht dat we de factuur binnen de 5 dagen (!) via mail zullen ontvangen. Tot onze verbazing ontvangen we enkele dagen later een factuur ten belope van 99 euro EXCLUSIEF btw, m.a.w. 21% meer dan op de website vermeld staat: 81.82 euro excl. btw + 17.18 euro btw = 99 euro incl. btw. Na lang aandringen en het duidelijk omschrijven van het probleem, blijft de klantendienst volhouden dat het niet mogelijk is een juiste factuur te bezorgen. Op de homepage bevindt zich een link âzakelijkâ, dus men zou toch mogen verwachten dat men bij Homra/Zindoo/DealTraders BV in staat is om correcte facturen uit te reiken aan bedrijven gevestigd in de landen waar men levert. Of is dit de eerste vuilnisemmer die men bij Dealtraders/Zindoo/Homra aan een Belgisch bedrijf levert?
Op de pagina âklantenserviceâ staat te lezen dat men streeft naar 100% tevredenheid, dat men âniet moeilijk doetâ en âhet probleem oplostâ. In de praktijk blijkt dat Zindoo/Homra/Dealtraders zelfs aan het uitreiken van een correcte factuur, zoals bovendien wettelijk verplicht, niet toe komt. Ik laat in het midden of het hier om onkunde gaat of men tracht het btw-bedrag als extra marge te nemen. In elk geval is de e-commercespeeltijd al enkele jaren voorbij. Ondanks het eerder bescheiden bedrag wat ter discussie staat (17.18 euro), zullen we het dan ook niet nalaten klacht in te dienen bij de bevoegde instanties. Het product an sich kan ik aanraden (Homra Fonix 50l), bestellen via Dealtraders/Homra/Zindoo raad ik ten zeerste af.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã