det er det rene snyd med fiktive profiler og der er ikke andet på siden såhold op med at skrive til dem det er kun penge de vil have de der bÞsserÞv af en chat operatÞr fy for hevlet
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
**WARNING** **WARNING** hook-up.dk er 100% Scam!!! "Kvinderne som du skriver medâ er en chat operatÞr. Typisk en mand, som tjener penge pr. besked". hook-up.dk er fyldt med fake profiler,... ãã£ãšèŠã
Bruger falske facebook profiler for at lokke folk ind pÃ¥ deres side og man kan heldigvis lÊse at dem som sÃ¥ logger ind ogsÃ¥ bliver svindlet. Anmeld altid facebook svindler profiler... I kan start... ãã£ãšèŠã
Jeg giver 3 stjerner for gennemfÞrslen af dette skam, Det var sÃ¥ overbevisende, at jeg blev nÞd til at tjekke op pÃ¥, om det rent faktisk var skam. Jeg stillede to spÞrgsmÃ¥l, og begge blev besvaret.. d... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
StÞrste omgang svindel
Den stÞrste omgang svindel jeg lÊnge har oplevet. Svinedyre beskeder og bemÊrkelsesvÊrdigt nok, sÃ¥ har brugerne "tilfÊldigvis" ikke en facebook side, mÊrkvÊrdigt. Og sÃ¥ skal man konstant kÞbe mÞnter, 1 besked koster omkring 20,- sÃ¥ HOLD JER VÃK.
FAKE OG SVINDEL
Er ekstremt dyrt at benytte denne side. Et brev / besked på max 6 linjer koster ca 20 kr / gang....og fyldt med monsker mange fake profiler.....det er det vÊrste svindel....dansk lydende hjemmeside.....men alt betaling går til Holland da det er i EURO....20 EURO = 5-6 beskeder.....
svindel
De positive anmeldelser skrevet her, er lavet af personer der bliver betalt for det af dem der står for hjemmesiden.
Siden er svindel og gÞr intet andet end at prÞve at lokke penge ud af dig. De "kvinder" der skriver derinde får penge for det, og er hÞjst sandsynligt mÊnd.
Ufine lokkemetoder
Jeg blev kontaktet på Facebook af en bruger, som efterfÞlgende prÞve at lokke mig over på denne side. Jeg undersÞgte siden her på Trustpilot, og fandt ud af at det er scam. Stol IKKE på folk der sender dig link til denne side. De er ude på at malke dig for penge. Se DR Kontant om datingsvindel.
scam scam scam
Fin hjemmeside lidt besvÊrlig at findeâŠ
Fin hjemmeside lidt besvÊrlig at finde rundt i men fandt da det jeg sÞgte
Livets kÊrlighed
Fandt mit livs kÊrlighed derinde! Vi er nu gift og har et barn! Helt klart anbefales til sÞgende singler!

Hook Up ããã®åç
Fint har kun vÊret herinde i en uge menâŠ
Fint har kun vÊret herinde i en uge men virker da fint nok

Hook Up ããã®åç
Det er fake
Det er fake, hvor der bruges opspin fra "kvinder" og så skal man bare lige kÞbe for at sende besked. Dårligste "dating" side hvor kvinderne ikke er andet end et falsk set up. Som mand så prÞv at vende den om og lave en fake kvinde profil og se hvor mange mÊnd der reelt er i forhold til mÊngden af kvinder. Er fra en lille flÊkke med ikke mange indbyggere hvor alle kender alle og der er 3 kvinder på min alder, men de er aldrig set i området... Hold jer vÊk
Profilerne bruger falske billeder fraâŠ
Profilerne bruger falske billeder fra OnlyFans-sider
**WARNING** hook-up.dk er 100% Scam!!!
**WARNING**
**WARNING**
hook-up.dk er 100% Scam!!!
hook-up.dk er fyldt med fake profiler, ligesom deres andre affiliate sider: topsugarbabes.com, anyflirts.com, oneto6.com og erotics-flirts.com som også SCAM!
På Alle deres annoncer på Annoncelight bruger de også kun FAKE profiler!
HOLD DIG LANGT VÃK!!!
Dejlig dating platform
Super godt alternativt til alle de useriÞse apps som tinder osv. Har kun mÞdt dejlige og seriÞse mÊnd derinde :)
Dejligt sted hvor man kan fÃ¥ nyeâŠ
Dejligt sted hvor man kan få nye venner!
Jeg anbefaler det gerne :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã