BestÀllde batteriaskar som tyvÀrr kom fram trasiga (vilket inte helt osannolikt beror delvis pÃ¥ att produkten i sig Àr rÀtt billig och Àr byggd av spröd plast). PÃ¥pekade detta för kundtjÀnsten och f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag hjÀlper min dotter med att bestÀlla/köpa batterier till hennes CI och hörapparat. Hon Àr mycket nöjd med batterierna, vilket gör att jag ocksÃ¥ kÀnner mig nöjd. Just den hÀr sortens batterier Àr in... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och vÀldigt bra priser. Jag bestÀllde 10st paket batteri, men det fanns bara 3 i lager, sÃ¥ fick jag de 3 samt 10 st paket av bÀttre kvalitet. SÃ¥ totalt 13 av 10 bestÀllda. Men till p... ãã£ãšèŠã
Inget krÃ¥ngel. snabb behandling, vÀnligt bemötande, svarade pÃ¥ mitt mejl i stort sett med vÀndande epost. TÀnk om alla bolag m.m. som gömmer sig bakom lÃ¥nga vÀntetider eller svarar inte över huvud t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÀljer hörapparatsbatterier och tillbehör på internet. Vi har mÀrken som Rayovac, Duracell mfl. Riktigt bra priser och snabba leveranser. Vi har Àven en mÀngd andra batterier och knappceller på lager. Vi sÀljer Àven LED belysning och andra produkter.
é£çµ¡å
ÃlvsgÃ¥rden 1, 504 92 , Hedared , ã¹ãŠã§ãŒãã³
- Info@horsel24.se
- horsel24.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mina bateri har kommit de inte harâŠ
Mina bateri har kommit de inte har skadad
Hittade precis de batterier jag letad efter..
Hittade precis de batterier jag letade efter till mina schweiziska klockor. MÃ¥let var att fÃ¥ tag pÃ¥ samma typ som tillverkarna sjÀlva anvÀnder i produktionen â och det fick jag. Redan tre dagar efter bestÀllningen lÃ¥g de i brevlÃ¥dan. Snabb leverans och exakt det jag behövde. Mycket nöjd!
Inga konstigheter
Inga konstigheter, fick det jag bestÀllt, bra emballage.
Fel antal batterier vid leverans.
Hade bestÀllt 5st 6-pack hörapparatsbatterier men fick bara 4st 6-pack. Mailade om problemet och fick resterande +några till. Trevligt bemötande vid telefonkontakt.
Snabb och hjÀlpsam service
BestÀllde batteriaskar som tyvÀrr kom fram trasiga (vilket inte helt osannolikt beror delvis på att produkten i sig Àr rÀtt billig och Àr byggd av spröd plast). Påpekade detta för kundtjÀnsten och fick de trasiga askarna ersatta, plus två extra utan extra kostnad. Den nya ordern var dessutom extra vÀl inlindad i bubbelplast.
VÀldigt snabb och bra service, rekommenderar!
UtmÀrkt pris och leverans
Allt fungerade perfekt och bra pris
Allt fungerade perfekt och bra pris, inget att klaga på.
Snabb och bra leverans.
Snabb leverans i brevlådan av mina batterier efter bestÀllning.
Snabb leverans och precis varorna jagâŠ
Snabb leverans och precis varorna jag önskade!
VÀldigt snabbt för att vara till enâŠ
VÀldigt snabbt för att vara till en förstagångs kund
Snabb leverans och produkter till ettâŠ
Snabb leverans och produkter till ett bra pris.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans! Ãven snabba svar om du har nÃ¥gra frÃ¥gor till deras kundservice.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ