レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Geen levering, geen reactie op diverse contactpogingen (email, contactformulier). Bestelling is op 6-3 gedaan. Vooralsnog geen oordopjes, geen geld terug, geen reactie. Diverse pogingen... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Draadloze oortjes besteld 27 okt 2022. Uiteindelijk 8 november 2022 ontvangen. Na het lezen vd recensies, hield ik mijn hart vast, maar ze werken perfect.. dus ondanks de langere levertijd, prima prod... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Troep, troep en nog eens troep. Extreem slechte kwaliteit, na 6 weken gebruik, deed één van de oordopjes niet meer. Contact opgenomen, gevraagd over de mogelijkheden van reparatie of vervanging, één... もっと見る

1.6

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Hoogpods aangekocht. Geleverd, maar werken niet.

Koop (in ieder geval) geen draadloze oortjes bij deze webshop. De oortjes werken niet in mijn geval. Er brandt geen lampje en het bijgeleverd stekkertje past weliswaar in het stopcontact, maar dit doet niets met de oortjes.

De overall kwaliteit doet denken aan TEMU of SHEIN, maar dan nóg slechter.

Ook de levertijd klopt niet. Op de website staat een aantal werkdagen, maar dit is niet het geval.

2024年8月8日
5つ星のうち1の評価

Ik heb een paar weken terug oortjes…

Ik heb een paar weken terug oortjes besteld voor 50 euro maar ook nog niets ontvangen. Vandaag een mailtje dat in de tijd dat ik bestelde er een IT probleem was en dat ze daar pas net achter kwamen. We krijgen geld terug voor de overlast en frustratie als we hun laten weten dat de oortjes bonnen zijn. Toen ik terug mailde met de vraag of het dan nu wel verstuurd was kreeg ik een "mail delivery" terug dus kan ik niet meer reageren.

2024年7月16日

Fraude bedrijf???

15 juni een aankoop gedaan, melding gekregen dat bestelling onderweg is, na bijna een maand, bij track gegevens dat pakket aangeboden is, maar we hebben niks aangekregen. Meerdere keren contact gezocht, enkel via mail is contact mogelijk, nergens geen telefoonnummer te vinden op de website! En na 3 mails nog steeds geen antwoord. Absoluut geen aanrader! Niet fijn dat er geen respons komt. Fraude bedrijf???

2024年6月15日
5つ星のうち1の評価

besteld en betaald tot op heden geen…

besteld en betaald tot op heden geen reactie enkel een bestelbevestiging is het mogelijk om te reageren aub. 50 euro en geen info noch antwoord. Het zou fijn zijn toch een antwoord te bekomen wat het ook is. Het bewijs van betaling is van onze rekening en als advocaat kan je hiermee wel aan de slag, ik wacht nog een dag op reactie maar volgens de algemene verkoopsvoorwaarden moet er reactie zijn binnen de 24-48 uur van de klantenservice zoniet wordt de firma in gebreke gesteld en volgt er een onderzoek al dan niet met huiszoeking

2024年7月8日

SCAM!!

Ik heb op 31 mei oortjes besteld en heb nu (9 juli) nog steeds niks binnen, ik heb ook al meerdere e-mails gestuurd, maar krijg er geen reactie op. SCAM!!! Mijn €39,99 ben ik dus nu gewoon kwijt. Echt heeel slechttt.

2024年7月9日

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Onze dochter heeft oortjes hier gekocht die al snel stuk waren. Zij heeft hier hard voor moeten werken en is hier ontzettend verdrietig over en boos.
Er wordt via de mail van alles beloofd incl retourbetaling. Maar helaas inmiddels zijn wij al vanaf 18 maart bezig hiermee. En het geld is helaas nog steeds niet terug.
BESTEL HIER NOOIT!

2024年6月23日
5つ星のうち1の評価

OPLICHTERS KOOP NIET VAN HIER!!

Ik heb bijna 8 maanden geleden besteld van hier in november 2023. Het is nu mei 2024. Ik had €30 betaald voor de oordopjes maar helaas heb ik helemaal niks ontvangen. Ik heb mijn geld ook niet terug gekregen. Waneer ik contact had opgenomen werd er gezegd dat er een technische probleem is en niet konden reageren op de mailen en dan zeggen ze ook nog neem altijd gerust contact op als je vragen hebt en delen ze geen contactgegevens 🤣 Koop niet van hier ik raad het niemand aan als je geen geld kwijt wilt.

2024年5月21日

OPLICHTERS!

Ik had oortjes besteld bij hoog tech en heb ze nooit binnen gekregen. Ik kreeg in mail waarin stond dat er een fout was met mijn bestelling en als ik vragen had contact op moest nemen. Dat deed ik want ik wou namelijk graag mijn geld terug. Nooit een reactie terug gekregen en mijn geld ook niet. Oplichters!

2023年10月26日

Op 6-3 besteld

Op 6-3 besteld, maar nog steeds niks geleverd gekregen. Vanuit de klantenservice worden alleen mails gestuurd met de vraag om reviews in te vullen, maar antwoorden niet op mails die naar hun gestuurd worden.
Na het invullen van een review krijg je wel 'n reactie... Als je daarop reageert, blijft het weer doodstil..

2024年4月23日

Oplichters!

Mijn dochter heeft 25 januari oortjes besteld en betaald. Nooit ontvangen en geen contact mogelijk. Geen zaken doen met dit bedrijf!

2024年4月21日
5つ星のうち1の評価

1,5 maand geleden oortjes besteld en…

1,5 maand geleden oortjes besteld en betaald, nog steeds niet ontvangen en krijg geen contact met de klantenservice per mail, volgens mij oplichting. Ga er ook niet meer vanuit dat ze nog geleverd worden, ga proberen mijn geld terug te krijgen. Waardeloos bedrijf

2024年4月12日
5つ星のうち1の評価

Niets ontvangen, geen contact mogelijk

Diverse pogingen van onze kant; zinloos.

Weggegooide energie en weggegooid geld? In ons geval wel...
Spijtig, misleidend, oneerlijk.

We kunnen echt wel wachten en begrip hebben voor diverse zaken, maar keihard alle vragen negeren is wel erg grof.

Wij laten het hier dan ook niet bij zitten, want dit moet gestopt worden.

2024年4月12日

レビューの対象になっている企業の方へ