Hade fått 5 stjärnor om det inte vore så att de tillverkas och skickas från Kina. Inte så nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brända mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Älskar detta Honeybalm🤩mjuk och fin på läpparna. Finns i olika dofter som inte är för starka och vissa har en svag färgton i sig. En på dagen och en till kvällen. Perfekt storlek till väskan, jackan... もっと見る
Fortfarande inte fått mina produkter. Snart 5 v från beställning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stämde. Vid kontakt svarar de att det bara är ”aviserat” men inte levererats till... もっと見る
Söta produkter som verkar funka som förväntat, MEN - jag bor inte i Kina så lokalproducerade är de ju tyvärr inte. Avsevärt längre leveranstid än förväntat, vilket ju inte är så konstigt när de skall... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Lösningen för torra läppar. 💋✨ 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. Upptäck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou 💛
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
One star is one to many but it gets me…
One star is one to many but it gets me to write a review. I ordered the black Friday Christmas pack (39.95)and I have yet to receive it and that was on November 20. I’ve left three emails already and nobody has responded to me. First and last time.
Den bästa läppsalvan jag haft
Den bästa läppsalvan jag haft. Extra plus för det gulliga utseendet. Leveransen tog rimlig tid. Ekologiskt emballage var ett plus.

Honeybalmsweden からの回答
How Honeybalm scammed me by taking my money and not fulfilling the order
Honeybalm took my money on October 29, 2025. Today is November 20, 2025. They just sent a message that my order was being returned to their company. Why? Who knows. No explanation, just too bad, no order for you. What a pathetic incompetent company. They never even sent a tracking number for the order. INCOMPETENCE! I would never recommend this company. I've asked for my money back. This should be interesting. I have NEVER had a problem with orders and deliveries. If they do not return my money immediately, I will take action against this company. NEVER ORDER FROM HONEYBALM. NEVER!!!!

Helt vanliga läppsyl
Helt vanliga läppsyl. Söt förpackning men jag ser ingen skillnad på dessa och de du köper för 20/30 kronor i butik. De känns väldigt syntetiska. Den enda som jag upplevde lite mer krämig var honung. Men verkligen inte värd prissumman.

I love this lipbalm
I love this lipbalm! Good for dry lips and the packaging is so pretty with the little applicators🙂

Honeybalmsweden からの回答
Jag har alla smaker och minst två av…
Jag har alla smaker och minst två av varje. Är helt besatt!!!

Honeybalmsweden からの回答
Jättebra service och snabb lerverans
Jätte bra produkter, samt så snabb leverans tid

Honeybalmsweden からの回答
Fantastiskt företag med fantastiska produkter!
Fantastiskt företag! Dom håller så länge på läpparna trots att man äter/dricker! Kan inte leva utan dess nu! Underbara produkter och mina läppar har aldrig mått så bra sen efter att jag köpte mina honeybalms

Honeybalmsweden からの回答
My lips are moisturized through the day!
This helped me quit my constant need to put on lipgloss or other lip products. Since I started using Honeybalm I find myself going a whole day without the urge to put something on my lips due to dryness. So thank you!

Falsk marknadsföring!
Falsk marknadsföring!
De marknadsför det som att produkten har smak av exempelvis jordgubb, det luktar kemiskt jordgubb däremot smakar det inte jordgubb. Beställde hem ett kit med flera olika så detsamma gäller alla "smaker" som de beskriver det som. Det är dessutom lång leveranstid. Produkten fungerar helt okej, men man kan lika gärna köpa lypsyl.
Honeybalm försöker rätta till sina…
Honeybalm försöker rätta till sina misstag vilket uppskattas och det visar att de försöker måna om sina kunder. Jag köpte julklappar som inte kom i tid (väntade mer än en månad) jag fick pengarna tillbaka och sedan ett erbjudande om att få prova gratis produkter som en gest att de ville visa att de var ledsna över att det blev fel.
Även den leveransen tog lång tid men produkterna är jättebra! Så man får nog räkna med att det tar tid när man beställer men har man inte bråttom att få varan så är det värt det.
Min dotters läppar är mkt spruckna och inget har funkat så bra som detta. From 1 stjärna till 4, hade kunnat bli en 5:a om varan kommit lite snabbare.

Overall really nice.
Really cute packages, and fast delivery. I ordered 5 different lipbalm. And 4 out of 5 was amazing. Specially loved the pumpkin spice lipbalm.
The vanilla is a close second.
Do wish it contained less plastic or could be reused in some way.

Honeybalmsweden からの回答
Fick ej min beställning trots betald…
Fick ej min beställning trots betald och klart. Får bara återkommande mejl att min beställning snart levereras men det gör den inte. Inte är det lokalproducerat heller som utlovat. Gjort i Kina.

Honeybalmsweden からの回答
Dropshipping företag som inte ens…
Dropshipping företag som inte ens förtjänar en stjärna, De påstår så länge man inte fått sin leverans att deras produkter är lokalproducerad. När de väl efter flera veckor dimper ner i brevlådan och de står made in China och man ifrågasätter hur de kan komma sig? Då slutar dom svara.
Företaget är anmält både till Konsumentverket och Klarna. Dessa positiva omdömen de har här är garanterat bluff. För dom förtjänar inte några positiva omdömen. Raderar dessutom negativa omdömen på sin Instagram.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。