レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Supporten Àr helt underbar. Svarar vÀldigt snabbt pÃ¥ mail, gavs mig Àven bra rÃ¥d att vÀlja rÀtt produkt. Leveransen till malmö gick otroligt snabbt (men PostNord fördröjde leveransen som vanligt)... もっず芋る

Det hÀr mÀrket Àr en av de bÀttre. Jag har köpt andra vagnar som ser likadana ut i annan fÀrg och för halva priset men inte alls lika bra. De hade hjulen helt i plast och hela vagnen gnisslar nÀr man... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kom bÊrende med en nyopreret hund, med akut brug for hjÊlpemidler. Lynhurtig reaktion fra et imponerende handlekraftigt personale. Jeg er dybt imponeret og taknemmelig.

Jeg stod akut og manglede lÞbetidsbukser til min tÊve, sÃ¥ jeg ringede til kundeservice, og fik fat i den sÞdeste medarbejder! Hun tog sig tid til at fortÊlle, hvilke der var pÃ¥ lager i min hunds stÞrr... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hooked4pets er en familieejet virksomhed med kÊmpe kÊrlighed til kÊledyr. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi startede med at vÊre blot 2 medarbejdere. I dag er vi hele 12 dyreglade medarbejdere, som varetager alle de opgaver der er i vores virksomhed. Vi bestrÊber os på at finde produkter og foder til hunde, katte, hÞns, heste og andre dyr i topkvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos os, og vi forhandler kun varer vi selv kan stå 100% inde for. Vi går meget op i, at vores kunder får en god betjening og at varerne kommer ud så hurtigt som muligt. Når du handler hos Hooked4pets er vi et team der sÞrger for at få dine varer trygt og sikkert frem til dig. Du kan maile til os og få fat i os på telefonen. Du er også velkommen til at besÞge os i vores showroom i Slagelse. Hos os finder du blandt andet hundefoder, kattefoder, foderskåle, hundetÞj, hundelegetÞj, kattelegetÞj, fodertilskud til hunde og katte, kattebakker, hundekurve, hundepuder, hundeshampoo, katteshampoo, hundesko, kattetrÊer, hvalpeudstyr, fÞdekasser, vetbeds, hundetÊpper, kattetÊpper, tÞj til hundeejeren, hunde solbriller, hundegodbidder, kattegodbidder og meget andet. Vi har over 12.000 forskellige varenumre.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

725件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Har normalt aldrig haft nogen

Har normalt aldrig haft nogen problemer.
DesvÊrre denne gang tog det dem 4 dage om at pakke, bestilte torsdag aften, og pakken er fÞrst blevet afsendt onsdag aften.
Pga helligdage (som de selvfÞlgelig ikke kan gÞre for) modtager jeg fÞrst pakken tirsdag..

Bevares de skriver 1-4dage fÞr de afsender, så i bund og grund har de jo ikke lovet noget de ikke kunne holde.

Jeg har fÞrhen kÞbt en dragt, som desvÊrre heller ikke levede op til de mål der stod og var aaaaalt for lille. Gad ikke bÞvle med at sende tilbage, afvente pengene retur eller en ny vare retur, så endte med at give den ud, og kÞbe produktet et andet sted.

Men igen har normalt altid vÊre super tilfreds med dem! Men denne gang er jeg ikke super tilfreds.

2026幎4月1日

En hel unik oplevelse

En hel unik oplevelse! Fantastisk service fra start til slut. De tager sig god tid til at forklare ting og til at hjÊlpe én godt videre. Virkelig rart! 5 store stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Underbar support, snabb leverans, bra produkt

Supporten Àr helt underbar. Svarar vÀldigt snabbt på mail, gavs mig Àven bra råd att vÀlja rÀtt produkt. Leveransen till malmö gick otroligt snabbt (men PostNord fördröjde leveransen som vanligt).
På minus sidan Àr postnord och dyra leveranskostnaden. Hoppas de kan anvÀnda en annan transportör istÀllet för PostNord.
Totalt sÀtt : Jag Àr nöjd och kommer handla hÀr flera gånger.

2026幎2月18日

Jeg bestilt en vare

Jeg bestilt en vare, som så viser sig de ikke har på lager. Hvilket kan ske.
Men produktet er i restordre og de ved ikke hvornår de får noget hjem.
Selv efter at have talt med dem, kan jeg stadig gå ind og bestille/ vente på et produkt de slet ikke har hjemme.
Synes det burde stå som udsolgt. Når de ikke har det.

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en steriliseringsdragt til

Jeg bestilte en steriliseringsdragt til min kat, efter hun var blevet steriliseret, fordi jeg desvÊrre ikke var blevet informeret af dyrlÊgen om, at det var en mulighed i stedet for krave.

Jeg er sÃ¥ taknemmelig for, at jeg fandt jer. Leveringen var ekstremt hurtig – endda i weekenden – og det har gjort en kÊmpe forskel for bÃ¥de mig og min kat. Dragten gÞr, at hun kan vÊre mere tryg og rolig uden den stressende krave, og det betyder alt i en sÃ¥rbar periode efter operation.

Tusind tak for hurtig service og et produkt, der virkelig hjÊlper. Kan varmt anbefales 🙏🏜

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Fik brug for en varmere frakke til min hund pga. vejrskifte. Valgte Hooked4pets fordi de lovede dag-til-dag levering. Bestilt kl. 22 torsdag aften, og kunne hente jakken lÞrdag kl. 9.50, og den kom straks i brug.

2026幎1月31日

Fantastisk virksomhed

Fantastisk virksomhed med service udover det sÊdvandlige! KÊmpe ros til Michelle, som var med til at hjÊlpe vores hund da han stod akut og skulle bruge en dragt efter operation 🙏🏻

Varmeste anbefalinger herfra🐶🐟

2026幎1月30日