Banner for Hondenopvakantie

Hondenopvakantie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het boeken ging vlot en makkelijk. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Villapark Oesterbaai is een prima verblijf met honden. Tuin is volledig omheind, goede uitlaat mogelijkheden en het park is h... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We hebbben mooi huisje als erop en eraan. Ze hebben het goed voor ons uitgezocht omheinde tuin. De eigenaar vriendelijk reageert vrij snel op whatsapp. Je zit wel wat verder van supermarkt af ongevee... もっず芋る

䌁業情報

5. 別荘
  6. バケヌション ホヌム レンタル代理店

Hondenopvakantie に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.

Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.

Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.

Alleen transparante prijzen

圓該䌁業による蚘述

Bij ons ziet uw gewoon wat het kost.
Een huurprijs tonen en achteraf extra kosten in rekening brengen? Dat is iets wat wij niet doen: u ziet altijd welk totaalbedrag u moet betalen. Ieder jaar worden wij gecertificeerd door de Thuiswinkelwaarborg, zodat alles duidelijk is voor iedereen en dat u met een gerust hart kunt boeken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 266ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijk rustig verblijf in een mooie omgeving

Het huisje ligt aan een rustige straat. De tuin is ruim en goed omheind. Niet 1, niet 2 maar 3 barbecues. Je kan heerlijk buiten zitten in de schaduw of desgewenst in de zon. In de tuin kan je dankzij de weinig verlichting prachtig sterren kijken. Stuk gras is heerlijk voor de honden.
Van binnen is het huis ruim opgezet. Aan de grote eettafel kan je heerlijk puzzelen, spelletjes doen. Het zitgedeelte is met 2 hang-relaxstoelen en een 2 persoonsbank krap als je met meer dan 4 personen komt. De badkamers zijn ruim maar hebben wel een beetje onderhoud nodig. De keuken is ruim, maar echt koken kan je er niet. De twee steelpannen zijn dusdanig klein dat het gas van de kleinste pit op de laagste stand moet, anders gaat het erom heen. Het fornuis zit ook tegen een kast aan waardoor je pannen niet veel ruimte krijgen. De keuken is afgezien van pannen wel rijkelijk uitgerust.
De bedden zijn zoals verwacht. Smal tweepersoonsbed en kort voor lange Nederlanders. Maar ze lagen wel goed. En wat fijn dat ze al opgemaakt waren.
In de omgeving is veel te zien. Ile de Tatihou in st Vaast du Haute, Barfleur, Omaha Beach en de Amerikaanse begraafplaats, St Mere Eglise moet je gezien hebben. Utah Beach heeft niet alleen de nodige bezienswaardigheden maar is ook heerlijk rustig en zeker rond zonsondergang een aanrader om lekker met de hondjes te wandelen en te genieten van ondergaande zon. De Intermarché is op 5 minuten met de auto in Quettehou. In Cherbourg-sur-Cotentin is een grote LeClerc en een overdekt winkelcentrum met parkeergarage (gratis) en een Carrefour en (aanrader) heerlijk yoghurtijs. Ook de Cité de la Mer is een aanrader.

2026幎8月23日
5぀星のうち3の評䟡

Het huisje wat vrij schoon

Het huisje wat vrij schoon, beter dan we gewend zijn. Tuin wat omheind en lag heerlijkheid de zon en aan de bosrand. Huisje is veroudert en heeft onderhoud en vervangingen nodig. Ligging is inderdaad 400 meter van het meer. Als je wilt zwemmen moet je wel verder doorlopen. Wij hebben dit steeds met de auto gedaan.

2026幎8月15日

Prima service

We hadden geboekt maar geannuleerd omdat er een kippenren aan de afsluiting van het huisje grensde. Onze husky heeft een te groot jachtinstinct en het zou geen rustgevende vakantie geweest zijn. We zijn dankbaar voor het begrip en de correcte snelle terugstorting. Dat is al fijn op zich en gaan uitkijken om een andere vakantie te boeken bij Hondenopvakantie.

2026幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

De woning was helemaal niet

De woning was helemaal niet hondvriendelijk, er was geen omheining waar je u honden kon loslaten, de zetels waren allemaal stuk en de airco werkte ook maar half. Een bad nemen kon ook niet want het was vol met viezigheid en de stop ontbrak. De woning voldeed helemaal niet waarom we het boekte! Het was ook niet veilig voor kinderen of jezelf. De elektriciteit stop contacten hingen uit de muur of de kabel lag bloot. Enkel de locatie waar het appartement gelegen was was oke.

2026幎8月9日
Hondenopvakantie ロゎ

Hondenopvakantie からの回答

Wat vervelend om te lezen, onze excuses voor deze ervaring. Dit is niet wat we voor onze gasten willen.

De omschrijving en foto's van deze woning worden aangeleverd door Novasol, de aanbieder van dit pand. Wij kunnen deze zelf niet aanpassen, maar we nemen jouw reactie serieus en geven dit direct door, zodat de informatie wordt gecorrigeerd voor toekomstige gasten.

Bedankt dat je dit met ons deelt.

Team Hondenopvakantie

5぀星のうち3の評䟡

Jammer dat de auto niet naast het

Jammer dat de auto niet naast het huisje mocht staan .

2026幎8月6日
Hondenopvakantie ロゎ

Hondenopvakantie からの回答

Bedankt voor je review. Vervelend dat dit niet duidelijk was vooraf, dat kan inderdaad voor verwarring zorgen ter plekke.

Mocht iets over de bereikbaarheid of parkeermogelijkheden niet helemaal duidelijk zijn in de omschrijving, stel je vraag gerust vooraf aan ons, dan zoeken we dit voor je uit bij de aanbieder zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Team Hondenopvakantie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス