Grafiki sÄ wykonane z wspaniaÅÄ precyzjÄ , wyglÄ dajÄ perfekcyjnie, speÅniajÄ ÅŒyczenia klienta. StaÅy kontakt z klientem, szybka wysyÅka, porzÄ dne wykonanie - bardzo polecam. Jedynie malutki minus za t... ãã£ãšèŠã
ZamawiaÅam grafikÄ na rocznicÄ Ålubu i jestem zachwycona efektem! Grafika zostaÅa Åwietnie odwzorowana na podstawie przesÅanych zdjÄÄ. WidaÄ ogromnÄ dbaÅoÅÄ o szczegóÅy i wyczucie estetyki. CaÅoÅÄ wyg... ãã£ãšèŠã
Serdecznie wszystkim polecam! ZamówiÅam customowany obraz dwóch osób w klimacie Wiedźmina i nadal jestem peÅna podziwu wykonania i idealnego odwzorowania cech wyglÄ du ludzi! PrzemiÅy Pan Aleksy, który... ãã£ãšèŠã
ByÅo to moje pierwsze zamówienie i jestem ogromnie zadowolony z otrzymanego produktu. ZostaÅ wykonany bardzo starannie z dbaniem o szczegóÅy których oczekuje klient a mimo to firma realizuje zamówieni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ã»
- ããžã¿ã« ããªã³ã ãµãŒãã¹
- ããžãã¹ ã®ããæäŸæ¥è
- å·¥æ¥çšããªã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Homy Post â kaÅŒde znaczÄ ce wydarzenie w ÅŒyciu kojarzy siÄ u nas z jakÄ Å piosenkÄ . Zezwól tym momentom zostaÄ z TobÄ na zawsze! Zrób szkieÅko Spotify z piosenkÄ dla kochanych. Wykonujemy ramki, plakietki, tabliczki, pÅyty, statuetki w stylu Spotify Music. Cartoonizowany portret w stylu kreskówki z nadrukiem na szkle. Szybka dostawa, piÄknie opakowanie, Åatwy kreator.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lepiej trafiÄ nie mogÅam.
Ekspresowo dostarczone zamówienie elektroniczne. ÅÄ cznie z poprawkÄ realizacja potrwaÅa 1 dzieÅ. Efekt? Niesamowity. Okrzyk radoÅci i wzruszenia. Bardzo polecam kaÅŒdemu kto stawia na oryginalne prezenty. Wielkie podziÄkowania dla Pana SÅawomira, który wykonaÅ dla mnie grafikÄ.
Bardzo szybki czas realizacji
Bardzo szybki czas realizacji, niewiadygodna dokladnosc, polecamð€
Szybka realizacja zamówieÅ, miÅy i profesjonalny kontakt z grafikiem. Åwietny pomysÅ na oryginalny prezent. Jestem bardzo zadowolona z caÅej usÅugi. Polecam.
Firma otwarta na wszelkie poprawki
Firma otwarta na wszelkie poprawki, sÄ bardzo wyrozumiali i mili ð«¶ð»ð«¶ð»
Bardzo szybki kontakt
Bardzo szybki kontakt , realizacja pomyÅlna duÅŒo szczegóÅów. Polecam kontakt super nawet w weekendy.
Åwietny projekt
Åwietny projekt, jak i sam kontakt z Panem SÅawomirem. Bierzcie w ciemno. RadoÅÄ nie do opisania. ð¥°
Bardzo polecam
Bardzo polecam! Ekspresowa realizacja, pierwszy projekt zostaÅ wykonany kilka godzin po zÅoÅŒeniu zamówienia (w niedzielÄ!). Poprawki sÄ robione równie szybko, mniej wiÄcej w godzinÄ. We wtorek paczka juÅŒ byÅa u mnie. Na pewno w przyszÅoÅci ponownie skorzystam z usÅug Homy Post :)
POLECAM
mega szybko, mega dokÅadnie, szybko zmienia detale nawet najmniejsze, zrobili mi pracÄ w sobotÄ wieczorem dziÄki czemu prezent bÄdzie na czas, polecam bardzo gorÄ co!!!
Polecam z caÅego serca ð portret naâŠ
Polecam z caÅego serca ð portret na pÅótnie, który dziÅ dostaÅam, speÅniÅ wszystkie moje oczekiwania. Dobra robota! Mega to siÄ prezentuje. DziÄkujÄ uprzejmie za ÅwietnÄ pracÄ ðð» na pewno jeszcze wrócÄ z kolejnym zamówieniem ð
Bardzo szybko dostaÅam rysunek na mailaâŠ
Bardzo szybko dostaÅam rysunek na maila (1 dzien), wszystko zostaÅo wykonane bardzo Åadnie. Bez zastrzeÅŒeÅ ð
POLECAM
ZamówiÅam rysunek który przerósÅ moje oczekiwania, jest wykonany do perfekcji! Super komunikacja z firmÄ
oraz ekspresowa realizacja. W ciÄ
gu jednego dnia otrzymaÅam wspaniaÅy prezent na ÅwiÄta dla bliskich.
Bardzo polecam!
breloczki
ZamówiÅam dwa breloczki, jeden jest bardzo Åadny, drugi niestety nie wyglÄ da zbyt estetycznie, poniewaÅŒ nadruk jest krzywy.
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam, szybka realicja i wysyÅka
Wszytko super szybka realizacja ð¥°
Na prezent coÅ idealnego.
Wszystko idealnie. JakoÅÄ obrazów na najwyÅŒszym poziomie!
Bardzo miÅa i szybka obsÅuga
Bardzo miÅa i szybka obsÅuga , i podobaÅo mi siÄ ,ÅŒe sÄ bardzo elastyczni 10/10 polecam bardzo
Drugi raz zamawiam personalizowanyâŠ
Drugi raz zamawiam personalizowany projekt z tej strony. Oba zamówienia bardzo udane. Polecam ð«¶ðŒ
Personalizowane pÅótno- Friends
Personalizowane pÅótno, które zamówiÅam jest fenomenalne! Perfekcyjnie wykonane, z detalami na których mi zaleÅŒaÅo.
Pan SÅawomir szybko i profesjonalnie odpowiadaÅ na moje pytania i dziÄki temu bÅyskawicznie udaÅo nam siÄ stworzyÄ wyjÄ
tkowy prezent.
Bardzo dziÄkujÄ za pomoc.
Serdecznie polecam!
Bardzo szybki czas odpowiedzi
Bardzo szybki czas odpowiedzi (feedback otrzymany zaledwie 1 dzien po wysÅaniu zamówienia - i to w niedzielÄ).
Poprawki, o które poprosiÅam dnia kolejnego, zostaÅy naniesione jeszcze w tym samym dniu :)